79

Един от народа

преди 3 години

Още едно потвърждение, че живеем в отвратителна държава и ненормална държава!

78

хаааа

преди 3 години

Ше и скъсат ..... от ваксинации

77

Кифла

преди 3 години

Тая да ходи при Мангъров! Мутафчийски и НОЩ забраниха такива сбирки! ако е във ВМА?

76

Анонимен

преди 3 години

Ааа значи кат ви казват че е забранено, вие пак се събирате. Не случайно е ЗАТВОРЕНО, *** ти отиде да пееш и наруши всякакви забрани, мерки и ограничения. И ся си у ВМА. Що ***, що? Нали няма коронавирус, отиде да земеш едни пари само и само да грачиш на хората, пък ся ревеш да ти помагат. Точно на такива НЕ ТРЯБВА да се помага. Значи хората си седяха вкъщи за празниците а тая реши че може да вземе кеш и отиде на събиране. И ся у ВМА и реве. Ей заради такива сме на това положение.

75

такааааааааа

преди 3 години

Значи чалгаРката нарушила заповедта на министъра на здравеопазването веднага във ВМА на хубавото лечениеА бедния българин който спазва закона в разрушените болнициВ каква държава живеем??????????

74

Гробокопач

преди 3 години

не съ плашете Сомор (Ковид 19) ще я оцени по достойнство. Ако е наистина добра певица със стойностни песни, Сомор ще я вземе горе на Небето, в градините на Мар да пее на самият алп Мар. Ако не е, ще я остави тука, да се усъвършенства още и ще можете дълги години да й се радвате още;))) Не е лоша жената, тя все пак е народна певица, преди да бъде друго, каквото и да е;)))

73

Рея

преди 3 години

До 84-кво значи добър банкет направи? След като има законова забрана за подобни деяния, няма място за оправдания. Закона си е закон! Селските тарикатлъци-другаде!

72

Gorskio

преди 3 години

Ама пък добър банкет направиха, какво. Да дадат статистика колко от гостите са влезли по болниците! А като излезе да направи пак концертче, ако има въздух да пее де... Къде е голямата гьостерица за мало.умните деее!

71

Анонимен

преди 3 години

А санкция ще плати ли и и тя и хотела, че въпреки забраната имаше банкет в ресторанта на хотела, където тя е пяла на Коледа и очевидно е заразила една камара народ с ковид?

70

Анонимен

преди 3 години

"Бог и лекарите да ми помагат!"Егати... те помагат, ама простотията е по-голяма. Значи, ти ще се кълчиш за кинти без да ти пука за риска, който поемаш и след това - "ама помагайте..." малко тъпо се получава не мислите ли?

69

ганка моникова

преди 3 години

До анонимен 76-Изобщо не им завиждам. Аз съм по добре от тях щото съм омъжена за имотен и богат мъж и не ми се налага да работя от години. Както се казва-да работят бедните. Аз съм богат!

68

Анонимен

преди 3 години

На тая сега ще и се скапят всичките тунинговани части!

67

Анонимен

преди 3 години

С кво право тая дърта, неграмотна чалгарка я лекуват във ВМА, с какво е важна тя и какво е направила тя последните 20 год. освен да опростачава народа с гнусните си клипове и текстове. За това мисля, че има план да затрият тая държава, защото е такива безумици ги лекуват, когато трябва да ги хвърлят некъде да се оправят. Нещо глоба че е пяла на купон или глобите само за простолюдието? По телевизора ни се карат като на малки деца, а тия уродливци във ВМА. Чакайте народа да ви вярва и спазва нещо.

66

Анонимен

преди 3 години

Нормално да е в болница, все пак тя вече е в рисковата възраст.

65

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо ама тая взема годишната ми заплата за две участия.Кога ще ги стигнем......

64

тюх

преди 3 години

Сега ако е заразила половината пловдивски елит, българския бизнес ще залинее.

63

До пепи

преди 3 години

Предлагам да се гръмнеш!

62

Пепи П

преди 3 години

Предлагам във Военна болница да приемат за лечение само лекари и друг медицински персонал, заразени по време на работа, също и специалисти работещи в старчески домове и домове за хора с увреждания. Самата Глория и други подобни да си плащат лечението.На всички хора пожелавам от сърце здраве!

61

МАЦА

преди 3 години

На тая преди няколко години ми попадна песен, в учебника по музика за 9 клас мисля. Кой *** я е натикал тая неграмотна *** там?Такива "ИДОЛИ" ли създава министерство на образованието? Явно е свирила здраво на кавала на тоя който е допуснал подобно ИЗВРАЩЕНИЕ. Неграмотни псевдо музиканти нямат място в учебниците по музика. България има и е имала достатъчно професионални композитори които имат място в историята. А тази да си ходи в селския бардак от където е излязла

60

Анонимен

преди 3 години

Не е проста,никак не е проста тиквата!С такива нощни шкафчета как ще е ***?Прости са тия ,които го избират,с изключение на държавните служители.Те знаят защо гласуват за него!Всеки народ е достоен за съдбата си!