239

анонимен

преди 3 години

Това човече не знае къде с намира! С партия или без партия си бита карта, президенте!

238

Анонимен

преди 3 години

Пак нема да ви гласувам за дебелата леля от село Цецка Цачева.Умрете в кофите комунисти.Тоя бил селянин и комунист.А шишкавото лелче което се оплаква,че глупавият и пекинез яде само еленска пъстърма пък тя се притеснява дали няма да хване гастрит от толкова суха храна.А кво ще кажете за джендърите когато обясняваше че всичко е решено а България е задължена да приема бежанци.Айде у лево *** и турци.

237

Анонимен

преди 3 години

Чудя се на акъла който го предложил тоя за президент, Герой на Алеко.

236

село

преди 3 години

И на кой му пука за тебе?

235

Радев-матрьошка

преди 3 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

234

Анонимен

преди 3 години

Този е луд! Все още си мисли, че пак ще бъде президент!

233

Смехурко

преди 3 години

"Радев: Ако се кандидатирам за президент, няма да се моля на партийни централи"Е, всички знаят, че нареждането ще дойде от Кремъл.

232

Анонимен

преди 3 години

До не е достатъчноНе ни трябвят ваенни и национални катастрофи!

231

Що партия!

преди 3 години

Разпарчатосване на народа на партиди! ПАРТ означава на части!

230

мими

преди 3 години

До АнонименВиновен е защото нито един път не призова да се спазват мерките а напротив самия той не ги спазваше. Неговите действия са насочени в посока да стане президент в президентска република. На него хич не му е за народа. Колко военнослужещи и генерали бяха заразени.

229

не е достатъчно

преди 3 години

Какъв чист английски говори подобно на Андрей Луканов! Военен или държавник е?

228

Муунчо Радев

преди 3 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

227

НОВ СТОПАНИН

преди 3 години

Сричащият фигурант и да иска да се кандидатира отново за президент няма да може, защото по това време ще бъде следствен. Гешев не може да не доведе нещата докрай във връзка със секретната информация, открита в кабинетите на президентските съветници, предназначена за една вражеска на България и Свободния свят държава. Така новият стопанин на Президентството следващия път ще бъде истински евро-атлантик, а не измисления от Кремъл "натовски генерал".

226

пияница мистик

преди 3 години

Радев: Ако се кандидатирам за президент, няма да се моля на партийни централи, само на Черепа и на Решетников, може даже лично на джудженцето Пyтиk. Те са много по-стабилни в даването на пари от БСП, където Курнелката приватизира всичко, изпразни касата и си купи хотел в Халкидики

225

Анонимен

преди 3 години

Няма да се моли на централи.Ще им наредят от Москва да го подкрепят.

224

Анонимен

преди 3 години

В четвъртък преброих 4 големи самолета кацащи един след друг в бърза последователност.Големички такива за по 200-250 човека.Турски,италиански,гръцки и тн.Мислите ли че тия вътре са здрави?Във всеки голям магазин в София е пълно с хора които демонстративно не носят маска.Снощи в Лидл някаква секта от много сланинести селяни (да селяни защото се бяха обули в ботуши анцузи натъпкани в тях и рубашки естествено с вълнени калпаци) си правиха състезание по кихане и кашляне. Радев ли е виновен?

223

Счетоводителя

преди 3 години

Радев бил избран от 2 млн Българи абсолютно вярно обаче крадливото царче също ! Но то си е казано - можеш да лъжеш народа временно но никога вечно ! Така че тая издънка Радев е 100% пътник като царчето !Още повече без ДъПъСъ !Излязоха от военния архив документи какъв златен пилот е бил с много наказания !

222

Фостата

преди 3 години

...ох, прочетох два, три реда и повърнах малко в устата си...Хубавото е, че след няколко месеца няма да го виждаме тоя мазен комсомолец. Отвратителен ми е с неговите банални пионерски стихотворения, не казващи нищо.

221

Анонимен

преди 3 години

До 259Доста по интелигентен е от пожарникаря.Не можеш да си кривил душата.А за вирусът кво да ти кажа.. Всеки ден в София долитат самолети от цял свят пълни с кашлящи и кихащи пътници които на летището подписват въпросник дали според тях са болни.Полицаи,доктори и купища държавни служители се разкарват с маски под брадичката "тип Бойко Борисов" .По цял свят стана известен с това че си носи маската на гърлото като шал.Смеят му се и го сочат с пръст.

220

Анонимен

преди 3 години

Абе в коментарите яко турци и роми.Абе що толко го мразите щото каза че Турция дължи обезщетение на България?