59

Анонимен

преди 3 години

Тая Глория не се ли казваше всъщност Галина?И не беше ли от село Две могили или може би Три ями?

58

Анонимен

преди 3 години

Чалга певица отива на преглед при гинеколог. Той я поглежда, вади рецептите и започва да изписва лекарствата.- тя, ама докторе няма ли да ме прегледате?-той, надига поглед и отговаря. Вчера гледах новото ви видео, няма нужда, всичко видях.:):):)

57

Анонимен

преди 3 години

Сега РЗИ ще си свърши ли работата да провери, тества и карантинира всички посетители и служители на хотела, както и техните контактни лица или е на някой Герберски веломожа?

56

Анонимен

преди 3 години

Е това е...чалга държава.

55

Росица

преди 3 години

Странно, цяла година работя без грам почивка, и то в магазин с клиенти, и пак не успях да я хвана тази корона. Как пък я ловят точно тези, които все са изолирани и щом си покажат носа за малко, и хоп вече са болни? Явно короната не ме харесва :)

54

Totenkopf

преди 3 години

След като не е спазвала мерките и се е заразила на незаконен купон, защо с нашите пари ще се лекува във ВМА? За обикновените хора няма начин да ги лекуват там, а тази веднага като Нинова???

53

Анонимен

преди 3 години

Типична надута селска ***, която не излиза никъде негримирана. Добре, че не е заразила бременната си дъщеря, за хората от партито да не говорим. Иначе да, уведомява ви къде ще я лекуват за да злобеете и да се пръснете от яд, типично селски манталитет.

52

Анонимен

преди 3 години

Хора умират пред отделенията а Глория на сансториум във ВМА при МутафчийскиЕвала

51

Анонимен

преди 3 години

Ама има ли нужда от лечение или просто така за бройка?!

50

Анонимен

преди 3 години

Дисциплина, без български -(ганьовски )условности,самосъзнание, отговорност тези думи са в основата за просперитета на една нация. В България мерките са формални "пунта мара". Партита, хора, концерти, кукери , докторите от първа линия празнуват без маски , пациентите също. Правилата колкото и да ме са приятни трябва да се спазват,но кога българинът го е правил?ББ вместо да бъде изправен пред съд затова което причини неговото управление ,за починалите от Ковид хора оставени на произвола ,той ...

49

ГНЕВЕН

преди 3 години

А на действащи военнослужещи лечение на COVID-19 във ВМА се отказва. Мутафчийски да ти .......

48

Анонимен

преди 3 години

Ама докато пя и после си взе хонорарчето нищо ти нямаше, нали...нещастница..обикновените хора умират пред болници и даже не стигат до там..ти веднага се натресе във ВМА..бабичка грозна.

47

Анонимен

преди 3 години

Пълно безобразие! Толкова е нагла, че даже ни уведомява къде отива да се лекува и ни дава съвети! Ами, скъпа застаряваща, силиконова бивша мутресо, ние не ходим по банкети, а ако ни хване този вирус във ВМА само ще ни се изсмеят! Как не я е срам вместо да се навре в миша дупка....тя акъл раздава!

46

Анонимен

преди 3 години

Така аааааа, значи ние стоим вкъщи, ако нещо се случи не дай Боже, няма къде да се лекуваме, карат ни се през ден по телевизора , но русенската дърта чалгарка пее по купони , трупа хонорари , не спазва нищо и не зачита никакви мерки и щабове и за награда право във ВМА!!!

45

ДРОН

преди 3 години

Ко стана Галинке с оня дет те водеше на Малдиви те? Да не би да те заряза че ходиш да заработваш противозаконно по кръчмите? Ми ся кой щи плаща масрафа по чужбина?

44

г симеонов

преди 3 години

Моля се на Бог от все сърце за Глория да се въстанови и да остане все така красива и усмихната

43

Анонимен

преди 3 години

Единственото ,кото се спазваше и работеше ,беше онлайн обучението ! Другаде навсякъде беше хаос ,особено хотелите !? Ама той Бойко не се знае дали може да носи отговорност ,психиятрите трябва да кажат .....

42

Сата НАТО

преди 3 години

Тя разкри, че е посрещнала новата година заразена, но явно симптомите са се развили, след като е постъпила в болница...--------Логично е да е така, по принцип иначе няма как да стане.

41

джанго банго

преди 3 години

петолевките в сутиена явно са били заразни

40

От 47

преди 3 години

... болници и не ги приемат щото няма места, умират и няма виновни и наказани, а Галя яъя ВМА!?! Това не е корупция, а чист здравен вандализъм и пролетарска наглост! По повода се сещам за любимата ми песен на D:Reamhttps://youtu.be/V6QhAZckY8wВ превод Всички може само да се подобри! (груб превод) но смисълъ е и че по-лошо няма на къде....Бесен съм от чалгариски изпълнения! Живи и здрави и Честита Нова година!