14

до 9

преди 3 години

Недейте се прави на ощипани моми, всички знаем, че сърбоманите в Македония винаги са плюли по България, сега пък на вас ще ви го начукаме за всички лъжи, интриги и обиди към България.

13

Анонимен

преди 3 години

До СпокоВ голяма грешка си. България е най- малкият проблем на Македония, всичко това е за парлама. И Заев много добре го знае, затова и има малко по- добронамерена позиция и тон към нас.Франсетата не щат македонците в ЕС, което вече е проблем.

12

Калеко Алеко

преди 3 години

Ни ги "признахме" първи, ние ще ги и развенчаем ... проблемът на пишман макетата е че са по-българи от българите и ако не признаят Майка България, тя ще отритне своите недоносчета ... Те северно македонците са си самодостатъчни в своите претенции и ако не спазват договореностите си, че гледат Европата само през кривият си "Македон" ... !!!

11

Анонимен

преди 3 години

Няма значение нито САЩ какво са решили, нито македонистите.Ако толкова се натискат да си намират вратичка. Те ЕС скоро ще се усетят какво фашистко образование са приели.А ни ще гласуваме ПРОТИВ.Накрая между нас и тия фашисти трябва да се дигне 3 метрова ограда, че оттатък на лошо мерише. Фашизма-комунизма отдавна е отречен от цивилизования свят.

10

серьожа лавров

преди 3 години

дорогая катюша принеси нам кофе,пажалуйста!

9

Анонимен

преди 3 години

езикът на омраза от македония към българия!!!защо никой не споменава езикът на омраза от останалите съседки на българия,който е не по-малък от този от македония.и румъния и турция и сърбия и гърция ни мразят не по-малко от македонците,но българия в това не вижда проблем.

8

Споко

преди 3 години

САЩ вече са решили да приемат територията на Македония в ЕС, мачът е свирен, България не може нищо да решава и ще клекне накрая пред САЩ.

7

Анонимен

преди 3 години

dobre che medvedev spi zimno vreme...

6

Анонимен

преди 3 години

тая каква работа прави освен да дрънка празни приказки за така да си взема заплатката какво друго върши нищо

5

Калеко Алеко

преди 3 години

Не са виновни скопските държавници, а кривият Македон /пардон макарон/ през който гледат на Европа и България, наследниците на Александър северно-македонци ... !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Чеше си езика тази женичка.Сериозния политик (като Тръмп, Макрон, Орбан) би застанал публично и скъсал договора.Бий за да те уважават.Нашите сега ще клекнат в храстите.

3

Анонимен

преди 3 години

vai, vai...kolko li zaevi ste se razmnojat v bg...;)

2

Анонимен

преди 3 години

abe zaharieva nali kato ima liuta lubov mejdu sasedite ne moje da ima vse i zavinagi pravo, ima i krivo polojenie...posle tabletki, vaksina ...i pak lubov, deca i tai natatak...tazi godina diado koleda moje da e donesal samo makedonski spermatozoidi za vsichki bg invitro deca...koi znae kakvo ste poluchite v iaslite za radost na deva maria i magdalena...

1

aa1830

преди 3 години

Добре го е казала, във всичките и изказвания до момента по темата е доста последователна. И трябва да се првстане с наричането на северномаледонците братя. Те ни наричат фашисти татари, горят знамена, ние се братосваме с тях. Вето сега и прагматизъм в бъдеще без компромиси в историята преди 1944! Тогава да идват на преговори и да се молят!