54

БОКО

преди 3 години

НЕБЛАГОДАРНИ ПРЕДАТЕЛИ!

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонименалбанките раждат само във вашите глави...албанската република е в сериозен демографски регерс през последните години и затова там населението намалява с бързи темпове.същото се отнася и за албанците в косово и македония.аз имам приятели албанци от скопие и тез казват-това са глупости дето разправят,че имаме по много деца...едно най-много две.младите албанци в македония нито имат желание да се женят нито да създават деца.

52

Анонимен

преди 3 години

Захариева е крайно агресивна, но Европа едва ли ще толерира още една балканска война и Захариева да прави кланета като в Сребреница да внимава добре за да не свърши като миошевич в Хага. За пореден път вътрешни врагове правят подлости на Бойко!

51

Въхььь...фашисти ???

преди 3 години

Морковът или ТОЯГАТА на татарина...това е въпроса???Бий ,за да те уважават!!!Тука нема дилема-нали не сме братя а татари и фашисти!!!!Удри...удри...докле им посинее *** и уврат тиквите!!!!

50

Португалия към СРМ

преди 3 години

Когато премахнете португалския галеон от локвата в Скопския Дисниленд тогава ще ви подкрепим за ветото наложено от България!

49

Ицо

преди 3 години

Те ни псуват на татари, неосъзнавайки че татарите всъщност са народ с доста по многовековна и значима история от тях.

48

РЕЗОЛЮЦИЯ:

преди 3 години

ДАЙТЕ ИМ ЗЕЛЕН СВЕТОФАР ЗА ЕВРОАЗИАТСКИЯ СЪЮЗ! С ТАЯ ПРОСТОТИЯ И ОМРАЗА СА ЗА ТАМ! ЩЕ СА ЛИКА ПРИЛИКА С НАЧАЛНИЦИТЕ СИ ОТ РУСИЯ И СЪРБИЯ!

47

Анонимен

преди 3 години

ВМЕСТО ДА СЕ ОПЛАКВАШ, НАПРАВО СТОПИРАЙ ПРЕГОВОРИТЕ!!!!ТИЯ РОДООТСТЪПНИЦИ И ВРАГОВЕ ДГД!

46

Франция към СРМ

преди 3 години

Когато премахнете "триумфалната арка" от Скопския Дисниленд ще ви подкрепим за ветото наложено от България!!!

45

Славянин

преди 3 години

В Татарлъ Ориент с Фашаги на власт не мерси!

44

Анонимен

преди 3 години

Газуар, макета! "Наздраве" на албански значи. Докато тия се запират като магарета на мост, албанките ражда ли, раждат. Бачкат си по Немечко и си инвестират паричките. А вашите отиват за титанични статуи с ФАРОВЕ, вместо очи на български царе... Цървуля нема, гайда сака.

43

ВеликаАлбания къмСРМ

преди 3 години

Маните ги тия *** от ЕС ...Елате си при нас...Знаете ли колко е хубаво с вазелин или без вазелин...ШИБКАНЕ му е майкатааааа...Ша ви отпушим от всекъдееее...

42

SHEFA

преди 3 години

До Анонимен 41-СПОКОЙНО КОЙТО КРАДЕ В ЗАТВОРА ЩЕ ЯДЕ-КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ.

41

ЛуноЛуноземьомакедон

преди 3 години

Видяла жабата ,че подковават коня и тя вдигнала крак...Видяли северномакетата ,че у ЕС е убаво и те се надървили на бУУУгарите...а *** то само с дървене не става ,то си требе и АКЪЛ!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Македонците не знаят какво искат. Или са македоци и късат изцяло с българския си корен или са българи. Но и Захариева се колебае ту така ту така че уж били българи ама сега са македонци. Това е много по-трудно отколко ако признаят че са българи и просто задраскат. Не е въьможно да поправят всички учебници и книги и се смени думичката "македонски" с български. По-възможно е ако признаят че и преди и сега са българи така се решават всички проблеми и че "македонски" означава "български от Вардар

39

Анонимен

преди 3 години

Риформи, риформи, риформи в образованието, риформи в науката, риформи в лъжите на македонизма.Нас ни накараха да затворим 4 ядрени блока, да си нарежем ракетите Скъд, да си фалираме предприятията.

38

SHEFA

преди 3 години

НЕ- ТЕ НЕ СПАЗВАТ ДОГОВОРА И ЗАТОВА- ВЕТО.-ТОВА МОЕ -ОНОВА МОЕ-ЩО Е ЗЕМЯ СЕ Е МАКЕДОНСКА-АЙ СЕКТИР.

37

говедарски мечти

преди 3 години

СРМ с техните напъни за ЕС се изхвърлиха кат пръдня в ***....То не става само с историчарски лакардии ,фантасмагории и Диснилед в Скопско ле....ТО СИ ТРЕБЕ И АКЪЛ!!!!

36

Правилно 33

преди 3 години

В християнски съюз няма място за мюсюлмански страни.

35

Анонимен

преди 3 години

zaharieva se izjiviava kato pridvorna dama na simeon koburgotski. hem i se iska, ama ne i stiska.