13

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

Ще Ви Върнем в Каменната Епоха - тогава Европейският Неандертал се е Молел за Вятър и Слънце! Гарантирано от Брюксел!!

12

Анонимен

преди 3 години

Забравили са да споменат Полша, която също иска да построи десетина централи.

11

Василев

преди 3 години

България по време на комунизма, може би най-много е спечелила от продажбата на ток от АЕЦ Козлодуй, това е хранило народа и държавата, повече от промишлеността и продажба на оръжие!Такива са фактите!А сега ще папкате зелен спанак, при зеления пакт, понеже кратунките ви са зелени!!!Агент Рими Брамбъл!ЦРУ!!!

10

Василев

преди 3 години

Вземете САЩ,Япония,Германия,Франция,Русия,Израел,Канада,Великобритания,Швейцария,Холандия,Китай,Южна Корея,Италия!Все развити индустриални държави, където повече от 50% енергийни мощности са в атомни централи и енергия!!!Това е живият опит, страните където има висок стандарт на живот и конкурентна икономика имат ядрени мощности!Дрегите са страни от Втория и Третия свят!!!Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

9

Анонимен

преди 3 години

До 6Стига с това "Добре ли сте", ***.

8

damin888

преди 3 години

Чехия е в централна Европа, не източна. Дори част от територията на Чехия се намира по на запад от Дрезден например. Немците май се опитват да пробутат клишето, че лошите неща идват от "изток".

7

(-_-)

преди 3 години

В Германия има 9 функциониращи АЕЦ-а, които планират да затворят до 2036-та година.. Лицемери! В момента това е възможно най-екологично щадящ вид енергопроизводство. Единствен проблем остава отработеното гориво, но при правилно съхранение и утилизация проблем няма!

6

Серсем

преди 3 години

Ей ви файдата от ЕС. Файдата е само за тези избрани които смучат от европроекти. Другото е слугинаж. Ако искат с *** газ немците да въртят турбините тук за да може да издържаме цената на Ел.енергията АЕЦовете са необходимост.

5

Василев

преди 3 години

В севта няма нито една държава в клуба 20, в която страна атомната енергетика да е с най-голям дял съпоставима спрямо останалите енергийни мощности!!!Може би само Турция и тя сега ще построи няколко атомни централи!!!Агент Лайъл Фланиган!ЦРУ!!!

4

82935

преди 3 години

До АнонимеНЯ, стига с това "избран" и "преизран". И децата знаят вечекак се договарят местата в парламента между партиите. А за прецаканите ни възможности са виновни политиците, обслужващи чужди интереси. Да, Борисов е сред тях, но преди него имаше СДС с живи вериги и цели делегации в чужбина срещу АЕЦБелене, когато никой още не ни притискаше.

3

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНДобре ли сте?

2

АнонимеН

преди 3 години

АЕЦ КОЗЛОДУЙ ДА СЕ ЗАТВОРИ А ЦЕНЕТЕ НА ТОКА ДА СЕ КАЧИ 3-НО БОРИСОВ ПРЕЦАКА БЕЛЕНЕ И БЕШЕ ПРЕИЗБРАН!! БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ПЛАЩА 3 ПЪТИ ПО-СКЪП ТОК ЩОМ ПРЕИЗБРА ФИНАНСОВИЯ ИЗЕДНИК БОРИСОВ!

1

Анонимен

преди 3 години

Немците пипнат ли руската газ другите хич не ги интересуват, а и нали ще я разпределят за ЕС тая руска газ.... нещо взеха да стават агресивни немците.