33

Руснак

преди 3 години

Франция е велика сила, Германия е поробена територия.Вс.

32

Анонимен

преди 3 години

Стига бе читател, наака се. Как не те мързи да пишеш толкова текст?

31

до 38

преди 3 години

Брюксел забрани и горенегто на свещи - Въглероден Диоксид се отделяло!! в същото Време Китай гори повече въглища на ден от целият останал свят за година! Брюксел обича Пекин - КомиИнтернационал Завинаги!

30

читател

преди 3 години

До Анонимен 35Мога и още как, наясно съм и с двата варианта.Нещо да кажеш колко е реинвестиционния период на АЕЦ и газовия?Колко струва 1квт монтирана мощност в двата случая.Колко са инвестициите за съхранение (към момента 1.5 милиарда) на отработено гориво?Колко струва ликвидацията на ядрен обект?И някой направил ли го е?То малкото реакторче в София, ИРТ-2000, от 60-те все още не е ликвидирано, та камо ли хилядник.Има още много да четеш.

29

Анонимен

преди 3 години

Немците са измислили и комунизма и фашизма. Просто си умират за идеологии. Нямат разум и едната клетка в черепа трябва винаги да има някаква фикс идея - бачкане от сутрин до вечер като роботи. А Адолф беше австриец. Просто факти.

28

Анонимен

преди 3 години

До РуснакЧервеното знаме никога няма да се вее над Райстага. Ако Германия има неблагоразумието на повтори грешката си от Втората световна война, няма да има нито Германия, нито Райхстага и няма да има никаква война, прости Германия ще изчезна без нито един руски войник да излиза от района на поделението си.

27

Анонимен

преди 3 години

да минем на свещи и газени лампи и да се реши въпроса

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28А кой има нужда от ел енергия, сега и след 20г.?Или с референдум ще решаваме за нещо,което не ни трябва, други ще го продават навън и ще печелят.Щеше да е смешно, ако не е тъжно.

25

Руснак

преди 3 години

Скоро пак ще се вее червеното знаме над Райхстага.

24

до 32

преди 3 години

да, ама разликата е, че у Белгия са наследниците на висшите Нацисти като Юнкер! Затова на тях им е позволено по рождено право!!

23

КАПИТАЛИСТ

преди 3 години

САЩ СА КОМУНИСТИ!

22

Анонимен

преди 3 години

Белгия е страна без никакви ресурси и без никаква икономика, не произвеждат нищо и няма никакват индустрия. Но е една от най-богатите страни в света. Единствената страна в света която нощем се вижда от спътник от космоса върху европа - причината е, че всички магистрали са осветени, там не нужно да пускаш фаровете по магистралата нощем. Пълни са с АЕЦове, но на тях никой не им прави проблем, дори заради Белгия спряха българската АЕЦ за да може Белгия да продава на клиентите на Козлодуй.

21

до 28

преди 3 години

при Глобализъм няма такива неща! Глобалните Комунисти са непобедими, дори успяха да извършат преврат в САЩ като фалшифицираха изборите. Готви се да бъдеш р0б на шепа самопровъзгласила се за Елит и разположена в Брюксел и Пекин!

20

Анонимен

преди 3 години

До 24Ти не си добре, ***, само един и същ коментар знаеш да пишеш, смени репертоара. Беден речник, беден.

19

Анонимен

преди 3 години

Eх тия германци.. нали са анти АЕЦ затвориха 6 блока готови построени без да работят 1 минута. Щото АЕЦА е лошото. И докато им бачкаха аеците , ту ги пускаме , ту ги спираме според тва колко ток ни трябва и колко е скъп тока. И германеца може да има пари ама и той иска сигурна и евтина ел. енергия. Но те са умни ще горят въглища и ще намалят въглеродни емисии едновременно. Германците са най-големите т.ъ.панари в европа.

18

Анонимен

преди 3 години

България е НЕЗАВИСИМА държава, това е НАША територия и НИЕ като народ сме ЕДИНСТВЕНИТЕ, които ще решават ще имаме или не атомна централа. Крайно време е тоя факт да вземе да уври и на западните и на източните империи.

17

В Същото Време

преди 3 години

Китай строи 11 нови АЕЦ-а!! Разбрахте ли сега как Световните Комунисти Ви Играят и как изкуствено Комунистически Китай бива правен Номер 1 - като К0мундетата в Брюксел Ви съсипят с Централлизирано!

16

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Кухи дискусии.За какви АЕЦ става дума, огато ние изобщо нямаме нужда от нови енергоизточници.Монтираната, съществуваща , мощност е много по-голяма от консумацията, и не се достига и в пик.При нужда - газът е най-добрия вариант.Не напразно Гърция залага на него, АЕЦ там е забранен.Газовата се строи за 1.5-2г., реакцията на консумация е най-бърза, стойността най-ниска. АЕЦ работ на едно ниво, строи се ~10г. за тежката индустрия.Изнасяш енергия от АЕЦ, рискът и проблемите остават тук

15

Джон Бидон

преди 3 години

За Северен поток 2 още нищо не е ясно. Немците ще гризнат дръвцето и друга песен ще запеят.

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНМа не ти ли понася истинааааата ***