179

българин

преди 3 години

Ако Тодор Живков сега беше жив и здрав и достатъчно млад, той щеше да бъде крайнодесен!!!Кой друг, ако не той изгони етническите българи от България в Турция, и даде начало на т. нар. "Възродителен процес", на който би му завидял дори Адолф Хитлер???!!!Къде тук виждате интернационализма???Къде тук съзирате "Пролетарии от всички страни, съединявайте се!"?Напротив: "България за българите!", и "Турците - в Турция!"Това съзирам аз!

178

Анонимен

преди 3 години

Само ,че Радев когато говори го прави от сърце и не чете речта си... 95 процента от сегашните не могат да вържат една мисъл

177

О хо хо

преди 3 години

Радев става за партиен лидер вляво. Нахъсан и силно ограничен! Получава му се!

176

Анонимен

преди 3 години

БСП и ДПС и ПСИХОДЕСНИТЕ!!През 2019 пък на кметските избори БКП и ПСИХОДЕСНИТЕ се подкрепяха взаимно и Маяамата за малко не стана кмет на София,но затова пък комунистите уредиха доста кметове от жълтопаветната десница!Не че Фандъкова не заслужава шут,но говорим за принципитена демократичната общносткакто пък се изрази ЦвЦв!!Пълна по=рно-графия.

175

До 206

преди 3 години

Точно така. На Радев мисленето не му е силна страна. Като каже " а" не знае какво следва , ако някой " майстор" не му подскаже какво да мисли евентуално.

174

Анонимен

преди 3 години

Радев се простреля в крака още с първото изречение.Да кажеш, че си само с хората от ляво, това означава да се противопоставиш на останалия народ. Веднага изключи десни, центристи и всякакви, които може и да го харесват. Военен не става - раждат се със сачми в главите.Това може да го каже кандидат, който иска да основе нова партия. И ако иска - да основава.Но за 5 години тоя човек не разбра какво значи да си Президент на ЦЕЛИЯ НАРОД. ЕЙ затова не става зе президент.

173

До 203

преди 3 години

Защото психодесните са всъщност тъмночервени. По идеи и по произход. Войната вече не е между ляво и дясно, а между две големи икономически групи - източната и западната. Радев е към източната. А ние сме между чyка и наковалтята.

172

Анонимен

преди 3 години

*** но упорит. Значи е подходящ за президент.

171

Анонимен

преди 3 години

Хората от ляво са моето семейство,ти да видиш,А ЗАЩО ПРЕД пРЕЗИДЕНСТВОТО коленичеха ПСИХОДЕСНИТЕ И ТИ ГИ НАРИЧАШЕ ТВОЙ НАРОД??Или отходнототрио и маямата всъщност СА ЛЕВИ?Ристето Бойкикев И ТОЙ??Я да видим сега ЗАЩО ЛЪЖАТ ония че са десни,а ти че си ляв защото пък според Паргов Маямата била станала дясна?!Ххахаха,деее ваштамайкадее...Имал най-високо одобрение,а Маямата колкото Борисов но пък не влизала в парламента!Платените соццоциолози ни мислят за ***.оти.

170

Решетникова

преди 3 години

ПЪРВО - ПРЕЗИДЕНТЪТ ТРЯБВА ДА Е МЪЖ. ВТОРО - ТРЯБВА ДА НЕ Е БИЛ ДИРЕКТНО В ПОЛИТИКАТА. БИВШИ КМЕТОВЕ И КМЕТИЦИ - НЕ ВЪРШАТ. ГЕРБ ДА СЕ СЪОБРАЗИ С ТОВА. ИНАЧЕ Е АУТ. ДА НЕ СЕ ЧУДЯТ ПОСЛЕ.

169

Анонимен

преди 3 години

А ГЕРБ кой могат да извадят срещу Зелените чорапи. Лойко!? Калинки!? ***!? Ще ви президентства Руския пРезидент......

168

Радев,

преди 3 години

НЯМА КАК ДА БЪДЕШ ИЗБРАН БЕЗ БСП И ДПС - КАКТО СТАНА ПЪРВИЯ ПЪТ. И АКО ТОВА НЕ ВДЯВАШ - ЯВНО СИ ********* звездички!!

167

Анонимен

преди 3 години

До До 196 Така е граматиката не ми е силна. Ама когато няма какво друго да кажеш се ЛОВИШ за това. Понеже на кликата граматиката им е най-силна

166

дедо от село

преди 3 години

То хубаво, че левите сме твое семейство и ще те подкрепим ,ама ние на село викаме '' Погледни ме с едното око, а аз ще те погледна с двете'' Трябва да народът реално да почувства че работиш за него .България да излезне от отровната паяжина на краварите и да спре да се кланя на лъжливите европейци!

165

Анонимен

преди 3 години

Да не забрави да се консултира с Решетников-неговият групов отговорник и с поп Кире Фасо, зер тоя бие чембери. Зелените чорапи си научи урока.....

164

До 195

преди 3 години

Явно си от отбора на радев. Пише се търтеИ, защото е в множествено число. Научи граматиката преди да поучаваш другите.

163

Анонимен

преди 3 години

Радев може да е всякакъв , но казва истината. Това, че на търтейте не им изнася е друг въпрос. Само мутри и мутреси се навъдиха в тая държава. Всеки е тарикат и по-мъж от другия и нагло обича да задава въпроса "ти знаеш ли кой съм аз", иначе викат на мислещите ***.....***

162

ДОГОВОРКИ А!

преди 3 години

Защо му трябва на Фигурантът да влиза в договорки като Решетника и Доган му уреждат избирането. Иначе, зад финансирането стоят социално-слабите граждани, според официалната му версия. Нищо чудно социално-слабите ни българи и тоя път да се окажат милионери, макар че и рублите вършат добра агитация...

161

До Герб

преди 3 години

РАДЕВ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ САМО СРЕЩУ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ИЛИ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА 2. АКО ГЕРБ ПАК СГРЕШИ - ТОВА ЩЕ МУ Е ЗА ПОСЛЕДНО.

160

коомунист реалист

преди 3 години

НАЙ- най лошо образование и култура, но е късно за поправка, трябва да се увволннят и закрият всички висши училища, и уволнени медиците, всичко е *** с връзки и подкупи, още 1960та е трябвало реформа в образованието, сега висшите училища са като 100 годишни гнили книги.. Израел е преди нас по страни по ай-кю тест, ние 46-то. 80% не разбират прочитеното, функционална неграмотност.