17

Коментар

преди 3 години

Бай Дън ще постави началото на дълбокото дълдисване на колоса на глинени крака Щатите!Белите янки ще станат пишман че живеят под афроамерикански и всякаъв мултиетнически терор!Край на угояването с дебели и мазни хамбургери..да стягат коланите!

16

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да говорим, изборите бяха фалшифицирани. Тези които се радват че Тръмп падна, няма да се зарадват на новината че Бидона вече готви новата война. През първите му 24 часа са изпратени нови войнски в Сирия, което наложи преразпределяне на руските войски там. Подкрепящите Байдън си избраха да продължат да живеят в машината на лъжа и убийства.Тръмп не започна нито една война и беше полезен за всички. Единствено глобалистите, антифарите, джендърите и неорентираните промити мозъци го мразеха.

15

Анонимен

преди 3 години

Малцина избрани знаеха че Q е изкуствен интелект, създаден да бълва дезинформация в мрежата за да осмее идеите на съпротивата. Преди създаването на СССР, по време на революцията се е използвал подобен метод, от комунистите. Пускали са фалшиви съобщения по селата, че царят е събрал армия с която ще събори комунистите. Никога не се е случило и това довежда до отчаяние и разбити надежди. Комунизмът обаче там успя, дано този път новия комунизъм не успее, защото ще е глобален.

14

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами не е случайно че конспираторите в Щатите застанаха зад Тръмп, както не е случайно и че нашенските конспиратори са тези от клиничните пътеки дето водят към Бузлуджа и я.Копринка и дето се редят под вдигнатите юмруци на Кремълските парашутисти ... те и шаманите от QAnon са от същата сатанинска секта ... !!!

13

Действителност

преди 3 години

15 години живях в Америка. Познавам много американци. Доналд Тръмп има толкова много поддръжници и повечето от тях са хора които не крият че действителността в Америка е не това което беше и това което трябва да бъде. Ч**рнит*е правят каквото си искат, безчинстват и всеки потърсил справедливост срещу тях е заклеймяван като расист. Ако Тръмп успее да управлява това недовоство Капитолия ще им се стори като увеселителен парк.

12

вв

преди 3 години

Аз пък си мислех че е Встъпил, а не - стъпил в длъжност. Да не е стъпил на говеждо аки случайно...

11

Анонимен

преди 3 години

След като няма свобода на словото, но така е в комунизма, там се цензурира. А щом нещо се цензрурира то вероятно има защо, а щом то изглежда важно за цензуриране, ще се разпространява повече и ще бъде по достоверно, без значение каква глупост е.

10

Радиация

преди 3 години

Прочетете ПСИХОТЕРОР и ще разберете какво правят Българските служби с неудобните!

9

Анонимен

преди 3 години

Четейки статията, нашите русофили и почитателите на К-анон по нищо не се различават.Даже и нстроенията след встъпването в длъжност на Байдън са същите.:((((

8

ФАКТ

преди 3 години

В БГ властите изтезават и правят опити с хора по античовешкият проект MK ULTRA (Монарх)

7

Анонимен

преди 3 години

Министерството на истината ще се погрижи за конспирациите. Встъпването на Би Дон е тъжен ден за човечеството.

6

Анонимен

преди 3 години

От как запряха Рогатия в Обора- ,Q-истите се разбягаха като пепеливи тумбаци....

5

преди 3 години

Qanon с какво са интересни освен, че са полезни за политическото ляво ?За един приятел питам който се интересува от политика.

4

гусин Тръмпинов

преди 3 години

мойте фенове никога не са чели толкова дълъг текст.. те могат само да гледат ютуб видео, шерват у ФБ и бичат палци нагоре-надолу.. по цял ден

3

Анонимен

преди 3 години

Много неща излизат наяве след като президента Тръмп разсекрети куп материали. Взелите с измама избори демократи ги тресе страх!

2

Анонимен

преди 3 години

Спящия Байдън няма да го кара дълго.

1

АхХха

преди 3 години

Тресе ги яко страх от това кю анон, който се интересува да провери за какво става въпрос. Статуквото спечели 4год с измама, но тръмп запали огъня конспирацийте след епстайн трябва да ние ясно, че не са толко конспирации, . ;)