219

Анонимен

преди 3 години

За почти всички военни от офицерския състав се организираха и организират безплатни курсове по английски когато станахме член на НАТО,с оглед комуникацията.Те са длъжни да го изучават предвид съвместните учения с различни държави.Нищо ново под слънцето,не е единствения бивш военен който говори,а дали го владее друг въпрос ,защото ако му чуете руския ,чух по руската телевизия ,ще ви стане смешно.

218

Анонимен

преди 3 години

Саботьорите на мерките нямат думата за кризата в момента.Показа безотговорност от най високо ниво,показно и скандално.Пука се от яд,когато пролетта бяхме добре,когато се реорганизира производството,затова пуснаха Мангъри и други куфалници да заработват анархия.Да има повече починали,да няма места в болниците,болни медици,за да обвинят правителството.Никога не каза бъдете отговорни!Сега бил с народа от площада,че кой е на площада,дядо Йоло и двете вещерки,тук там се пръкват черепчета на Дубайс

217

До 248

преди 3 години

Стига хуморески!Радев е изкарал обичайния курс към НАТО в САЩ като много други,не магистратура.Излагаш се,както и с езиците!Почти всички младежи с висше обраование владеят по няколко езика,защото е изискване за постъпване на работа,не само в чужди компании,а и в български.Че каква е разликата в образованието между пилот и пожарникар.Висше общо плюс специално.В политиката езиците не са основен фактор,а и в ЕК едни говорят само френски,други немски,или английски.Воденето на политика е основното.

216

Bumbii

преди 3 години

И не му и трябва да се договаря той си знае :) , че партията е зад него :) ..... Тези да ги говори на някой друг !!!!

215

ББ

преди 3 години

предлагам среща...герб троловете,и защитниците на каузата на България на среща пред тв камери с аргументии факти,анонимни псувни от...аз съм готов да изляза пред която искате телевизия и срещу когото кажете тролчета...не познавам Радев...не членувам в партии...моята партия е България и просперитета им...връщането на децата ни у дома и разцвет на Родината ми...ако сте пичове пред тв-то...лице в лице с факти и аргументи

214

ББ

преди 3 години

Радев е войник на България!!!За 30 години чуждопоклонничество е единственият който,имаше смелостта да се противопостави на крадците и еничарите и да избере страната на Народа ни,да назовава нещата с истинските им имена...войник на Народа ми...1400 г. сме оцелели благодарение на подобни хора...само факти...

213

ББ

преди 3 години

и защо бедните духом *** чуждопоклонници,роби на еничари убиващи Народа ни си мислят,че като плющят минуси на коментари изобличаващи господарите им които им дължат пари имат значение...забавляват ни каламбурите и противоречията в твърденията и внушенията ви...фактите и реалността са важни за нас....Весели празници...Обичайте България!!!Подкрепяйте достойните Българи!!!Еничарството не е ценност!!!

212

ББ

преди 3 години

до елементарните ***...Радев е завършил ВВА в Алабама САЩ,американските пилоти му се възхищават,владее три езика...ок Бойко пожарникар...връзкар през комунизма,шофьорче и бияч-рекетьор...Радев вика обичам България и Народа си и с живота си го е доказал...военен пилот цял живот,Бойко..шофьор на крадци и убийци...Маджо...Царо...е тролчета се пънат да ни убедят,че белото е черно...ама сами решавате...само факти излагам,всеки почтен може да го провери в мрежата

211

не ставаш

преди 3 години

Не се кандидатирай. Социологическите проучвания се докарват от молив. Но народа вече видя кой си и какъв си. Не те искаме. Стига! Баста! Отивай си и не се връщай!

210

ББ

преди 3 години

Ееее това гробарите и троловете ви като вас,злобни,бедни духом,служещи на чужди интереси,използващи Народа ни като дойна крава,децата ви из чужбините наркомани...самотни и нещастни...имат само кървави пари ограбени от нашите,троловете ви гладни и бедни се напъват...безплатно с надеждата да си получат дребните пари...Сигурни ли сте за животите си???Щастливи ли сте???Кога за последно се смяхте искренно???Парите стигат ли ви???Децата ви у дома ли са???...на вас си отговорете пред огледалото

209

Николай

преди 3 години

Този е ляв отвсякъде. Аз като мъж не възприемам лявото. Не ми импонира този никаквец.Дай да видим кой ще е другия кандидат.

208

Ани

преди 3 години

Всъщност, в случая не става въпрос за ограниченост, а перверзна пресметливост. Той се обръща към онези 80% дибилни граждани които гледат кой ще им обещае. Защото както те обичат да се изразяват: "Ние да изядем кебабчетата сега, пък после ще видим."

207

читател

преди 3 години

Този тип очевидно е силно ограничен. Поне да не беше споменавал шкафчетата. Това е толкова глупава инсинуация в стил Стален през 1950 те че просто нямам думи. Колкото до размахването на юмруци, очевидно липсва елементарна политическа култура.Как можахме да се нацепим на такъв ограничен тип със тип, просто ума ми не го побира.

206

Анонимен

преди 3 години

Ей фигурант, я по-добре да не се кандидатираш за президент и да спреш да ставаш за смях.

205

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта - абсолютният самотник, отчаянo обсебен от желанието си да се представя за най-непокварения, целомъдрен и непорочен временно изпълняващ длъжността президент. За такива като него Народа има поговорката: Прекаления светец и богу не е драг !

204

Анонимен

преди 3 години

Ти си пилот и височините са за теб, тиквата си е тиква.

203

Анонимен

преди 3 години

До Двамата генераливсе пак. Никога не сме чували Радев да говори на чужд език. Защо така?

202

Анонимен

преди 3 години

Герберите не могат да простят на Президента, че е умен.

201

Двамата генерали

преди 3 години

Генерал Румен Радев е започнал от мл.лейтенант да стигне до генерал. Завършил е Академията и Висша авиационна школа в САЩ, пилот-ас, летял на десетки видове самолети, знае руски и английски.Генерал Бойко Борисов е произведен такъв съвършено незаконно. Пожарникар (слава на хората от тази мъжка професия!), ама само на думи, истинските му практики добре се знаят! Знае на английски "конгратюлейшън". Може да кара кола, но предпочита жипка.Тези, дето получават стотинки, сега ще натискат в унес /-/.

200

Анонимен

преди 3 години

Много спасители имаше,но по нагъл от този не е имало!Предните поне сладко ни омайваха!Радеф няма потенциал да управлява.Той от където мине само трови!