73

до 90

преди 3 години

Чернобил, глупи е следствие от провален експеримент, а строжът на Фукушима на брега на сеизмична зона пораждаща цунами е върхът на човешката глупост. Това ли са ти примерите? Наясно ли си изобщо защо нашият АЕЦ е построен точно в Козлодуй? Надали. Това е прекалено сложна задачка за двете ти мозъчни гънки.

72

Анонимен

преди 3 години

А водорода като гориво не е ли опасен. Т.е. взривоопасен. Всичко е политика. Целта на Германия е да съсипе източноевропейските държави и да ги направи суровинен придатък на германската икономика. Въглищата били опасни, атома бил опасен, нефтопродуктитите били опасни, и германците били най-умните. Глупости на търкалета.

71

Анонимен

преди 3 години

Ядрената енергия е най чистата и безопасна енергия - факт. Жертвите от фукушима и чернобил са нищожни в сравнение с тези дадени от който и да е друг източник на енергия.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Козлодуй е построена преди 50 години, когато хората вярваха че ядрената енергия ще ни разреши енергийните проблеми. Е не ги разреши, а само увеличи проблемите, особено след Чернобил и Фокушима.

69

Анонимен

преди 3 години

"Говориш глупости. Ако комшията ти си прави опити с взривни материали ще запееш съвсем друга песен."Намирам за ироничен фактът, че пишейки този коментар използваш енергията произведена от АЕЦ Козлодуй. Между другото скоро ще се навършат 50 години от пускът й, сподели колко взрива е претърпяла досега централата?

68

Анонимен

преди 3 години

Помня преди няколко години на запалените русофили по руската ядрена енергетика как им се дръпна гoвнoто като разбраха че Турция ще строи АЕЦ на Черно море на километър от българската граница. Тогава се замайкаха колко било опасно, та чак се наложи Надежде Нейнски да направи официално запитване до Турция дали наистина Турция смята да строи АЕЦ до българската граница. След това дойде опровержение от Турция, но не може 100% да се вярва на това опровержение.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Говориш глупости. Ако комшията ти си прави опити с взривни материали ще запееш съвсем друга песен.

66

Анонимен

преди 3 години

Упасно е! Гледах един филм по нетфликса за някаква руска централа дето е грумнала преди много години и биеше мнгоо страшно ама е по real events!!!

65

Анонимен

преди 3 години

Taka е! Ядрината енергиа е опасна!

64

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ми дреме против какво е Германия. Тук е България и немците нямат думата за вътрешните ни работи. Може да им се иска да е така, но няма да получат това, което искат.

63

маалии

преди 3 години

Пълно с ненормалници!!!

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80"Можехме да направим Белене за 6 милиарда. Днес струва над 20 милиарда същото нещо."За 6 милиарда щеше да направиш същото недоносче като Чернобил. Изискванията към АЕЦ вече са толкова високи че е безсмислено да се пилеят пари за тях.

61

Анонимен

преди 3 години

Атомната енергия е най-замърсяващата околната среда и то за хиляди години. Това трябва да го разберат от бетонните глави в София и Будапеща. Водородното гориво е една алтернатива, но само ако водорода се добива от ВЕИ.

60

Анонимен

преди 3 години

Можехме да направим Белене за 6 милиарда. Днес струва над 20 милиарда същото нещо.

59

Анонимен

преди 3 години

Само атом - чисто, независимо и пълноценно.

58

по-далече от Русия

преди 3 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

57

Анонимен

преди 3 години

Няма вече по-скъп от ядрения.

56

гого

преди 3 години

От Позитано 20 дресират пенционерите ни така, че като си мислят за цената на тока от АЕЦ Белене да гледат цената на тока от АЕЦ Козлодуй. А между двете няма нищо общо.

55

Анонимен

преди 3 години

Германците ще се оправят като махнат бабишкератa догодина, ами ние...???

54

Анонимен

преди 3 години

Ядрената енергия е най чиста. Ядрените отпадъци могат да се съхраняват дълбоко под земята в някоя пустиня. А също могат да бъдат унищожени напълно чрез изгаряне с браунов газ. Технологията е разработена от Българин през 80-те години.