35

ей Сачева!

преди 3 години

по време на пандемия над 100 000 души искат спиране на 5G - а 2 телекома пуснаха 5G в пика на кризата, без разрешемние и погазвайки искането на един народ! Зад кого заставате ?

34

Handel

преди 3 години

Открийте разликите:bloombergtv.bg/a/9-bulgaria/38544-peto-ognishte-na-afrikanska-chuma-u-nas

33

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ МИНАВАШЕ ПОКРАЙ БОЛНИЦИТЕ С ДЖИПА И ХОРАТА УМИРАХА ПО СТЪЛБИТЕ УСМИХНАТИ

32

Анонимен

преди 3 години

На 50 съм и до сега, а и за напред единственото вниманйе и интерес от Държавата към Мен е било е и ще бъде единствено и само Парите ми за Данъци ....после Тя Мащехата се сеща за Мен по време на Избори ;) ее тогава Аз Не се интересувам от Нея !

31

Анонимен

преди 3 години

Управляващите безгрижни безхаберници няма да се рахатясат, докато не станем номер едно в света. Ние сме шампиони Бокасий....

30

Handel

преди 3 години

Изобщо не се съмняваме че добре я управлявате кризата - веднага се вижда по това, че на всяка нова снимка ставап все по оядена.

29

Alex

преди 3 години

И още нещо от мен и си лягам.Личи си кой пише от себе си и кой е платен.Платените са много плитки и безинтересни.Внимавайте за колко се продавате кому, защото оня горе гледа.

28

Активист на БСП

преди 3 години

До 13:Едни па се палеха......вашата родителка.

27

Видими резултати

преди 3 години

България вече е първа по смъртност от COVID-19 в ЕСВ по-широк мащаб остана да настигнем само Босна и Херцеговина в "черната" статистика

26

Alex

преди 3 години

Хмм, аз министъра на образованието не го харесвам. Нещо ми е спечен. И мйека силно.Ангелов ги прекара според мен. Искаха да е политически, той пък се оказа силно момче.В него ми е надеждата. Иначе скоро ще трябва да запашем парабелите и всеки за себе си :)

25

ГосТ

преди 3 години

Един от малкото професионалисти бил министър на здравеопазването е проф. Радослав Гайдарски. На този му е изписано на физиономията, че е адски амбициозен, но не е много умен.

24

Анонимен

преди 3 години

МАРШ В ЗАТВОРА: Каракачанов продаде 15 дка и 5 сгради на военните за 43 бона, квадратният метър излиза по 3,09 лв. (ДОКУМЕНТИ)

23

Хмм

преди 3 години

До Алекс,Абсолютно си прав, че най-накрая за министър на здравеопазването сложиха професионалист, а не политическо лоби. И министъра на образованието е голям пич. Останалите за *** за зеле не стават.

22

Вуте

преди 3 години

Бррр...Фана *** страф, само, кат я гледам... Един месец без кекс, няма да бухне по никакъв начин...

21

ГосТ

преди 3 години

Маня,ти верно ли така се казваш *** стрино? Хахахаха

20

Alex

преди 3 години

Маня, в БСП са само пияници, в ГЕРБ са безгръбначните :)

19

Анонимен

преди 3 години

До МаняДолу ГЕРБ

18

ГосТ

преди 3 години

напористото бобърче пък искало снимка да прави на цял град. С недостоверни тестове за милиони, при положение че всички кръчми и бардаци са отворени, че даже и туристи от света привличат. И дифузно разпространение на вируса в цялата страна !!! Както казват китайците, комар с меч не се убива !

17

Истината

преди 3 години

Когато видиш безизразен поглед като на снимката, можеш да си сигурен, че това е член на герб. От километри се познават само лапане без грам полезна работа.

16

Alex

преди 3 години

Ако бяхте продължили да се държите мъжки и да не клякате пред тоя и обя (промерно Алибегов) щяхте авансово да се справите с това, което се случва сега.Имах някаква надежда, че можете да разсъждавате правилно, когато ножа опре до кокала.В момента единсвения мъж, който реално не е мъж е Министъра ба здравеопазването и заслужава адмирации.Сачева си пропиля шанса да покаже малко зъби.Жалко! Загубихме много време с тъпотиите и жаждата за власт на Слънцето. И дали неговата или на кукловидите му.