97

Селяндур с джип

преди 3 години

До LoraАко можеш да ми обясниш каква връзка има дипломата от което и да е образование с аналитичните способности.

96

Иван

преди 3 години

Хората някога са вярвали и на Хитлер и са подкрепяли идеите му. Така и днес някои хора вярват на вредни теории, необосновани и недоказани. Влянието на социалните медии като основен източник на информация е много лошо, защото липсата на критерии за истинност на новините, които рапространяват дава възможност да се говорят и затвърждават всякакви глупости.

95

Отличник

преди 3 години

Баш реднеци и лузъри са тръмпанарите. Хората дори с наченки на образование и култура се гнусят от него

94

Lora

преди 3 години

До QИма причина да се обръща по-серионо внимание на психичното здраве в последно време. Някои от хората, които пишат тук го доказват. Изрещели са хората, стерсът, в съчетание с живор в условия на пандемия съвсем е размътил мозъците. Липсата на добри аналитични псособности, поради недобро образование също подпомагат изтрещяването.

93

Германец

преди 3 години

Тръмпанзетата са изложени на пълния диапазон от чувства. От тотален бътхърт, през гняв, до примирение.Минута мълчание, приятели :)

92

Анонимен

преди 3 години

Тежък махмурлук за феновете на оранжевия нарцис.

91

Анонимен

преди 3 години

Малко известен, но важен факт е, че chan-овете, откъдето тръгна QAnon да се бори с педофилите сатанисти във властта, са известни не само като сбирки на екстремисти, но и на педофили за размяна на детска порнография.

90

Ким Чен Ун

преди 3 години

Тези САЩ ги утрепах без бомба да фъргам!Ся пълно ембарго за износ на мухи,***,скакалци и прилепи!Нека другаря Клаус Швааб им носи манжата с дронове!Проблем са ми само Македонците щот щяха да избият Китайците ако имаше къде да ги копат!

89

90

преди 3 години

Грешка, хората на Тръмп са най-вече средната класа. В България хората са предимно бедни и с финансов чатал на врата, който за съжаление ги е озлобил към всичко и всеки. А медиите само това чакат за да посочат "врага". Самоизяждаме се като озверели животни.

88

Q

преди 3 години

И още нещо. Защо медиите толкова мразят поддръжниците на Тръмп и изкарват 80 милиона души реднеци и лузъри? Ще ви кажа защо. Защото в Щатите все още има твърде голяма средна класа. Винаги средната класа им е бъркала яко работите. Защо? Аз съм от малкия процент средна класа в България. Осигурил съм си всичко и следователно имам време да чета и проучвам. Нямам чатал на врата и спокойно мога отделя време да събера фактите и да разбера, че света се управлява от сатанисти-педократи.

87

Q

преди 3 години

Имаме нужда от масово пробуждане. Разберете, че ни управляват лоши хора. Много, много, много лоши хора. Отвъд всякакви граници на разбирането ни. И те знаят, че колкото по-ужасни неща вършат, толкова повече на хората не им се вярва, че е реално. Реално е.

86

Sd

преди 3 години

Това не са неща просто прочетени като коментар в нета както вие сте направили драги ***. Това са реални истории с факти, документални филми и журналистически разследваня. Но истински журналисти не тези, които са ви спуснали да гледате по твто. 75милиона американци не са чисто луди и да вярват на измислени истории.

85

Q

преди 3 години

Ни най-малко не преувеличавам. Пример - около сто души свързани по някакъв начин с Хилари Клинтън умряха при "мистериозни обстоятелства". И това ли е фантазия? Гледайте филма Out of Shadows", щях да препоръчам и филмите на Mighty Buddha, но сега проверих и не го откривам. Тоя човек буквално са го изтрили от историята като в 1984. Все едно не е съществувал, а имаше канал в YouTube с много добри негови разследвания. #Pizzagate

84

Krom

преди 3 години

До Германец - и под сто ника да влезеш, гейска.та ти същност няма да се промени. Krom не е претендирал да бъде поканен. Това което казвам е, че в Америка повече от 50 години няма расизъм, но в последните 20 години върлува обратен такъв. А ти си точно толкова Германец, колкото аз съм Марсианец. Айде, лек ти ден!

83

Анонимен

преди 3 години

Кви конспиратори?! Всичко изплува?

82

Германец

преди 3 години

...защо имаш нещо против чернокожа да изпълнява изкуство---Не е честно да викат чернокожо момиче да чете поезия, пренебрегвайки бели мъже като Кром. Той трябваше да е там, ако и само да седи като ***, не тя!! НЕ Е ЧЕСТНО!!!1111едностоиединайсеФразата "Не е честно" е запазена марка на Тръмп, байдъбай.

81

Анонимен

преди 3 години

До QПич...не си добре.В някоя секта ли си?

80

Анонимен

преди 3 години

Белите да се стягат , край на двете пишета в тенджерата и хубавият спокоен живот. Ще се наложи пак да се борят за живота си.

79

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

До QМисля, че маллко преувеличаваш ... не са ангели, но не са и това което твърдиш без всякакви доказателства. Явно предпочиташ да вярваш на неща в нета, писани от анонимни хора ... не те разбирам !?

78

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

До Q is realЗабрави да кажеш Stay awake ! :)) как може да вярваш на писаници във Фейса и твърденията на анонимни хора ? Какво то притеснява толкова ?