15

Анонимен

преди 3 години

Едно време при комунистите майките не си колеха децата.

14

SS

преди 3 години

Почти невъзможно е да се избяга от КНДР (Северна Корея) Дори не вярвам,че толкоз човека са избягали само през 2020год.На границата с Южна Корея има ограда и много високо вишки от едната и другата страна.Южните им съседи са поставили големи TV екрани на които са рекламира западния начин на живот и реклами.Казвали са ми че са ставали престрелки(доколко е вярно незнам) Севернокорейските войници които пазят границата са просто безупречни.И униформи и всичко.

13

Анонимен

преди 3 години

Едно време като получиш колет в казармата и вътре да речем има храна комунистите вземаха храната от колетите под предлог че не може да се вкарва храна в помещенията и я изядаха в стаите на офицерите. Комунизма е зло туй е положението, най-голямото зло което може да се измисли от хората. СК ги чака Голодомор, Тръмп не им помогна със храни като лошия Обама.

12

Анонимен

преди 3 години

След 30 години евроатлантизъм и американско партньорство България е първа по смъртност в света и 85% от българите живеят в бедност.

11

Barba Ganios

преди 3 години

...ha ha ha ...pri segashnata liberal-demonokratichna diktatura ot domovete si ne mojem da izlezne za da se vidim s bizkite si ...te za S. Koreia revnali ?!?!?!! Ei Neli Hristova ....shto ne pusnesh edna statia za tova A ?!?? Vmesto da prepisvash chujdi propagandni izdania A ???!

10

Анонимен

преди 3 години

В България репресиите срещу семействата на политическите емигранти се изразяват с лишаване от основни човешки права. На близките се забранява да напускат страната, нарушена е неприкосновеността на кореспонденцията (Изт. - ЦПА, ф. 1, оп. 64, а.е.168, решение "Б" 8/14.V.1952 на Политбюро на ЦК на БКП за разрешение на МВР да проверява кореспонденцията и колетните пратки, разменяни между избягали в капиталистически страни изменници на родината и граждани в страната), осъществява се системен тормоз

9

F-16

преди 3 години

Между другото, какво става с визите за САЩ, след 30 години навеждане и целуване на американски *** българите могат ли да пътуват свободно в САЩ?

8

Анонимен

преди 3 години

Винаги еимало бягства, не само при Ким, ами и при дядо му, при баща му, там си е един вид монархия, онаследява се :)) Готиния пич Ким е най-дебелия в Северна Корея, държи ги на каишка, добре че Китай му праща малко финанси, че иначе ще има пълен глад :)) Верно, забравих че имали нелегална търговия, също и "хакери" :))

7

Анонимен

преди 3 години

Изнемощял от глад все по-трудно събира сили да избяга.А ако знае и че Дебелият ще изтреби цялата му рода, вкл. и децата, става все по-трудно.

6

Barba Ganios

преди 3 години

...gledam ,che otnovo e "rabotila " nad tazi publikacia Neli Hristova ! Ei mome,stiga prepisva propagandnia balvoch na DW !!! Aman ot "tvoite " trudove !!! Pomia i nishto poveche ...

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3С Канада сме на безвизов режим.

4

Анонимен

преди 3 години

Да не би да беше лесно преди да излезеш от България? Понятието "вражеска емиграция"се формира в средата 50те години като обединява "контрареволюционните елементи", "изменниците" и "невъзвращенците". доклад до Политбюро МВР обобщава, че от 9.Х.1944 г.до 1974 г. от България са избягали около 10 500 български граждани.Границата са гледали през крив макарон.Евентуално ако някой посещавал чужда държава-то е било свързано с командировка или ДС за шпионаж.Сега реват Борисов да ги връща от Англия.

3

Анонимен

преди 3 години

Питате ли как се бяга от република тикволандия?

2

Анонимен

преди 3 години

Щото ДзйнДзян ги изяжда на границата щото пък ние имаме вакцини и и си ттриееме обувкитее

1

V

преди 3 години

Това са лъжи. Много севернокорейци работят в Русия .Това е и основния източник на валута .Тоест могат от Русия спокойно да отидат където си искат.В северна Корея има корекоми като при нас на времето .Там с долари пазаруват тия дето работят в Русия .