34

sofeto

преди 3 години

Бившите "удбаши" дето и до днес управляват *** там извлекоха Груьо(ДПМН) да се покрие къде, при маджарските фашисти и Орбан, солТ.... на Путин!

33

бабаМеркелина-фашист

преди 3 години

Альоуууу...древните антички макетааа....ПО здрави от Бундеснахтендойчландхитлерюнгенс ...Вече може да ГО духатеееееее...!!!Председателството ни мина....след 10 години ни се обадете пак!ДЕРЗАЙТЕ!!!

32

Re 10

преди 3 години

И не забудь сахара, Захариева. А то Захарова любит сладкий кофе.

31

Анонимен

преди 3 години

Защо да ги приемат? Албания и Македония са развъдници на ислямисти. Трябва да ги сложат при Турция. Албанските кланове в Албания, Косово и Македония ще правят престъпления в Европа. Как ще спрем албанската мафия да дойде на Черно море?

30

Калеко Алеко

преди 3 години

Какво има да ги коментираме пишман макетата ... в нас е хлябът който чакат да ги нахрани, в нас е и ножът който може да им отреже парче от европейската погача, а като не искат мира ще им дадем и секира ... или поне ще им заменим моркова с тоягата ... !!!

29

Татар къмАнтикитеРСМ

преди 3 години

Е оти искате да сме братя и добрички ,нали сме фашисти според вас???Който нож вади,от нож умира!!!УЧЕТЕ АЛБАНСКИ ЕЗИК,слагайте фесовете и шалварите и гледайте ЕС през крив "македонски" макарон!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Подписаха един *** договор, а сега се събудиха. Олеле какво стана? Но ние никога не сме имали политици - държавници с глава на раменете си.

27

Голям Юз

преди 3 години

Хубавото на цялата ситуация е, че ние от идеалисти започваме да ставаме прагматици.Говорът на омраза и обидни калификации в медиите, соц.мрежи, науч. трудове и учебници, и т.н. подлежи на наказателно преследване, включително в РМС (чл. 319 от Кривичниот законик). Ефективното преследване и наказване на всеки такъв случай трябва да е предмет на преговорната рамка на РСМ с ЕС, тъй като не е двустранен проблем (въпрос е на общочовешки ценности), а и се отнася и за албанци, гърци и др.

26

Анонимен

преди 3 години

Македонците много сгрешиха, че се отнесоха към България с такава омраза.Изобщо комунистите на Тито добре си свършиха работата. Не само за ЕС. Тепърва ще гледат кон боб яде ли.

25

Никакви преговори

преди 3 години

И при нас идват избори. Не ни е до СРМ-то.

24

сръбски фашист

преди 3 години

Когато Сърбия признае Косово....тогава и България ще махне ВЕТОТО за СРМ!!!!

23

анаЛизатор

преди 3 години

Каквото почукало,таквоз и се обадило!!! ВЕТО до ДУПКА!!!

22

Глупости

преди 3 години

Аргументите на Захариева,са Бла,Бла,Бла...важат само за *** и тиква. В целият свят ни се смеят и изпадаме в международна изолация. Все едно,както писа един норвежец,Дания да ни забрани да си наричаме езикът норвежки,да ни каже че докато не признаят,че са с общи корени,обща история няма ги признаят като държава. Това са само руски прийоми и нашите изпълняват всичко което Путин иска. Но с агент Иван и агент Буда и министри събирани от бензиностанция...уверено вървим към 4 национална катастрофа.

21

Дайте инфо

преди 3 години

Фашисткия режим в България изтезава хора в частен лагер в Перник район Профилакториум!

20

Фригидна кууучка

преди 3 години

Упсььь...фригидна А...???? ША ми показвате среден пръст....ша ни горите байряко...ша ни трошите паметниците....ша ни крадете историята и езика...АРЕ у ЛЕВО!!! Ес ще го гледате през крив "македонски' макарон...!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 3 години

преди време на едно посещение в кремъл,захариева я бяха помислили за някаква секретарка или преводачка и я бяха накарали да им направи по едно кафе...беше голям скандал!а пък тя се втурна да прегръща лавров,който и отговори с хладина и дистанция,но въпреки това захариева продължи със скъпи серьожа!

18

Ицо

преди 3 години

Следя македонскаста преса и прави впечатление колко високомерно гледат на нещата и колко омраза се изсипва към България. Вето за неуспешните юго-комунистически проекти! Никаква симпатия към това посърбено население.

17

Анонимен

преди 3 години

Когато Холандия и Франция им сложиха вето не даваха обяснение на никого защо.ВЕТО така е решил българския народ, че му омръзна от смрадливи македонски г.зове.

16

Анонимен

преди 3 години

Нито Франция, нито Австрия ги искат. Баба Меркел си отива. Бокича се изтърва през ноември че е говорил с Макарон! Ние само вършим черната работа. Нямаха никакъв проблем да се допълни преговорната рамка е сега...

15

Анонимен

преди 3 години

Европа не ви разбира аргументите, защото те не са меродавни за "вето" !По време на финансовата криза в Гърция постоянно носеха плакати на Меркел дегизирана като Хитлер, но това не беше тема за "вето", заплахи и санкции. Позицията на българите спрямо Македония е откровено Кремълска, антибългарска, антимакедонска и антиевропейска !