243

ПЕРДИКАС КАССАНДЕР

преди 3 години

Днес във ФИРОМ -- са 1 миллион и 600 000 население...Не повече !Ако мислите че всичките са със СКЛАВЯНСКИ ЕЗИК И КОРЕН = НЕ НЕЕ НЕЕ , БУГЕРРИ !Оъ тях всичките ------ ИМА 400 000 АЛБАНЦИ, ИМА 100 000 ВЛАХО-АРМЪНИ, ИМА 50 000 ВЛАХО-ЕЛЛИНИ , ИМА 30 хиллиади гифто-тиганос , и има 25 000 туркос .ОСТАНАЛИТЕ СА СЛАВЯНИ , СЪС СРЪБСКА СЕМКА И СЪЗНАНИЕ .БИЛГАРИ--може да има , но са пренебрежимо малко : може би 10 - 15 хиллиадос .

242

Loyko

преди 3 години

До 256,257Не случайно българите разбират хърватски.Първите истински учебници в България са превод от Хърватските. Но и да не се лъжем,че разбираме всичко. Понякога се излагаме като кифладжии. Веднъж един колега българин вика на секретарката ни където работихме там в офиса ни и към края на работния ден и казва,,Да те карам ***,, и тя само дето не падна от стола.Който разбрал...разбрал.Това е Ганйо..Великия българин.

241

До 251

преди 3 години

Кубер, който е по-малкият брат на Аспарух, се заселва с хората си точно в Македония, а най-малкият Алцек - в северна Италия (Лангобардия), като в последствие някои слизат и на юг. Там никога не са ни наричали татари или монголи, а напротив - българските фамилии са много почитани, и често са вземали участие в управлението, като дори има цели селища с български имена ! Двамата най-големи братя остават по реките Волга,Дон и Днепър, а това "татари" са го измислили руските болшевики и комунисти !

240

До 5-ко 255

преди 3 години

Да уточня - това ми се случи в чужбина, та като ги чух се спрях да си поговоря с тях, и ги питам "Откъде сте" - в смисъл от кой град или област, а те викат "От Хърватия". Е, поговорихме малко на български, и се разделихме, че бързах !

239

До 5-ко 255

преди 3 години

Е то затова ли едни хървати ги чух веднъж да си говорят на улицата, и ги помислих за българи !?! Сигурно са били от "македонското" малцинство !

238

Loyko

преди 3 години

Не вярвам някой да е тръгнал да краде МЕНТЕ история.

237

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО242 Те трябва, да са много изпаднали в живота, щом са се заселили в кичосаната сръбскакочина край Вардар.

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен250 Не възвисяваме Самуил,почитаме го като български цар и не позволяваме,някой,който вчера е създал държавица,да го нарича небългарски владетел.

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен247 Един катун са били сърбите през Средновековието,"малобройно племе,което е отглеждало ***",така пише в средновековните извори за тях. Или, салджукските турци,които са били малко племе в Мала Азия и които идват в Константинопол едва през 15 век. Куберовите Българи едва ли са били малко,щом са основали няколко държави преди нашата,на Балканите. "Българите се придвижваха на юг с цялата си покъщнина на коне,земята чернееше от тях хо цялото устие на Дунав,толкова бяха многобройни".

234

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите как възвисявате Самуил, какво ли ще си казават бъдещите поколения за нашите управници от последните 30 год......

233

Анонимен

преди 3 години

До 247Еха 2катуна хора успяват да въстанат срещу аварите,че даже да задигнат златото на Аварският хаганат!И как така византийците решиха ,че два катуна хора са опасни и затова им забраняват да се заселят около Солун?

232

Анонимен

преди 3 години

Тия не бяха ли Северна Македония?И като такава към Бългатия не може да имат претенции.да си търсят интересите в Арктика.

231

Анонимен

преди 3 години

Куберовите българи са били един катун от две-три каруци конекрадци. Няма как да повлияят на етническия състав.

230

ТЪЖНО....

преди 3 години

"македонец" вече придоби значение на диагноза предизвикана от принудително сръбско растройство на назионалната идентичност!

229

Анонимен

преди 3 години

До 241Много си зле с историята!Няма начин България да е владеела Македония само 125год.,защото е.присъединена при хан Пресиян през 840г.,та до 1018год.Била е част и при управлението на царе от Втората БГ империя,при Иван-Асен,Калоян,и др.Освен това Куберовите българи се заселват.в Македония преди Аспарух да създаде Дунавска България.

228

Анонимен

преди 3 години

До 242Словенци и хървати заселници в македония ,ха,ха,ха!Ще оставят най-развитите област на Югославия за да живееят във средновековието!Стандарта на живот в северозапна Югославия е бил 3-4пъти по-висок и затова има няколко стотин хиляди словенци и хървати с македонски корени!

227

Сата НАТО

преди 3 години

В БАН работят потомци на бежанци от Македония, има и потомци на комити.------- А в Македония живеят потомци на небежанци, които на всичко отгоре са и от смесени бракове със сърби, босненци, хървати и словенци. Даже вече второ и трето поколение. И ви се смеят на глупостите.

226

Анонимен

преди 3 години

Македония е била българско владение само 125 години за цялата история, в тях влизат и двете окупации през войните. Откъсната е преди 700 години. В същото време са нили сърби към 90 години и византийски поданици няколко века. Исканията на психопатите от управляващото мнозинство, са безумни и смешни. За пореден път българският народ е заложник на болните патриотари.

225

Анонимен

преди 3 години

Да,не си помислите ,че ветото което наложи Боко е българско творение?Някой от вън им е наредил да стопираме процеса на разширяване.Ако ние стопирахме македонците ,защо тогава не искат ,да започнат преговори с Албания,нея никой не я стопира?!От Брюксел казаха,че е малко вероятно да се започнат преговори с Албания ,без да се реши проблема с РСМ!

224

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от никакви комисии и договори за добросъседство ,приятелство ,вековна дружба и т. н.Те даже се кефят ,че им обръщаме внимание,затова никакви комисии ,спорове,приятелства,взаимни проекти и т.н..Аз ,ако съм бизнесмен последната държава в която бих правил бизнес е Македония.