39

Анонимен

преди 3 години

Е сега разбрахте ли че сме м.Утренска държава и за мУ..тресите има специално лечение ....сигурно лично банкян..акоя се е оабдил на НОЩ ния генерал, че фолкаджийките са му от контингента

38

Анонимен

преди 3 години

И вчера писах, и сега ще повторя-Галя си е ПД(вемогилска)П. Цял свят болни, гражданката(Две Могили е град) на участие, разболява се... Дано бързо да оздравее, както и всички болни от Ковид, и тези които тя е заразила. Явно трябва брутални глоби за подобни изпълнения или да им се отказва лекарска помощ. Да, да знам Хипократовата клетва... И как точно във ВМА!? Сигурно има и чин от МВР или МО... Ай сик. т. Ир! Значи хора в тежко здравословно състояние умират, обикаляйки с линейки(при късмет!).....

37

св.Тулупий Джипкаджи

преди 3 години

До пияница мистикти може да си първи!

36

факт

преди 3 години

До КрайПРАВ СИ! и аз така го изкарах, но ми отказаха болница с 39,5 тумпература и кръвно 80/60 пулс 140 сатурация 85 и затова оцелях.Доктор работещ в сащ ми каза:прави струвай в болница не влизай!

35

пияница мистик

преди 3 години

До 38Във ВМА е Мутафчийски, а Мангърката е в Инфекциозна, Боко го направи главен там, ама не съм чул още някой да се е лекувал при него

34

Виржи

преди 3 години

Изтрила си е фотото в Инстаграма даже дето казва ,че е болна !!!Що един път не написа :Спазвайте мерките и дистанция !Не се събирайте много хора на едно място !!!Ей тъй зарад такива ,ще си откараме и 2021 така😡😡😡Само глоби и задължителни часове като доброволци после в болниците ще ги оправят тия....Купонджии безрасъдни !

33

Крум

преди 3 години

Първо РЗИ да глоби простата чалгарка,както и цялата групичка от спа хотела и собсствениците на хотела...Чалгарката да дари хонорара на лекарите...

32

Анонимен

преди 3 години

От всеки с два мозъка гънка се знае но да го напиша и АЗ, ген.Мутафчийски от монитора на ТВ на баба ми упрекваше как не се спазват мерките и дрън-дрън, че хората са виновни а не здравната система за да смогват с болните.. и сега хоп както няма места точно такива които видимо не спазват ЗАКОНИТЕ се приемат да бъдат лекувани.. няма такова безочливост и долно поведение !

31

до 32

преди 3 години

За кое простолюдие няма места в котора ВМА, бе?! Нормалните хора се лекуваме в частни болници, а не в разни саборетини, в които завеждащ отделение е престъпник, като Мангъров.

30

Юсуф помака

преди 3 години

За пет десет лева в повече така става къзъм!

29

Дядо Стефчо

преди 3 години

Според мен доста пъти е била под---полковник и под разни други шапкари, затова ВМА.

28

Анонимен

преди 3 години

Сезона на грипа е все пак, очаквано.

27

аз

преди 3 години

Ужас, горката бабка. Нали им казваха да излизат само до магазина. От 8 до 10, да не е излизала след това?

26

неандерталец

преди 3 години

Интересно, за простолюдието във ВМА все "няма места". А за разни заслужили към нацията като глория и техноимпексова се намират едно-две.

25

Киро Рамбото

преди 3 години

Еее, ари уе! Тя да не вземе да се гътне?

24

Анонимен

преди 3 години

Коронавируса откога ходи по таласъми ?

23

Анонимен

преди 3 години

Естествено че богатите и известните са с привилегии и ще ги лекуват в най добите доктори в най добрите клиники и болници. Все пак сме демокрация и капиталистическа система. Това означава че има развито класово общество. Не може да очаквате обикновения човек ниска класа от гетото да има същите права като успелите и богатите.

22

Анонимен

преди 3 години

Една кожна инжекция и трябва.... И после малко шамари, задето е тръгнала по чалготеките

21

Анонимен

преди 3 години

Сега да ходи в хотела да се лекува.

20

Край

преди 3 години

Шубето е голям страх. Без да е станала пневмония е напълно излишно да се трапосваш в болница. Имаш темп. накашляш, боли те глава и толкова. По дълго от обикновен грип - 7-8-12. дни. Антибиотик, кортикостероиди и си като нов. Казвам го от личен опит.Обаче нали пътека - приемат ги. Хем драматизация за новините, хем реклама за баба Гло, хем кинти за болиницата. всички печелят.Същото беше и при Нинова. В болница без пневмония е глупотевина.