37

Анонимен

преди 3 години

И сега се намират хора, които вярват, че земята е плоска. Най-много те са в САЩ, в страната която обикновено дава три-четвърти от Нобеловите лауреати всяка година.Не ги е изграл Тръмп, те са си виновни!

36

Бог да дава Живот

преди 3 години

на Президент Байдън - последният Бял Президент на Съединените Африкански Щати! Кемъла чака в ъгъла и потрива доволно ръчички както я е научил съпругът й, чистокръвният Юдея!!

35

Анонимен

преди 3 години

Поредните американски глупости.

34

Анонимен

преди 3 години

Аз разлика между червените каскети и почитателите на К-анон не виждам.Вие ако виждате, кажете какви са.:))))

33

Анонимен

преди 3 години

До Krom"Що точно афроамериканка?"Що не?Кадърна е, избират я.Проблем?

32

Анонимен

преди 3 години

Общо взето европейската цивилизация се срива под натиска на крайната лява либерастия, която ни разделя, обезсилва и в крайна сметка деградира. За редовия хипи-либераст е важно някой да го обсипва с красиви розови утопии, истината и крайния резултат от либерастките политики не са важни - принципа е след нас и потоп, само че реално потопа може да и да дойде, докато още сме тук.

31

Анонимен

преди 3 години

Толкова сте зомбирани,че вече не усещате какво правят с вас в България, ББ ви управлява чрез психолози и ви краде в полза на чужда държава!

30

Krom

преди 3 години

До Калеко Алеко . та, Калеко .. към въпроса по долу който ти зададох за Джеф Безос, ще добавя и още два. На встъпването на Байдън, да се просълзиш .. чете творбата си млада афроамериканка, както им казват. Що точно афроамериканка? А Нанси Пелоси обяви, че ще въведе "полово неутрален" Конгрес, премахвайки "срамните" думи "той", "тя", "брат" , "сестра" Значи казваш, Тръмп бил про-комунист, а Байдън - .. обърках се, помогни!

29

Анонимен

преди 3 години

мноо нещастен анализ- точно идвнето на Бидона подхранва още повече конспиративните теории, а не обратното!

28

Анонимен

преди 3 години

Най-лошото е,че има още американци,които вярват на Кю анон,и очакват през март Тръмп и военните да ги спасят от сатанистите. Поне такива коментари четох снощи на американци.

27

Анонимен

преди 3 години

Това което искаше и правеше Тръмп реално е да върне САЩ като лидер на световната сцената, както военно, така и икономически. Това обаче в разрез с интересите на демократите и гравитиращите около тях бизнес елит, те печелят от това САЩ да са слаби и разделени, така си гарантират власт и много пари.

26

Анонимен

преди 3 години

Голям праз ,тоя сънува Тръмп )

25

До 25

преди 3 години

Такива като теб се издигнали главорези деграданти като Сталин, другарю и после са му ръкопляскали по команда. Каква е връзката между Тръмп и Хитлер? Ето това е типичен пример за манипулативна либерастка конспирация, която се разпространява от обвързаните с демократите медии и социални мрежи.

24

Калеко Алеко

преди 3 години

До Сд ... Ами достатъчно е да видиш шамана им за да добиеш предства, то не е нобходимо и да си псхиатър за да можеш да разпознаеш един луд, аз и Тръмп го разпознах още като видях за разлика от русофилите във форума ... разпознавам безпогрешно и поклонниците от Бузлуджа дето ходят да се кланят на свастиките от катастрофиралата летяща чиния ... разпознавам и тези от яз.Копринка дето горят знамето на ЕС в присъствието на преЦедента радеф

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТака е бил подкрепен и Хитлер! От такива като теб, които са му били най-верните есесовци!

22

Анонимен

преди 3 години

Големия въпрос е защо в САЩ върлува цензура? Има всякакви "велики" конспиратори, както либерасто-комунисти, така и тръмписти-консерватори, но разликата е че първите се величаят от едни медии и социални мрежи, а вторите се сатанизират, трият им мнения и даже акаунти. Дали ще хвърлиш в затвора Навални, защото е неудобен за кремълския *** или ще ще направиш същото с Тръмп, защото е неудобен за джнедър демократите, разлика няма! Това си е политически чистка от един тоталитарен режим.

21

Врачката

преди 3 години

Единственото сигурно е, че каквото става в Калифорния, след 5-10 г става в Щатите, а каквото става там идва при нас след още 10-15 г. Сега може и по- бързо де, 21век е!

20

Krom

преди 3 години

До Калеко Алеко - интересно твоята клинична пътека откъде води! За всеки мислещ човек е ясно, че свръх-богатите купиха на Байдън изборите. Такива като Джеф Безос например. Чиито служители американската държава "подкрепя" с ваучери за храна, поради ниските им заплати. Но, за теб е "ясно", че подкрепящите Тръмп са комунисти? Очевидно си "компетентен"!

19

Сд

преди 3 години

Като чета коментарите повечета хал хабер си нямат какво е кю анон, но коментират много усърдно. Напомнят на соросоидки ***, чиито най-голям кошмар е събуждане на чивечеството срещу техният господар сорос и кликите му в различните държави

18

не е лошо

преди 3 години

, че байдън стана президент защото така ще отслаби америка . като президент тръмп направи много добри неща за обикновенния американец и америка но за съжаление америка е конкурент и неприятел на европа така , че байдън за останалия свят е по-добрия избор.