55

Анонимен

преди 3 години

До Колега????Бойко вдигна заплати на учители, лекари, на всички и сега е престижно да си учител. Дори страдат от бърнаут. Точка по въпроса. А некви гладни за власт комонета ми правели вастанья по жълтите павета. Аве ей шумкари, вие кога сте виждали по-хубав живот в България от 2020.

54

Анонимен

преди 3 години

Защото желаещите стават все по-малко.

53

Истукан

преди 3 години

Къде предпочитате да живеете в Северна Корея или в България?

52

Мммм

преди 3 години

И защо непременно ще искат да бягат може и да им е добре , в краваристан много ли хубаво ченгета и бандити убиват по50- 60 души на седмица в Чикаго.

51

Колега????

преди 3 години

А ти помниш ли за периода 2002-2010 как се затваряха и продаваха училища през седмица? А помниш ли колега, че през тези 8 години беше най-големия грабеж на България за 1400 години история? А ти помниш ли колега, че тогава да си учител беше наказание, а не призвание!

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50,па пусни си клипче с протестите от 97-а и се загледай. Ако видиш един дебелак поне ще ти дам хиляда долара на ръка. Като опре ножа до кокала хората излезоха и насметоха Жан и Сие.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Ония *** Оранжевия му вдигна рейтинга на Дебелия, само че Ким набързо му го показа, че не става за външна политика, това беше за Дончо :) Иначе е рай в Северна Корея, ако си мазохист, нищо общо с Източна Европа, монархически модел на управление :)))

48

Анонимен

преди 3 години

Много неща помним.Помним празните /съвсем!/ магазини при Луканов и опашките за мляко от 5 часа сутринта. Щото в 7 часа вече се беше свършило.И купоните при Луканов помним и с тях едва оставахме живи. Добре, че още бяха родитилите ни на село живи та пращаха по нещо да не умрем от глад. И инфлацията при Виденов помним. А сега Гечев без срам се появява да критикува и да дава съвети.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41 Много си измисляш , и други сме живяли по това време Ако заплатата е стигала за 2 хляба и 1 кисело мляко , то как хората не са измирали от глад ?

46

Анонимен

преди 3 години

До хмммако не са Русия и Китай да подкрепят престъпния режим в С. Корея двете досега да са се обединили. САЩ нямат изгода да влизат в голям военен конфликт като ВСВ. Ясно е, че ще пребият руското мече, но изгода от това няма.

45

Анонимен

преди 3 години

Абе то и от България избягаха около 3 млн след "преуспялата" демокрация тук.Начинът да не бягат хората е, да им се създадат нормални условия за живот.

44

Анонимен

преди 3 години

До Колеги помните ли?Помня районната поща в Кършака как беше отрупана със снимки на нашия Вожд, на бюрата на служителките...После (след зимата, когато се самозапали Пламен Горанов - да е светла паметта му...помните какво извика, нали? Долу Отбора!), тези снимчици ненадейно някъде изчезнАха...

43

Роза

преди 3 години

Колкото обикновените хорица в СК изтъняват,толкова повече Ким дебелее.Лошото е ,че дори ако той умре от затлъстяване,друг *** като него ще дойде и животът в тази абсурдна страна ще си бъде все същия!

42

Анонимен

преди 3 години

Русофила е безработен загубеняк, вмирисан в панела, който не е излизал по-далече от магазина. Много ги е страх от Европа тези момчета, що така не разбирам. Така са ги наплашили по време на комунизма, та ги държи с поколенията наред.

41

хммм

преди 3 години

До Евроатлантик 22 Ако не бяха САЩ, СК и ЮК отдавна да са се обединили , или поне да са подписали мирен договор. Ама как САЩ ще допуснат това . Нали ще трябва да се изнесат от ЮК и Япония . Как ще тероризират тази част на света тогава

40

Колега????

преди 3 години

Помниш ли осем годишният образователен ад на негово нищожество? Заплати никакви, учениците ни замерят в класната стая, считайки ни за тия гадни комунисти дето само зимат заплати, дето имиджът на учителя беше сринат до "ниска относителна трудност" и разбира се седянката и 62 милиона долара на година за "Майкрософт" и 50 000 копия на Уиндоус. Тия копия на платинени дискове ли ги продавахте или бяха на един сървър с наем 100 долара на година? Десет пъти над пазарното като го сметнеш за 12 години!

39

Анонимен

преди 3 години

До Колеги помните ли?тва не го помня, но помня га един долар беше 3 бона и с учителска заплата за месец можеше да си купиш 2 хляба и едно кисело млеко.

38

Анонимен

преди 3 години

Просят те българите на Запад аха тъй просят, че всяка година пращат 2 млрд евро в страната.

37

Колеги помните ли?

преди 3 години

Колеги помните ли периода от 2002 до 2010, когато учителските заплати бяха близки до минималните и не бяха вдигнати нито един път, но за сметка на това се платиха 600 милиона глоба софтуерно пиратство от бюджета на МОН!Колеги помните ли на стената любим портрет?

36

Анонимен

преди 3 години

Живота ми мина като слуга на запад ,но по добре слуга на запад отколкото слуга у нас!