115

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Кръстьо Костов Северно Корейците не плащат преки данъци от 1974 година ,та досега Е как така си освободен от данъци и ще бягаш от държавата си . И тази статия си е чиста пропаганда и пунта мара . Аз съветвам Днес .бг по често да гледат държавната им телевизия онлайн ,ако поискат ще им дам и линка на сайтът който излъчва на живо за да видят за каква подредена държава иде реч.

114

Бай Иван

преди 3 години

Защо повечето умници които пишат тук са анонимни.???комунисрически отрочета... Ако не им харесва в България аз лично ще им платя билети визи и разходи за да емигрират в Северна Корея. Този комунизъм май няма да им хареса. Ако има желаещи аз съм бай Иван пишете ми,плащам лично и пожелавам успех на всички мераклии.

113

Анонимен

преди 3 години

По-лесно е бягство от затвора, отколкото бягство от Северна Корея. :D Страха е по-силен от тока.

112

Дедо ти

преди 3 години

До АнонименИмаш право, 5 горе 5 долу, нали новина има :)

111

Анонимен

преди 3 години

До Дедо тиНе се прави разлика, все пак има Ким, нали всички са от едно семейство :)))

110

Дедо ти

преди 3 години

"Това е моментът, в който Ким Чен Ун наследява поста на баща си Ким Ир Сен." Ким Ир Сен е дядо му, ама чукча писател, чукча не читател :D

109

Колега????

преди 3 години

И то дефакто никой не контролира първостепенния за "второстепенните" работи като преоборудване, ремонт, естетизиране на училищните бази и кой точно получава S.T.E.M финансиране и къде е най-належащо и това стават едни особени работи за кой да има и за кой да няма, ама в момента къркам друг път ще ти обяснявам за простите правила и последващото биоразнообразие и за сложните правила и фабриката за консерви!

108

Колега????

преди 3 години

К'во е първостепенен и второстепенен ***. и защо това има значение! Държавата превежда парите за образование на общината в зависимост от учениците и паралелките и техния брой! Те като първостепенен ги преразпределят и уж всичко ок, обачеееее нещо като трябва извън заплати и сметки - техники оборудване ремонт към общината и ха каква изненада за едни има за други няма. Това като вица с извънземните и има ли живот на Земята: за едни имааааа, за други нямаааааа. Имаш проблем с бирата ми ли?

107

Кръстьо Костов

преди 3 години

Защото никой вече не иска да бяга ?Повечето статии в западните медии са пропаганда от Южна Корея.А това че хората в Северна Корея умират от глад го знаем от 80-те години на миналия век.Странното е че докато те умират, общото им население расте, а в България строим "бял" капитализъм, а населението ни е намаляло с 30-40% ...

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115Ние нищо не сме преживели, даже като питам повечето стари, си е било направо свободия :)) Аз не мога да си позволя да ям и пия всяка вечер ракия с шопска в ресторант, ама явно дъртите са си живеели живота, и то на някакви смешни цени :) Да не говоря за почивките, станциите... Смятай, щом аз го помня, въпреки че съм живял до 10 г. в Соца...:)))) Нищо общо с монархията на Дебелия, единствения :))

105

Колега????

преди 3 години

Чакай, че забравих, че има първостепенен и второстепенен делегиран разпоредителен ***., обаче става, квото каже първостепенния ***. толкова централно, че предразполага към любимци, връзката и корупция! Не че нещо ама не го мога това умение задникоцункането! Виктор Кръстев го умее прекрасно и под масата!

104

Анонимен

преди 3 години

"Ск има индустрия и .....още много неща, да не ги изброявам" Може да има цялото злато на света, не ги ли виждаш по снимките, че са едни ходещи скелети? Това е един недохранен народ. Да нямаш свобода да излезеш от държавата си този кошмар сме го преживели вече до 89та година.И никой не иска да се връща.А ако някой пожелае - прав му път - да ходи в Русия ли в СК.Тук слава богу е ЕС.

103

Колега????

преди 3 години

А усещаш ли как от 20 години някой се подмазвал в общината за база и за паралелки и се пръска по шевовете, а останалите се бием помежду си да направим по една паралелка. Усещаш ли сега колега какво значи колониален провинциален делегиран ***. и то централизиран и к'во да направиш все си виновен!

102

Колега????

преди 3 години

Усещаш ли как си ме поставил в положението ако не ти изнася знаеш къде е вратата и твой други колеги и други училища не са толкова капризни! А сещаш ли се как така ни правиш общаци, а не учители?

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Нямат блок ит 10 държави, не са и СССР които по територия заемат 1/5 от света, просто една точица с "великия" Ким са, тоест са незначителни :)) На една плюнка са от унищожение, добре че Китай им дава нялой лев, Русия гледа какво става, иначе е лесно да ги стъпчат, Ким ще се чуди къде да избяга :)

100

Анонимен

преди 3 години

Защо бягството от България без PCR тест става все по-трудно?Познайте!

99

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея има индустрия и икономика, произвежда спътници, атомни електроцентрали, балистични междуконтинентални ракети, ядрени технологии, произвежда всичко необходимо за да живеят, дори има собствени марки таблети и смартфони, докато България е страна от Третия свят без икономика където всичко се внася, България не произвежда нищо освен слуги и черноработници за богатия запад.

98

Колега????

преди 3 години

В настоящата демография това не е ли малко лудост? А един лигьо как струва 2000 лева и аз що трябва да го търпя и все с добро? Ами ако е глезен пишьо дето само се гаври с учителите си и не могат му пишат 2 че една пачка е в кофата? К'во правим?

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Там си е предаване на власта по роднински, не знам как го възприемат като комунизъм/социализъм, то направо си е монархия там :)) Само Тръмпи реши да си прави пиар с "всемогъщия" бог на изтрадалите севернокорейчета, естествено беше фиаско :)))

96

Колега????

преди 3 години

Помниш ли делегиран бюджет във малки места населени? Що да помниш и ако София расте, но не старее, провинцията намалява и старее. Имам идея делегиран бюджет в София, а в провинцията без на калпак броене на овци!!!