94

До 95

преди 3 години

Едва ли са само 200 000, при условие, че само преди стотина години са били 1 200 000 ! Никакви кой-знае какви катаклизми, преселения или геноцид не е имало там през това време !

93

Ами...

преди 3 години

До АсенКъде бяха досега тези 200 000 българи,че не изявиха силно и мощно своята позиция.Защо не се обединиха и не казах - "Ние сме Българи,нашите права в Македония не се зачитат,няма ни и в конституцията като призната народност,а има власи,*** сърби,гърци,турци и каквито още щеш?За истината се ВОЮВА!Винаги има сили,които да пречат.Нищо не се постига лесно!Така,че давайте.Сега е момента да ви видим колко сте активни!

92

Асен

преди 3 години

Апсурдно е 200000 блгари државани на Република Северна Македониа со своите брака и ист народ, дружествата на македонско-блгарско приатество, един език....и сега кога Република Северна Македониа и хората кои биле под диктатура на Тито преку нок да доидат своиет сознание за блгарски присход.Процесот тргна добре преку 200000 хора осозна нароноста на блгарин и сега се спречува заради група на националисти кои се своите думи се антиблгари...А 200000 блгари кои искат като секое обниковен хора да си

91

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 3 години

НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ Е ДА ПРОМЕНИМ ИМЕТО НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ В ЛЕДОВИТА.ДА ОТВОРИМ ГРАНИЦАТА СИ ЗА ТЯХ НЕКА ДОЙДАТ В МАЙЧИЦА БЬЛГАРИЯ ДА СЕ ОПОЗНАЕМ СЛЕД ТАЗИ РАЗДЯЛА

90

Анонимен

преди 3 години

Европа не знае нищо за Македонизма,обсолютно нищо.Югославия беше затворена държава,а вътре ги мачкаха както си искат.Че сега макеполитиците прокламират някаква антифашиска борба създала нацията и идентичността са абсурдни.Това е спекулацията,външната обвивка.Трябва да се обясни на незнаещите европейци какво македонизъм и като рестриктивен едноличен режим е унищожил българския етнос,неговата история и произход след ВСВ.Забранил езика,принудително македонци,променил азбуката ползвани векове.

89

Д.

преди 3 години

ВЕТО!!!

88

Анонимен

преди 3 години

Тези пък герберски мутри тръгнали да побългаряват македонците и да правят етническо прочистване. Не се ли виждат колко са прости?

87

Анонимен

преди 3 години

Захариева е ВЕЛИКАН! Ще ми станеш ли жена?!

86

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Догодина,по това време да се обадят пак.До тогава...вето,ако има напредък и не се правят на...улави,може и да помислим.

85

Анонимен

преди 3 години

Еми хубаво, братя сме, ама то не значи, че не можем да се скараме накрая. То всяко нещо си има граници!

84

Начо

преди 3 години

Чалгата и *** нищо няма да решават

83

Млад и богат тарикат

преди 3 години

ГЕРБавите крадци не са легитимни управляващи, на които народа е дал картбланш да разрешат този международен проблем.Този проблем ще го решават Слави Трифонов и Христо Иванов след месец Март.ТОЧКАААААА!

82

Словянин

преди 3 години

Македонци няма и днес, те са си българи. Но ние сме основнвите виновници да ни се подиграват. Обявихме, че не сме слОвянЕ. Е, татари сме, като Валери Симеонов.

81

Анонимен

преди 3 години

аре стига ме занимавахте с тея две незначителни държавички без никакво значение

80

Анонимен

преди 3 години

Не се оплаквайте а работете да я изправите.

79

много точно

преди 3 години

До Анонимен 66Само като се сетя как си изтървахме Беломорието заради тези "братя",и свят ми се завива!Че на всичкото отгоре и нагли!

78

Анонимен

преди 3 години

Другарят Заев да призове, всички които имат български паспорти в Северна Македония да си ги върнат доброволно, со кротце и со благо. Да се насочат към сръПски и да се сметат за сърби. Толкова по въпроса. Повече с из.мек.яри няма да се занимаваме.

77

шанпионска лига

преди 3 години

Марадона е Скопски футбалеро оти е кръстен на двете си баби: Мара и Дона.....Сега остава да си изградят и един бутафорен паметник в Скопие на Марадона и златната топка.....Шо е маке все е лаЙЙйно-пачи дрисък!!!

76

Анонимен

преди 3 години

До РСМ към ЕСЗа езика няма мърдане. Няма как за 1 ден да минеш от български или сръбски на македонски. До вчера са писали на български и изведнъж на другия ден се явява"македонски" :) Но много странно защо засега езикът е изключен от договора 2017 г. на Борисов и Заев или Захариева твърди че след 1945 г. трябва да ги признаем за македонски език след като няма и държава Македония чак до 1991 е Югославия. Може би не трябва да се обидят натовски държави създателки на Югославия, която създава СМ.

75

Мааалиееее...У бре!

преди 3 години

От целия този пошъл театър оставам с впечатление че видите ли РСМ е в ЕС, а междувременно България кандидатсва за ЕС ? ДАли пък в Република Северна Македонияне е изкривено огледалото???Огледалце,огледалце ,кажи ми кой е най древен и по=по най???Е как кой...МАРСИАНЦИТЕ...те и пирамидите в Египет са македонски гробници....а Зайо Байо е фараон на Скопските айдуци!!!