55

Хм !?

преди 3 години

Държавниците управляват държавите си. А нашите управляват само кризата, в която ни вкараха. Застават зад всеки човек за да .... му бръкнат в джоба. Крадат като за последно!

54

Анонимен

преди 3 години

Управлявате рекета и кражбите. От вас освен съсипване на законите, лобизъм, обслужване на чужди интереси , предателство нищо друго .Смърт е лека присъда за вас.Затвор без право на замяна и отнемане на имущество и на родата ви. В учебниците да се въведе резила който сътворихте за да помнят поколенията колко срамно и тежко може да бъде , когато утайката е отгоре.

53

Анонимен

преди 3 години

Вижте колко *** има даже и сега в 1 през ноща, според вас нормален човек би ли харесвал сачевата, не мисля, ама вижте минусите, тея герберски *** работят по 24 ч, то минусите ги прави един единствен ***, но въпроса е че не спи, за целта

52

Политкоректно

преди 3 години

Че управляват кризата - това е вярно. Че искат всеки човек да е наплашен и манипулируем, за да крадат безопасно също. Пътят на войната е път на измамата, казва Сун-Дзъ. Ако съдим по това, трябва да кажем, че в момента тече световна война.

51

Анонимен

преди 3 години

Чиба!

50

Анонимен

преди 3 години

Мутрите били управлявали кризата. Ако под управление мутрите разбират, че са оставили кризата да расте колкото може, да управляват кризата.

49

Анонимен

преди 3 години

на снимката Сачева има неестествено разширени зеници , като на н.зависимите .

48

Анонимен

преди 3 години

Пазарувахте ли от Черния петък?

47

Анонимен

преди 3 години

Сачев убавицата е кръстена на чичо си Сачо! Помня като беше в студиота на Слави и го пита след участието си къде е тоалетната,че иска да пика.

46

Анонимен

преди 3 години

Дето се казва, фактите сами говорят за Ангейов:- Седи си безропотен хирург 10 години, чопли си носа. Изведнъж става член на ГЕРБ, и хоп директор, доцент, професор, написал 50 научни труда и съавтор на 6 учебника в рамките на 1 година?!?- 2013-та взема Александровска с 3,5млн лева в плюс, събаря четири сгради, продава 17 терена и 2106-та е на минус 30 милиона. 2020-та е на минус 76 милиона.- Става МинЗдрав. ИЗдава заповед, отменя, издава, отменя, план имал но нямало да го каже...Изводите?

45

До 52

преди 3 години

Аха, но това си е само твое мнение, което не е меродавно за милиони българи .

44

Анонимен

преди 3 години

"Ангелов ги прекара според мен. Искаха да е политически, той пък се оказа силно момче."Таратанци. Ангейов е върл гербаджия от време оно. Благодарение на тогавашния здравен министър(Десислава Атанасова) със шашми, в края на мадната го назначава за "временен директор" на Александровска, щот е "силно наш човек". После му уреждат титлите "доцент" и "професор" за отрицателно време(по-малко от година) и правят конкурс със много специфични изисквания за постоянен директор.Тоя не може и да диша сам.

43

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

42

Анонимен

преди 3 години

Не, Мерси. Не я искам и на 10 метра от мен, а камо ли до мен или зад мен.Чиба.

41

Анонимен

преди 3 години

Няма как от март до септември да произведем нови лекари и нови медицински сестри. "Обаче не е за вярване и не може да се отрече че произведохте нови лаборанти и лаборатории. Какво са работили до сега тези лаборанти че сега имат време да изкарват по толкова хиляди проби на ден. Ако са нови назначени от де са взеха и как ги обучихте за лаборанти за отрицателно време бе. Хайде лабораториите самите те да кажем са с европейски пари но лаборантите от къде ги набрахте това не мога да го разбера никога

40

Анонимен

преди 3 години

Тая куррва и тя стана нагла и лъжлива като шефа си! Зад кой застанахте беее, хората мрът по стълбите да болниците и то масово! ПСР 120 лв. за изследване дето струва 17 лв. Нека да е 50-60 лв. ама Вие сте алчни и не Ви пука, че много хола не могат да си го позволят и няма да си направят изследване и ще си продължат да си ходят на работа да заразяват хората и в автобуса, метрото! Да бе, ти вече не пътуваш с метрото и не ходиш да им лижжеш на мигрантите ташшаците в центровате! Ти каква куурва си

39

Анонимен

преди 3 години

До Handel ПЪЛНО БЕЗСРАМИЕ НО ДОБРЕ ЧЕ ПОНЕ ИДВА КОЛЕДА

38

Анонимен

преди 3 години

Тази много лъже.

37

Анонимен

преди 3 години

НЯМАТЕ ЛИ СНИМКА С МАСКА БЕ КАКЪВ Е ТОЗИ МАСКАРАД.

36

Radi

преди 3 години

Този хомосексуалист дето се прав на жена е изключително жалък ......