199

Анонимен

преди 3 години

Ако изборите са днес Фиги ще събере най-много 0.1 процент. Българите намразиха руския шпионин, дори русофилите вече не го обичат.

198

Ей, по-полека

преди 3 години

че чекмеджето ще свърши и няма повече, колкото и да се стараете! Да не искате да праща човек до Женева? Или до Вадуц? Или при кайманите?

197

Анонимен

преди 3 години

Вируса " Шипка" ,вируса " Радев" ," плашат хората" ,няма да слагам маска,няма и няма ,протестирайте нагъсто сближени,нека правим напук да провалим мерките,да има повече заразени,това е целта,правителството е виновно,защо полицията напада " мирните протестиращи",изгониха ме от Словения,траурни речи,злокобни,черногледство умишлено и грозно,едно към едно с " хората на Черепчо и останалите бегълци,а хорицата им се вързаха,но ден до пладне.Не ставаш, защото не си реален,измислен човек.

196

Необикновен тулуп

преди 3 години

По-голяма издънка от Фигуранта няма!

195

Анонимен

преди 3 години

Радев - Президент втори мандат!

194

Анонимен

преди 3 години

И с партийни централи и без партийни централи вече си пътник !Ще те запомниме с голямата злоба,която излъчваш и нищо друго.

193

Анонимен

преди 3 години

A дали Радев си спомня какво му каза Илиана Йотова малко след като го избраха?

192

Анонимен

преди 3 години

Който се радва, че след тази Нова година няма повече да слушаме траурни панахиди навръх 31ви от т.нар. "президент" да сложи едно зелено палче. Нека да отпразнуваме края на политическата кариера на червения зелен чорап.

191

1

преди 3 години

"Ако"?Нали рейтинга ти беше много висок? Нали българите те "уважаваха"?Нали беше гласа на хората срещу "мафията"?Аз досега не съм чувал за политик, който да е всичките тези неща и да не иска да продължи.Или са поредните червени лъжи и сега ще лъсне истината?

190

Карандаш

преди 3 години

Като го избрахме ми изглеждаше разумен мъж. И военен... Ако няма як гръб какво се дърви... А ако има и не са полит централите тогава чии чисти интереси ще защитава? Жалък е.

189

Поп

преди 3 години

Тоя миндебурин отдавна е ходещ труп , седнал да се хвали с кого щял да си говори! А бе, ***, никой не те брои за ...вече , бе !

188

Радев-празнодумец

преди 3 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

187

Глупости

преди 3 години

Това са само приказки за наивници!НЯМА КАК , БИВШИЯ ДЕЛЕГАТ НА 14-КОНГРЕС НА БКП , ДА НЕ РАЗЧИТА НА ПАРТИЯТА И ЗАДКУЛИСИЕТО , КОЕТО ГО ИЗДИГНА ЗА ПРЕЗИДЕНТ!НЕ НАМ ,ФИГУРАНТЕ ....НЕ НАМ.....ХА,ХА,ХААААААААААААА

186

Край

преди 3 години

Радев ти каквото разочарование си ми - никой друг не ми е. От другите не съм очаквал много а ти така хубаво стоеше на фона на Леля Цецка че успя да ме заблудиш - 4 г. Зимен сън с нелепи заяждания с Бате.За съжаление те води с 3 обиколки и даже не се и напиняш да го стигнеш

185

Анонимен

преди 3 години

До *** Ти си измислен герой

184

Ганьо

преди 3 години

"Aко аз допусна да работя не в интерес на българите, които са ме избрали..."Иначе е президент на всички българи, нали!

183

Анонимен

преди 3 години

Радефф! И като школник беше мърда! Сега си по-зле! Токова си ясен че ми се повръща от теб.Влез обратно в строя! И "Свободно! Поправи се!"

182

българин

преди 3 години

Та, заключението ми е, че Тодор Живков е бил идеологически близък на днешните т.нар. "Обединени патриоти".Само вижте импoтeнтните напъни за връщането на задължителната казарма!!!

181

Анонимен

преди 3 години

'' Радев: Ако се кандидатирам за президент ... ''............без партийната подкрепа на БСП и ДПС, Радев е нула ...много десни се подлъгаха и гласуваха за него като протест срещу безотговорната кандидатура на Цачева ... показвайки на Бойко, че не не може да прави каквото си поиска ..., но с подстрекаването на размириците Радев загуби всякаква подкрепа от дясно.единствения му шанс е да се моли на БСП и ДПС

180

българин

преди 3 години

Поправка: Исках да кажа, Тодор Живков изгони етническите турци от България в Турция.Моя грешка!