113

ГосТ

преди 3 години

Хахахахаха аве ай виж кой взема Нобелова награда за литиево йонната батерия ве братчед. Англичаните с японците тръгнал да сравнява. Хахаха

112

питанката

преди 3 години

Голямо лицемерие и големи пари се разиграва с тая "зелена енергия". Кога САЩ, Китай, Индия ще си намалят вредните емисии? Никога!! А в ЕС гласуваха едни 700 милиарда за зелена енергия и още куп щуротии. За съжаление, населението на Европа е твърде малък процент от световното население, но се вдига голям шум

111

Анонимен

преди 3 години

Спор между Германия и Франция на тема атомна енергетика няма да има, защото Франция няма да се откаже нито от своите атомни електроцентрали, нито от своето ядрено оръжие. Така, както след подписването на договора между Гърция и Северна Македония, престанаха споровете между двете страни на тема културно и историческо наследство. Престанаха, защото г-н Заев знае, че за разлика от България на Борисов, Захариева и Каракачанов, при такива спорове, шамарите ще ги раздават гърците, а не неговите хора.

110

Кармен Златарева

преди 3 години

Аз съм решително против атомните централи! Защото къде после ще си складираме радиоактивните отпадъци? Едно време СССР ни помагаше и взимаше тези отпадъци....А Германия отдавна има огромни и нерешими проблеми с тези отпадъци....

109

Яго Аспас

преди 3 години

Aйде феновете на Киану Риис и верижната му реакция...Хайде вуггери., разпаднете водата на Хидрогенос и Оксигенос , и с една чаша вода -- искам да захранете с ток цял Чикаго !!Както ни казваше Киану във филма от 1996 година .

108

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

WARNINGS ABOUT HALOGEN ANOMALOUS ZONES NEAR NPP..МНого опасно вредни аномални зони се създават с инсталиране на ХАЛОГЕННИ ЛАМПИ вкл в Кравеферми, в паркинги или централи..ЗАБРАНА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ХАЛОГЕННИ ЛАМПИ ВЕДНАГА ..АНОМАЛИИТЕ ПРИВЛИЧАТ МАСВОИ УБИИЦИ>>В Села и градове с включени халогенни лампи вкл ШОКОВО ПРЕСКАНИРАЩИ /вижте с фотоклетки ..БЕЗОПАСНИ СА ЖЪЛТИТЕ УЛИЧНИ ЛАМПИ В БЪЛГАРИЯ>>>>

107

JJIvanov Geolog

преди 3 години

ДА СЕ ОБЕЗОПАСЯТ ВСИЧКИ ЯДРЕНИ ЦЕНТРАЛИ ОТ ДИГИИТАЛНО ХОЛОГРАМНА ВИDЕО ПРЕСКАНИРАЩА ТЕХНИКА>>Warnings about BAD Death music terror Опасни са и системи за иСкуствен интелектWARNINGS ABOUT 4 G and 5 G Digitalization'sПОВЕче ПАСИВНИ ОХРАНИ..

106

Iordan Ivanov Геолог

преди 3 години

warnings about HYDROGEN ENERGY..Tests from last weeks : Много да се внимава с увреждането на ВОДАТА С ЦЕл РАЗПАД НА ВОДОРОД И КИСЛОРОД>ЗАСЕче се при ПЪРВОЕТАПНИ ТЕСТОВЕ ОТМЪСТИТЕЛЕН ОТКАТ ОТ ВОДАТА СРЕЩУ ХОРАТА,,

105

Анонимен

преди 3 години

Очевидно зелената либерастка секта вече е официалната религия в Европа и неверниците ще бъдат наказвани. Всичко което не съвпада със зелената секта доктрина се унищожава от светата либерастка инквизиция. Дебат, разум и научни факти не са нужни, важно е да се налагат либерастките догми. Атомната енергия е вредна защото какво!? Не е ясно, но важното е че тя е в черния списък на либерастите, а всичко попаднало там се смазва.

104

Хахаха

преди 3 години

Германия и голяма териъорияХаха смях пълен Франция има два пъти по-голяма територия Швеция Финландия и Норвегия също имат по-голяма територия плюс Испания.Германия има власт в Европа щото другите са баалъци страхливи мишки които не смеят да направят нищо а немците просто си играят картите.

103

Анонимен

преди 3 години

Идеята е да минем всички на руска газ, която ще се разпределя от немците за ЕС. Любимият номер на немците- да изнасят сами, а да внасят чрез целия Ес и така да си балансират агресивния износ...

102

Гоуст

преди 3 години

Грешка първата литиево йонна батерия е открита от англичаните.Японците копват технологията и почват те да я правят същото е и с влаковете Маглев

101

Мишо

преди 3 години

По-зелена от атомната енергия и по-ефективна няма! На път е да влезе в експлоатация и термоядрен реактор - разработват го международна група от французи, руснаци, германци, индийци, китайци, американци и т.н. във Франция. Що се отнася до източна Европа то: сами са си виновни!

100

grep

преди 3 години

Немците са лицемерни *** - затвориха си АЕЦите и сега ще бухат на въглища, руски газ и вносен френски ток, биейки се по гърдите колко са "зелени" докато плащат 35 цента на киловатчас и жулят самодоволно кисело зеле и наденици.

99

Българин

преди 3 години

Като са против ядрената енергия, да спрът да я внасят от Франция, че да ги видим тогава само на зелена. Източна Европа е против Северен поток 2 ,но Германия си го строи и не ни пита!

98

Енергиен Инженер

преди 3 години

До Стелианос ПетросЗа перките - супер, вярно малко загрозяват гледките в Санданските села, но пък - ок.Виж... при соларните панели има черна страна, както има и при електричките, както има и при водорода... Ще видим каква каша ще ни забъркат политягите.

97

мдаа

преди 3 години

До Стелианос ПетросГърците са се прославили в света че са открили мъжката любов ***.... и сега напират да я патентоват.

96

Франция е номер 1

преди 3 години

Германия да си гледа работата, плаща скъп ток и е енергийно зависима от Русия.

95

Стелианос Петрос

преди 3 години

ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ НАПЪЛНО ГЕРМАНИЯ...ТЕЗИ БИВШИ КОМУНИСТИ И СЛАВЯНСКИ РОБИ---ТРЯБВА ДА ЯДАТ БОЙ , И ДА СИ ЗНАЯТ МЯСТОТО -- В ЪГЪЛА, КАТО СЛУГИ И ПРИСЛУГА НА ГОСПОДАРИТЕ СИ--ГЪРЦИ И ГЕРМАНЦИ .

94

Стелианос Петрос

преди 3 години

Германцски Фирми като РВЕ и Сименс направиха на Гърция стотици метални ветарни ротори и турбини -- последните 20 години.В Гърция има уникални соларни панелни полета !.хиляди милони панели . и правим ток от нашия приятел - Хеллиос .