179

Гумичка за триене

преди 3 години

Е не я ли изписахте вече аре че друга звезда има желание да я приемат в вемеато!!

178

Анонимен

преди 3 години

Чалгарката е с толкова малко мозък че след като се уредила във ВМА даже се и хвали.

177

The Real Бай Иван

преди 3 години

Да я турят Глория до Недялко Йорданов във ВМА. Малко да му повдигне настроението ... като за последно.

176

Зрител

преди 3 години

Как писа,че е зле,ако наистина е много зле?И сега като излезе от болницата тръгва по телевизиите да разказва как е щяла да се гътне,но мислила положително,усмихвала се и се излекувала.Ами журналята да поканят обикновен човек,на нас тези са ни омръзнали да ги гледаме.Изгони си и зетят,за да расте и малкото без баща,както тя е постъпила.Надута,***.

175

Стефан Христов

преди 3 години

Първо, не е спазила рестрикционните мерки, а направо се е подиграла с тях! Някой ще я санкционира ли за това?И, второ, за да е в най-реномираната болница, с какво е повече от онези хора, дето *** по коридорите и по стълбите в очакване на някакво внимание и помощ?!...Как става това - с пари, връзки или с по много и от двете?

174

Rdi

преди 3 години

Такива като нея, заразени, защото не спазват мерки и се правят на тарикати, трябва да им се отказва болнично лечение! Да иизпишат антибиотици и да си ги пие у тях! Пневмония ли има, на обдишване ли е, че я прибраха в болница? В същото време оставиха обикновени хора с двойна пневмония да умират вкъщи, защото няма места!

173

Анонимен

преди 3 години

Вма няма места -резервирани са за виповете!

172

Минувач

преди 3 години

Какво стана с равните права? Ако аз се разболея, мога да разчитам само на консултация по телефона от личния лекар въпреки, че чинно си плащам здсрвните осигуровки. Или в най-добрият случай безплатен оглед отвън на болниците с линейка. Ако съм късметлия ще ме разтоварят настълбището на някоя от тях.А за по-равните като кихнат - ВМА!

171

Петър

преди 3 години

До Съвестен данъкоплатеЕ точно па ГЛория е един от най-големите данъкоплатци от випълнителите в България. Нали бяха правили разследване преди година-две и тогава излезе, че е от малкото плащали до стотинка всичко. На един хонорар 10 000 лв, колко мислиш е данъка и колко пъти е повече от твоите данъци, които плащаш?

170

Тошо

преди 3 години

Кое е с приоритет при българина ли? Ами, още не е ясно........ дали работата или здравето!!!!!!!!!!Забелязъл съм, че където нивото е над средното е 2-то!!Но въпреки това, пожелавам на дамата здраве и успешна 2021 г.!!!

169

Преминаващ

преди 3 години

Ааааа, приели я във ВМА и после развила симтомите? Нали приемаха в болница само тежките случаи!? Или се отнася само за простолюдието!? Да ги разкарват с линейките докато отпадне проблема...... Ако аз имам положителен тест дали ще ме триемат във ВМА? Защо ли задавам *** въпроси?

168

Зозо

преди 3 години

Ааааа във ВМА.... Аз пък помислих, че е обикаляла с линейка и са я оставили на стълбите.Имаше е дна стара чалга - Има ли парички, весели са всички :))))))))))))))))))

167

Nona

преди 3 години

Ми ше влезе,като клиничната пътека е 1200 лв,а за пневмония 600! Да си лекуват пневмониите в къщи,та така!

166

FFF

преди 3 години

Според статията тя първо е приета в болница, а след това е развила симптомите....

165

Анонимен

преди 3 години

А тя защо не спазва забраните и ходи по участия?? Да си понесе последствията незабавно и да не алчнее толкова много.

164

D

преди 3 години

Да не се бавим, ама обикновения българин не го щат в болниците и не му обръщат внимание и си мре като куче по пътя.

163

Яблани и груши

преди 3 години

Ако бях се родила овцааааа, щях да давам мляко на всекии

162

До 175

преди 3 години

Ееее па а събуди се първо бе. Кажи добро утро, едно друго. Почна по една страница да пише на воле. Данъкоплатец бил. Да не те намеря кой си и да те пусна на човека на ицо хазарта. А *** ха.

161

Съвестен данъкоплате

преди 3 години

Освен всичко какви данъци и здравни осигуровки е плащала тази през годините ? Не може обикновенни хора като нас с години плащали не малки данъци и ЗО да мрем по стълбите, а наглите певачки и др. дето цял живот нищо не са допринесли на 2 ден да ги приемат във ВМА. Точно тези не плащат данъци, а само искат на наш гръб! Взела мястото на човек, по- нуждаещ се. Да си даде хонорара сега, че я лекуват с нашите данъци безотговорността и. ПИСНА НИ !

160

Анонимен

преди 3 години

егоистична ***!тая да сте я видели някога да се е грижила за някой мъж?