95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101,къде е ходил па тоя. Йотова го е задържала овъртайм да наводни още малко с комунистическа пропаганда.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Дрън дрън та пляс, като се пробвате да си защитите пробитите опорки се хващате за всяка запетайка и изопачавате както ви е удобно. Но не!

93

V

преди 3 години

Тоз сайт хубав ли е ? Аве много преписват от американското посолство и от дойче зеле що тъй ?

92

ааауу,така ли

преди 3 години

До Анонимен 67Мноого си ми умен!Ама баш много!Щото забрави Олбрайт когато каканижеше,че "не може само една държава(Русия) да ползва всчките богатства на Сибир!"Много сте зле,ама това е положението!Да сте живи и здрави!!!

91

Анонимен

преди 3 години

Онзи, където е ходил до двете Кореи е бил сътрудник на държавна сигурност.

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92 По принцип си права/аИ затова може да се " благодари " на санкциите наложени от САЩ . Какво друго може да ги очаква хора , живеещи в нечовешки икономически санкции вече над 60 години .Странно е ,че не съм чувал САЩ да са налагали санкции на Израел ,че си произвеждат ядрени ракети примерно

89

Анонимен

преди 3 години

Според българските русофили броя на дезертьорите намалява защото в Северна Корея се живее все по-добре.

88

До 97

преди 3 години

Лъжеш, че си ходил, не, че си от коренното население. Хайде да решиш какво точно си, пикльо, преди пак да пишеш

87

Анонимен

преди 3 години

Не е важно за Ким Ч.ле.н Ун . Най-важното е, че снахата на Корнелия Нинова е корейка.Рафаел живее с нея в Ню Йорк, а вие си редете компотите или компютрите. Все тая.Комунисти от всички страни се съединяват за общ пъклен план.

86

Анонимен

преди 3 години

Пише Дойче Дезинформеле....А мармота умря от глад безработен.

85

До 87

преди 3 години

Ако си ходил, какъо твърдиш, щеше да знаеш, че там не те оставят да се разхождаш безцелно по улиците, а си с придружителни и ти е разрешно да се движиш по точно определени маршрути, където да не се види нищо лошо за режима.Така че, като лъжеш, поне лъжи като хората...

84

Анонимен

преди 3 години

В Сев Корея живее един унищожен от мизерия народ, там е огромна човешка трагедия.Всеки ден благодарете на Бог че не сте родени там.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85 ти каза " Руснаците си копат нефта като роби и САЩ като богата държава си купува. Китай също."Аз само ти посочих , ако това ти е определението за роб , то САЩ държат първото място и са най-големите роби

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87,по-склонен съм да повярвам, че си ходил на Марс. И уау. Какво постижение, че в Северна Корея имало храна, па те били по-силни от САЩ. Имали храна!

81

Анонимен

преди 3 години

За убийствата по границата у нас може да се напише книга.Толкова бяха много.Обикновено да бягат се решаваха предимно млади хора, които опитваха да излязат легално, но им се отказваше. А на граничарите, които избиваха тези момчета се даваха парични награди и отпуск.Най-отвратителния строй който сме имали това беше "социализма".

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Поне по дъртите съдя, че са били доволни, не са били подлагани на унижения, нямало е бог на когото да лазят в краката като роби, един безкраен купон :)) Поне това казват старите, Ким си е монарх, нищо общо :) Който иска да става поданик на "великия" Ким, да отива в Северна Корея, дано се кротне там (ще не ще, това му е участа) :)

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65 Какво общо има това ,че са окупирана територия с десетки хиляди американски военни на тяхната територия , с икономическото им развитие САЩ са си разположили военни , за да тероризират тази част на света Иначе ще трябва да се задоволят само с Южна Америка , а те искат целият свят за себе си

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонименпак нищо не си разбрал. САЩ са богата държава, която може да си копа нефт, да си прави банки с трилиони долари, да разработва компютри, които китайците да сглабят, да занесе машина на Марс, която да проучва и т.н. Русия е бедна губерния, която зависи от нефт и газове, американците ги оставят да си ги работят и не се занимават с военни конфликти, да завладели Блатная. Та що им е? Темата, която засегнахме е за завладяване на територии, не се опитвай да увърташ и да се измъкваш.

77

Щерю

преди 3 години

И у нас юдео-комунистите все за човешки свободи говореха - пък вардеха границите най- вече някой да не избяга от Комунистическият им Рай...

76

Анонимен

преди 3 години

То пък у нас преди 89та си беше същото като сега у СК. Телени огради и стрелба по всеки, който посмее да избяга в "лошия" Запад. Докато дечицата на големите партийци нямаха проблеми да ходят и даже да учат там. Например Людмила Живкова учеше в Англия.За обикновения българин беше трудно да иде дори до Петрич. Искаха му "открит лист", че Петрич бил близо до границата и сакън да не избягат в Гърция.