15

мак

преди 3 години

Мис кравешки поглед, защо се отметнахте от отпадане на подоходен критерий и изплащане на детски на всички? Балон с обещания се спука. Да не стане така, че пари за децата ще получат махалите, а също и други бедни семейства разбира се, а останалите, с трудови доходи ще видят ползи чак когато дойде време за плащане на данъците? А дотогава пак може да си промените "методики" и я камила, я камиларя.

14

Анонимен

преди 3 години

Тази е егаси студенокръвното същество,перфектна е за надзирател на контрецанионен лагер,но да ме убеди че я е грижа за някой с този поглед на кобра няма как!Ако не се лъжа беше от противниците на Герб преди,но като всяка *** бързо си смени боята.Тя предизвиква само ужас!

13

Анонимен

преди 3 години

Пълним Чекмеджето.

12

ГосТ

преди 3 години

Такива комплексни мерки и съгласуваното им прилагане обаче за еднокнижник и калинки са Табу. Затова плямпат само за маски и ваксина. За съжаление, това се наблюдава и в ЕП.

11

Хмм

преди 3 години

Тази жена и изключително нелицеприятна. Що пак не каже как дават стари календари на пенсионерите... Значи пак храня бедните. Писна ми само да давам на тази държава и нищо да не взимам. Тази гледа и лъже. Социалните отдавна трябваше да са при онези деца където майка им се погрижи за тях вместо Сачева. Социалните трябва да си вършат работата за всички, за хората в риск, за бедни, за богати ЗА ВСИЧКИ, а не само за етноси и за материал с IQ 50

10

Вуте

преди 3 години

Аве тоя толупа от де ги намира таквиз бре...Кат, че ли им прае тест за отрицателно IQ...Колко по отрицателно, на по висок пост ги турга...

9

Анонимен

преди 3 години

Сакън! Застани пред мен, Бойко! Ох, само застани!

8

Анонимен

преди 3 години

Стълбище ще има за всеки, трупен чувал също!

7

Анонимен

преди 3 години

Отвратителна персона. Проста, нагла, вкопчила се в парите и властта.

6

Саки

преди 3 години

Красива жена спор няма. Елегантна ,финна и леко смутена богиня.

5

Активист на БСП

преди 3 години

Затова хората умират по стълбите на болниците!!!

4

ГосТ

преди 3 години

Тази е без коментар. Янаки Стоилов я разката естествено, но не трябваше да прекъсва лекаря. Не направи добро впечатление. Иначе, един от малкото адекватни политици. Завършил Първа английска гимназия и Международни отношения .

3

Анонимен

преди 3 години

Не си от най-умните, миличка. Никой не ви кара да създадете за 5 месеца нови кадри, но можеше да направите система, методи и ресурси за справяне с една огромна вълна от заболели от Ковид, а вие с цялото ви IT хвалене и IQ нищо не може да създадете. Ни един алгоритъм, ни един резултат, прах в очите и заеми, заеми. Кога ще свалите ДДС-то на максимум, какво чакате, освободете хората и малкия и среден бизнес от такси. Хората са на ръба на фалита. Вървете в провинцията и ще видите.

2

ГосТ

преди 3 години

Много хубаво предаване Панорама. Радвам се, че видях Бойко (Василев,към другият се обръщам с тиква или мутра) в светлината в която трябва. Много хубаво изказване и на лекаря от ВМА, който ясно каза че да разчиташ само на маски е пълна пародия !!! Мерките са комплексни, и за предотвратяване на епидемията и за лечение!

1

ДааааА така е

преди 3 години

УправляватеТоест лъжете мажете криете и КРАДЕТЕ ГРОЗНИ ГЕРБАДЖИСКИ МУТРИ!