135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 149Дезертьор имаш предвид, нали ? :)

134

Анонимен

преди 3 години

Десертъор се нарича военен беглец предател тези хорица са родени на правилната планета , на неправилното място

133

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета за изнежени пендета....

132

Анонимен

преди 3 години

До Боби 146Работя здраво за да придобия Х. В следствие на което аз имам Х, но Пешо няма Х, защото е мързел. За да има Пешо Х, държавата трябва да ми го вземе и да го даде на Пешо. Ако аз кажа на държавата да го духа, тя праща едни добри хора да ме извлекат нощно време и повече никой да не ме види. Комунизъм се прокарва единствено и само с ТОТАЛИТАРИЗЪМ. Няма такова нещо като комунистическа демокрация. Защото хората искат да имат собственост която да ползват.

131

Анонимен

преди 3 години

От всички комунистически режими хората бягат рискувайки всичко. Интересното е, че все се намира някой омазан с кафяво покрай устата дето да бръщолеви, че *** били пичове. Когато не могат да обяснят горното, просто сменят темата говорейки колко са лоши всички други. Това е, хора с промити тикви не могат да бъдат спасени.

130

БГ 2020

преди 3 години

Защо бягството от Гулаг Перник става невъзможно или как местни феодали изтезават хора чрез спуснат политически чадър!?

129

Анонимен

преди 3 години

Пинг Понг Ун скоро ще се спука като зрял домат.

128

Германец

преди 3 години

Нелка, ВВС колко процента от импресиите взимат? Все пак статията е тяхна...

127

Севернокореец

преди 3 години

Кой бяга аз не знам. Ние не можем да живеем без Ким. За нас е важно той да е добре и да е дебел, ще си гладувам, ще си кротуваме. Че иначе стрелят на месо, остави тази работа. Обичаш Ким или гушваш букета.

126

Анонимен

преди 3 години

До Севернокореец А защо от България бягат ?

125

Севернокореец

преди 3 години

За нас е важно Кимчо да е добре и да е дебел. Ние ще си гладуваме, щото го обичаме. Пък и като тръгнем да бягаме стрелят на месо, не е работа. Гладувай си, кротувай си, няма проблеми.

124

Севернокореец

преди 3 години

Кой иска да бега бе. Може да гладуваме, но произвеждаме ракети, комбайни и печки. Кво като гладуваме, то полезно бе.

123

Анонимен

преди 3 години

Ким Ир Сен му е дядо, а не баща. Тъй пише у Википедията другари

122

Анди

преди 3 години

До Отечествен ФронтАбе дедка, твоя любим комунизъм не те е научил и да пишеш грамотно, ама те безплатните работи толкова им е качеството. :). Бегай в северна корея да забравиш какво е интернет и да ползваш само безплатни некачествени дефицитни *** :)

121

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Ес до ОФ Знам знам драги ми смехурко кога се пише непълен и непълен член ,защото и до днес ползвам сайтове по правопис когато нещо не ми е ясно .

120

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен а ти си един голям *** ,иначе щеше да знаеш че нито във България ,нито във другите държави от соц лагера нямаше комунизъм .Имаше социализъм и къде лош къде добър вършеше по добра работа от сегашният либерал -капитализъм .И друго е интересно от къде изпълзявате такива *** по форумите .Ами първо чети за дадена държава и тогава си измисляй либералните опорни точки некадърнико смотан .

119

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтТия глупости за магазини пращящи от стока и храна може да ги пише само човек който и 15 минути не е живял през комунизма. Ще направиш добро на хората ако престанеш с тази вражеска античовешка комунистическа пропаганда;.

118

Анди

преди 3 години

До Отечествен ФронтТи защо не отидеш в посолството на северна корея и не поискаш гражданство и заминавай там да не плащаш данъци и никога повече да не видиш какво е това интернет и да ти четем налудните коментари....***

117

Ес до ОФ

преди 3 години

Драги,не знаете кога се пише пълен и кога непълен член.

116

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Всичко това което си го написал е вярно и е така защото аз редовно гледам на живо тяхната държавна телевизия .Освен това Във Северна Корея имат малък и среден бизнес по примера на Китай от там нагоре всичко е държавно . Произвеждат си и камиони среден клас ,трактори Комбайни и други селско стопански машини ,магазините им пълни със стока даже и Българска .Много от работниците им работят във Полша и Унгария защото са много дисплинирани и изпълнителни .