19

пияница мистик

преди 3 години

Ама накрая всички бягат при оплювания от комунистите Мутафчийски, даже онзи, дето гореше маските и говореше че "такова животно Ковид нема", а никой не ще при комуниста от АБВ Мангърчик, дето казва, че е леко грипче и се лекува с чай и витамин Ц. А точно световни академици и професори казаха, че аспирин и витамин Ц при Ковид не се приема, защото разрежда кръвта, ако си здрав и може да улесни вируса да стигне до дробовете. Пие се само ако вече си болен, защото тогава вируса съсирва кръвта

18

Сузане

преди 3 години

Обикновен човек не може да се лекува във ВМАЗащо тази госпожа не спазва правилата?

17

ПроСоТо

преди 3 години

"Страхотна форма на реклама"....а най-вероятно са я "стимулирали" да направи това "обръщение"....-Зер си има своите си последователи и фенове,които й верват безрезервно..

16

м

преди 3 години

Значи ние седим затворени,спазваме наредбите. А тя вече *** из хотели и сега във ВМА. Кога държавата ще влезе в роля да сложи наистина сериозна глоба!? Такива, че друг път следващите да помислят хубаво дали да заобикалят правилата. Ако й съставят акт 200-500 лв, муха я ухапала.

15

Анонимен

преди 3 години

Са не наядохте, са не напихте и са не натръскахте на тия кючеци. Яжте ковида, като ви е толкова акъла

14

Анонимен

преди 3 години

Браво, пя на Коледа във хотел във Велинград, при положение че партитата бяха забранени, пусти пари, защо няма глоби за хотела, дано се оправи, но се доказва че здравето е най важното, това чалга певиците го разбраха едва като се разболяха

13

Анонимен

преди 3 години

Ей що никой не влиза при мънгъра бе? Всички тичат като изоглавени във ВМА

12

Гошо...Тъпото

преди 3 години

ВМА стана болницата на...елита.Вече няма...Правителствена болница,всичко е във ВМА.Глория ще се...оправи,но да мисли къде пак ще...пее -най-добре на някой остров Тихия океан.Там е сигурно,няма вируси,само миди,чайки и...гларуси.

11

Хах

преди 3 години

Няма лошо човек да получи помощ, ако има нужда. Но така излиза, че има болници за випове, има и болници за простосмъртни.

10

Анонимен

преди 3 години

Това доказва, че вируса на ковид се среща и в силкона

9

Анонимен

преди 3 години

На богатите и известните лесно им се получава приемането в болница. Пък и съвети дават" Не се бавете" . Хората обикалят с дни болниците и накрая си пукват като кучета на стълбите...Баси

8

Анонимен

преди 3 години

Малее, от тия операции са изкривени като Шрек.

7

1-н

преди 3 години

Аре бе. ...ВМА...Що не като обокновения данъкоплатец у първа селска клиника

6

Анонимен

преди 3 години

защо не влезе в Русенската болница или във Врачанската ..ами във ВМА..защо не чака по стълбите навън по пижама както онези двама мъже дето умряха на стълбището?К .. рви .чалгарски!

5

Анонимен

преди 3 години

Не признават и несапазват мерките,а тичат за помощ и то къде.............

4

Стига

преди 3 години

Всичко което казва е вярно. Не се бавете с Дексаметазона. Намерете лекар който да ръководи дозата. Другото е лотария. В Болницата ще ви дават тройни дози, но ще е късно за някой. Защо няма адекватен протокол да да не *** хората?

3

Сбогом!

преди 3 години

Колко пари взе да лъжеш и се правиш на болна, дърта чалгарко?!?!

2

Анонимен

преди 3 години

Може Майтапчийски да я прегледа за хемороиди със същите пособия използвани за г-н премиера. Каква чест..

1

Анонимен

преди 3 години

По-добре я настанете в Кошарите при оня турбо фолк тръскача. Той ще й смаже гърлото.Там ще се чувства като у дома си и няма да заема едно легло за някой обикновен нормален човек.