117

Една жена каза

преди 3 години

Била натоварен бракът и .... Ами да дойде да я разтоварим

116

Alex

преди 3 години

Доста пълно простотии бях чел, но тази статия е дъното на дъното! Факултета по журналистка и масови комуникации е бетер Факултето! Бай Илия на баЙерата дето благославя преминаващите прелеза е по-умен! Възмутен съм!

115

Психолозите

преди 3 години

отдавна се занимават с Q психопатите.

114

119/120 простак

преди 3 години

пиши на кирилица.

113

Цецо Мен

преди 3 години

До 120Барба, защо с лошо? Ако имаш нещо за казване казвай.

112

Цецо Мен

преди 3 години

Тези са толкова тайна организация, че се знае кои информационни канали ползват, кои са съпругите им и кои са имената на членовете им. В днешно време държави и организации се разбиват с дезинформация. Нищо чудно да ги е имало, за да се се мотивира електората на демократите.

111

Анонимен

преди 3 години

Аз между нашите русофили и последователите на К-анон сериозни разлики не виждам. Вие ако виждате посочете ми ги.

110

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще оцелеят, изчакайте малко да видите Байден каква политкоректна попара ще надроби!

109

пишУ

преди 3 години

@НедоразбралвЕрно ли 100 милиарда, при обща нетната оценка на платформата от 1.1 милиарда :)Къде ви намират/копат таквиз ве ??? :)

108

Недоразбрал

преди 3 години

Тази сутрин имаше интервю с Боян Чуков и мисля,че той сподели,че само за половин час след блокирането на акаунта на Тръмп,Туитър се е сбогувал с между 60 и 100 милиарда долара!?Значи или са лу ди или някой ги е заплашил с нещо жизнено важно,по сериозно от 100 милиарда долара или същия някой ще им плати тая сума за доброто което сториха на американската нация,да покажат,че могат да запушат устата и на самият американски президент!!Това е такъв автогол,че няма накъде!!

107

Q

преди 3 години

Гледайте филма Out of Shadows. outshadows точка org Ако и това не ви събуди, значи сте не духовно запсали, а духовно мъртви. Камбаната бие за живите, не за умрелите.

106

Притоплена манжа

преди 3 години

Със средствата за масова информация всеки народ бързо може да бъде превърнат в стадо ***. /Гьобелс/Колкото по-чудовищна е лъжата, толкова по-лесно тълпата ще повярва в нея./Гьобелс/

105

Lora

преди 3 години

До Анонимен 108Много се лъжеш драги. Аналитичното мислене се възпитава и изгражда, това не е певчески талант, макара, че и там обучението много помага. Няма да коментирам "либерстията", защото за мен това е ненаучно понятие употребявано из социалните форуми от хора, които нямат много капацитет за сериозна дискусия

104

Иван

преди 3 години

До Анонимен 109Ами да, ако барът е твой, можеш да ограничиш достъпа в него. Има много частни клубове, които допускат само определени хора избрани според критерии поставени от клубовете. Така и собствениците на социални мрежи ограничват тези, които според тях не постъпват правилно.

103

Анонимен

преди 3 години

До ИванТова че някой е собственик на дадена интернет платформа, не му дава правото да цензурира, не му дава правото да налага наказания на хора които не споделят неговите политически виждания! Аз ако съм собственик на бар, може ли да ти бия шута от него, защото съм те чул, че си фен на Байдън? Атака срещу Тръмп беше преднамерен политически акт, с цел неговото дискредитиране - това са фактите.

102

Анонимен

преди 3 години

До LoraЛорче аналитичното мислене не се възпитава, това е качества което или го имаш, или го нямаш. Или ти си от онези "умни" родители, които си записват децата учат в училища за гении и са твърдо убедени, че ще направят отрочето им нобелов лауреат. И ако трябва да се позовем на разума и науката, то либерастията която днес агресивно ни се налага, като единствената истина, правата вяра, е една куха розова утопия, която ще ни доведе до тотална разруха и фалит, подобно на един друг червен режим.

101

Иван

преди 3 години

До Анонимен 105Социалната мрежа, която споменаваш е частна собственост. Като такава има право да налага всякакви ограничения които са в рамките на правилата и за ползване. Може и да спре всички акаунти, ако иска. Те налагат ограничения както на президенти, така и на обикновени хора. Не делят хората на такива с власт и без власт.

100

Анонимен

преди 3 години

Тука сте по болни мозъци и от тия збърканяци , присмял се хътбел на щърбел , всички сте с жълти книжки.

99

Анонимен

преди 3 години

До ИванИванчо, а не са вярвали хората и на Чърчил, Сталин, Ф.Рузвелт, Мао, братя Кенеди и т.н.!? Каква е връзката на Тръмп с Хитлер? Защо не питаш някой евреин какво мисли за "расиста" Тръмп? Каква вредна и невярна идея или теория е прокламирал Тръмп? Страшното е че една "уж" социална мрежа има властта да налага безнаказано цензура и трие акаунти на хора които имат различни политически виждания от собствениците на платформата! Ето това е големия проблем, а не Тръмп и неговите подръжници.

98

Lora

преди 3 години

До *** с джипПърво дипломата не е образование. В България видни простаци нестъпвали в университет вадят фалшиви дипломи. Доброто образования възпитава аналитично мислене, което помага на хорат да разбират света по-добре, да отсяват истината от лъжата на база на доказателства, да се позовават на науката, а не на безпочвени твърдения. Мислещите хора умеят да намират различни доказателства и данни , с които да обезпечат мнението си - позовавайк се на наука, не на социални мрежи