183

Анонимен

преди 3 години

Желю Желев беше от началото до край слаб политик и слаб човек. С признаването им така ни го натресе, че никога няма да се оправим. Освен ако не заемем доста по - твърда от сегашната ни позиция. Просто трябва да блокираме всякакви македонски стоки, товари транзити и да затворим границата и да им наложим санкции. Както правят белите държави.

182

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се поучим от Франция - Ердоган направи няколко ялови изказвания срещу френския президент и сега Франция налага санкции на Турция и се опитва да накара цяла Европа да го направи. Аз съм за де. А макендония от години ни плюе и разнася из свои и чуждимедии като първи врагове, унищожава българските диаспори там и т.н. Трябва и ние като Франция да им наложим санкции и да призовем ЕС да им наложи. За винаги.

181

Анонимен

преди 3 години

202 Да,обучавана от пиянасволач руски офицери,които са автори на репресии срещу българи,в България. В навечерието на позорната за Сърбия Сръбско-българска война1885,Русия изтегля всичките си генерали и офицери от младата българска армия,за да улесни победата на Сърбия.Целта е,унищожаването на България.Но,ученикът надминава учителя си,българсите капитати/Войната на капитаните/,всички под 30 години,повеждат българите в победоносен бой със страшния вик"На нож!".

180

Коментар

преди 3 години

Като гледам тука разни пишман патриотари как се пенят...същите са като макетата!Заблудени овци!Онези викат Луно Луно-Земьо македонска...нашите -Не та не,половината Луна е българска на най стария и първи народ в света-българите!Хаха!Загубеняци!

179

Анонимен

преди 3 години

200 Изглежда нищо не знаеш за комунистическата репресия, която упражняваше насилие над милиони хора в Европа, та камо ли, над 200 000. Живеещите в Родопите сащо се наричат, родопчани. В Добрусжа, добруджанци.., но се изясняват като българи..Това са все български, географски области, сред които е вардарска Македония.

178

Анонимен

преди 3 години

До 196По туй време българската армия е обучавaна от руски офицери. Случайно да знаеш кой генерал-майор Кантакузин и такива като него. Руска кo4ина е единствено главата ти.

177

Анонимен

преди 3 години

Дадохме им танкове 2001 ,армията да въвежда военно положение и всичко се нарежда .

176

Bul gur

преди 3 години

Никога,никой не е карал насила в Пиринска Македония някой да се пише Македонец. Така са се самоопределяли хората,и така са се декларирали.Как ще накараш насила 180 000 люде да се пишат такива каквито не искат. Разбира се,че е имало единици които са отказали,но 99% са се самоопределили като македонци,даже са се гордеели с това. В последствие тайните служби и асимилацията се опитват да обърнат истината.Не се трие история така лесно.Затова сме смешни сега.

175

Анонимен

преди 3 години

197 Защото Егейска Македония не се е обявила за държава с език"егейскомакедонски",крадяйки българска история.

174

Ganjo

преди 3 години

Ами какво да искат професоре? Нима очакваш да ти кажат ,ние не сме македонци,ние нямаме език,ние сме дърво без корен,ние сме ***. Подобни очаквания може да имат само болни мозъци. Станахме за смях пред целия свят с глупавите си претенции спрямо една независима съседна държава.Този спор е ,,never end story,, и най вече е безмислен.Македонско право е как те тълкуват историята и как се самоопределят.Защо не искаме същото от Гърция за Егейска Македониа???

173

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха, ха, Сърбия получи такъв звучен шамар от България, когато я нападна през 1885, че ако не бяха великите сили да я спасяват, победоносната млада, българска армия щеше да превземе Белград.Превъзхождащата по численост и модерно въоръжение сръбска армия бе разбита от българите и обърната в позорен бяг.Сърбия винаги е била васал, на Византия, на Средновековна България, на великите сили, които й подаряват Велика Сърбия, маскирана като Югославия, сега е рускакочина.

172

Анонимен

преди 3 години

Гърците не преговаряха. Те поставиха ултиматум и получиха всичко, което искат!Тази комисия е срам за България, а учените в нея си плюят на реномето, ставайки слуги на банкянския неадекватник!

171

Танев

преди 3 години

Пълна дипломатическа блокада. С техните средства по техните глави. За България, чисто и просто не съществува, не народ, а територия Македония. излиза се от базата, че тези земи са Български, временно окупирани от вражеска държава, били са и ще си останат Българска територия, временно завладяна от чужд фактор. Баста на Евросъюза. Колкото си по твърд, толкова повече е успеха. Залагаш на крайнастст, като тях. Все удна детето да каже, "Тате, това е моя, напусни къщата".

170

Стар сръбски обичай

преди 3 години

да ни изпира по един шамар като онзи през 1885 г.

169

Вето

преди 3 години

Вето

168

ДонДон

преди 3 години

Абсурд,по същество този исторически спор е безумие.Страните в него са официално Най-старата държава в Европа от една срана и от другата страна Най-новата такава.🤣🤣🤣

167

Анонимен

преди 3 години

'' комисията е стигнала едва до 4-тата, а тя е Средновековието ''...................вие за думата македонски не можете да се разберете ... средновековието тръгнали да оправятразберете се първо за базови неща от съвремието, защото така до никъде няма да стигнетеако ли пък макетата искат да градят идентичност на изцяло крадена от нас история, тогава за какви преговори въобще иде реч ?

166

Е КАК НЯМА ДА ИСКАТ

преди 3 години

като БКП и руската хуррспия Георги Димитров създаде 'македонско' малцинство като принуди стотици хиляди българи да се записват македонци! През 2002 г. в преброяването на българите беше отново вкарано 'македонско' малцоинство, а агентите и доносниците от СДС начело с КГБ аген Желю Желев и явочника Филип Димитров бързаха да признаят надоносчето Македония за де предотвратят вливането и към България.Защо да няма 'македонско' след като с десетилетия българските главатари го създадоха?Духхай супата!

165

SS

преди 3 години

За да налагаш условия,трябва да си фактор.Да си икономическа или военна сила(може и двете).България не е нито едното нито другото.Най накрая,може да ни пренебрегнат мнението защото сме никои.Ние сме просто васали на ЕС.

164

SS

преди 3 години

За да налагаш условия,трябва да си фактор.Да си икономическа или военна сила(може и двете).България не е нито едното нито другото.Най накрая,може да ни пренебрегнат мнението защото сме никои.Ние сме просто васали на ЕС.