259

Пурко ЗлоРадев

преди 3 години

Бля,бля,бля !!!Пурко ЗлоРадев е бита карта ,умира от страх шпионина путкинландския,наложница решетников ,с никакви граждани не е всъдружие,ас *** и мутри като черепа и шефа на стратегическия ми съвет ДС агента мутрата Маринов ! Гешев те чака на изхода ! Подавай оставка позорнико разединител !

258

Анонимен

преди 3 години

Тя,столетницата сама ще се присламчи до Радев.

257

Новков

преди 3 години

За анонимния... Заслугата на тазиНейнска е толкова, колкото твоятаза въртенето на земята. Относно Божков, ктб и червените олигарси!Олигарси те цвят нямат! Тук е долен, безкомпромисен грабителскикапитализъм. Тези не са комунисти. Просто КАПИТАЛИСТИ!!

256

Анонимен

преди 3 години

....НО ПЪК СЕ КЛАНЯШ НА ЧЕРЕПА ЗА МИЛИОНИТЕ МУ- БЕЗ ТЯХ СЛАВНИТЕ ЧЕРВЕНИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ НО СОЦИАЛИСТИ СТЕ ЗА НИКЪДЕ, А КАКТО СЕ ОЧЕРТАВА ЩЕ НИ ПРАВИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТНОВО СЛЕД МАРТ КАТО ВИ ИЗБЕРЕМ. ДА ПОВТОРИМ- МАРТ ГЛАСУВАШ ЗА БСП И СТАВАШ МИЛИОНЕР, А ПОСЛЕ - АМИ ПОСЛЕ ВИЖ КАКВО СЕ СЛУЧИ С КТБ И НА КЪДЕ ПОЕХА МИЛИАРДИТЕ...

255

Анонимен

преди 3 години

То и само да критикуваш в един момент писва. Обаче след това трябва да имаш и позиция, пък и решения да се вземат, па и отговорност да се носи.

254

Анонимен

преди 3 години

Правилно, може да разчита само на Решетников, но пък ако БСП успее да отсвири зависимостта си, нищо, че е обградена отвсякъде с продажници за сребърни грошове, маскирани като сателити и не и извият ръцете този образ увисва и дори няма да го канят на събирания между президентите.

253

Един съгласен

преди 3 години

О, голяма изненада го очаква радионич! От мааасква ще го отсвирят, защото не си свърши докрай работата да свали Боко. А пък той този път ще издигне силен кандидат. Или корона чао!

252

до288

преди 3 години

*** ! Прости хора - слаба зържава!

251

Черепа

преди 3 години

До тяДа, само моя лиже. Наистина е много последователен и изпълнителен в това. Фигурант от класа!

250

тя

преди 3 години

Пак ще те изберем , защото не "лижеш *** " ! Наши и чужди !

249

Анонимен

преди 3 години

Щом троловете не написаха 500 поста в негова подкрепа значи е отсвирен.

248

реш

преди 3 години

Радев: Ако се кандидатирам за президент, няма да се моля на партийни централи.А ако решетката каже ще ще споко старши не му сега мисли не ти е най силната страна мисленето. Корнелия ше ти каже Ал какво да мислиш и къде да се кандидатираш с вицето ти Пеги

247

Анонимен

преди 3 години

Абе моля ви се, давайте му да си пие лекарствата на това вредно вещество, преди да реши да се изгаври за пореден път с българчетата!!!

246

Анонимен

преди 3 години

Много добре си отговори сам!!!!!!!!..нямам място в тази институция......!!!!!!!!!!!!!! Що не си тръгваш сам ,а чакаш да те изгонят?Малко време ти остана!!Не чуваш ли как народа ти казва къш граблива птицо!

245

Анонимен

преди 3 години

Радев прокарва нова разделителна линия сред българите - тези които го изберат са честни, а останалите нечестни !!!?

244

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта се държи като кремълски резидент в България !

243

Гражданин

преди 3 години

Какви ги бил вършел ?! Ами никакви,там е работата ! А за нищо вършене и огромна запла та не се надявай пак честните хора да те изберем ! Естествено,че за твоя милост ще гла суват ония ,които имат изгода от такъв бездеен и само глаголстващ президент и най-вече от политическото ти семейство ! Срам !

242

празни приказки

преди 3 години

Относно здравното състояние нека запитаме пРезидента: Знае ли той какво е състоянието на здравеопазването в Русия и как се справят руснаците с вируса? Колко са ваксинирани със Спутник V и ваксиниран ли е Путин?

241

Анонимен

преди 3 години

Хайде изчезвайте с Деса вече в девета глуха.

240

Анонимен

преди 3 години

НИЕ ВСИЧКИ ВЯРВАМЕ ЧЕ БСП ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ЗНАЯТ КАК И ИМАТ ПЛАН ОТНОВО ДА НИ НАПРАВЯТ ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ- ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ ЗА ТИЯ ДЕТО ЗАЩИТАВАТ БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ, ИМАТ ХИМН- "...НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК, О РОБИ НА ТРУДА.." , ЗА ТИЯ КОИТО НИ ВКАРАХА В КЛУБА НА БОГАТИТЕ ЕС ПРЕЗ 2007 Г С ОГРОМНИТЕ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ ОТ 160 ЛЕВА И МИН ПЕНСИЯ ОТ 102.18ЛВ МИН ПЕНСИЯ- А СЕГА ПИТАТ ЗАГРИЖЕНО- ЗАЩО СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА ПО ДОХОДИ- ИЗБИРАМЕ НЕПОДКУПНИТЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ.