75

Анонимен

преди 3 години

С тез имам чувството, че живеем е различни светове...

74

HMLF

преди 3 години

Мда, страхотно се получи, ще има Наредба H-18, няма да има! Че даже и свалихте ДДС на тия, заради които я замислихте! Имам чувството, че никой в правителството не се е занимавал с бизнес, различен от консултантски! Вкарахте хората в разходи и честния човек отново е наказан. Отделно се грижите за свещенните Ви крави-търг. вериги. В отбори по футбол, в колективи-по 20-50 заразени, но в търг, верига не съм чул и за една касиерка! А какво правят веригите в центровете на градовете?

73

БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

АМИ ВИЕ--УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ВЕЧЕ-30 ГОДИНИ ЗАСТАВАТЕ ВИНАГИ ЗАД НАРОДА----НЯАЯМАТЕ СМЕЛОСТ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ В ОЧИТЕ НОО-ИМАТЕ НАГЛОСТА ДА ГО ЛЪЖЕТЕ И ЗАКОННО КРАДЕТЕ А СЕГА И--УБИВАТЕ СПОРЕД ЗДРАВНИЯ ЗАКОН ПРЕДЛОЖЕН ОТ ДАРИТКОВА И ПРИЕТ ВЧЕРА-20 11 2020г ---СЕ ОТКАЗВАТЕ И ДА НИ ЛЕКУВАТЕ---САМО ПО МНЕНИЕ НА--ДОКТОРИТЕ Е---КАКВО ЧАКА НАРОДА СПАСЕНИЕТО Е В РЪЦЕТЕ МУ

72

Анонимен

преди 3 години

Сачева е страхотна симпатяга! Е някой път не се харесва като говори, но казва истината! Искам да имаме само такива образовани, качествени ръководители и министри!Алколсун!

71

Анонимен

преди 3 години

До 81 Дааа БЪЛГАРИНА ВЕЧЕ СЕ СЪБУДИ И СИ ОТВОРИ ОЧИТЕ И УШИТЕ Още 500 г. му трябват на българина, за да се събуди! Хеащам се на бас, че ГЕРП отново ще спечели! Е не както преди абсолютно, но ще бъдат водещите! И поже съм такъв песимист, съм вече извън България! Поживейте малко в чужбина, за да имате мерак за промени като се върнете! Аз няма да се връщам - един живот имам!

70

Зад всеки?

преди 3 години

Може, ако стоящият отпред е наведен и със свалени ***!

69

Анонимен

преди 3 години

Тази нахална и ялова дърта мома да не ни лъже в очите, а да каже, кой политик е умрял на стълбите пред болниците?Всеки ден починалите са по 3900, само и само да не надхвълят 4 000.Тия са объркани, уплашени и безпомощни некадърници водене от Смешният Мюнхаузен, който се дърпа за плешевото теме, да изкара до март.Оставка, съд, затвор....

68

евроценности

преди 3 години

стига сте заставали ЗАД хората! Ей там в Брюксел има разни дето им е хубаво като застават ЗАД тях!!! Тук важи- "рамо до рамо!"

67

Анонимен

преди 3 години

Нито аз, нито който и да е от познатите ми е получил дори един лев помощ от държавата заради пандемията! Работата масово намаля със 70%, хора фалираха и са без доходи, но гербавите мошеници продължават да лъжат и да тъпчат чекмеджетата си!Ако някой е получил нещо, то той е гербав схемаджия, за останалите не стига, а и не отговарят на "условията" на държавата.

66

генератор

преди 3 години

На негативна енергия !

65

каква пародия

преди 3 години

Министерство на соц.политика ??? Виж,ако е на антисоциалната ,е напълно реалистична .А тази дама откакто съм е гледал как кове башбакана и пълен антибойковист ,като видя облагите и смени плочата --- каква метаморфоза във възгледите ,направо се е преродила ! Жалка ,работа ,жалко министерство ,а за морал и дума да не става ,като се говори за галагани и власт!

64

Алабала

преди 3 години

Не всеки се ражда красив, но всеки може да опита да е добър към другите. Тази е мега наг.ла е безочли.ва и 5 пари не дава за хората. Кога ще ги приземим тия от ГРОБ и сбирщината в парламента? Не се търпи вече.

63

Анонимен

преди 3 години

Грижат се за себе си.Те са хора. Вие сте животни.

62

ДААА..

преди 3 години

НО МЕДИЦИНСКИ КАДРИ НЯМА НЕ ОТ МАРТ А МНОГО ОТДАВНА ЗА ТОВА ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОМИСЛИ А НЕ ДА СЕ ХВАЛИТЕ С ЛОШИТЕ СИ МАГИСТРАЛИ - И КАК СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ВСЕКИ АЗ НЕ СИ СПОМНЯМ НЯКОЙ ДА Е ПОПИТАЛ КАК ЖИВЕЕМ НИТО МОИТЕ ПОЗНАТИ НИКОЙ НЕ ГИ Е ПИТАЛ ИМАТ ЛИ НУЖДА ОТ НЕЩО - ГРИЖИТЕ СЕ НА ДУМИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ВИ ПОВЯРВАТ И ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС НО БЪЛГАРИНА ВЕЧЕ СЕ СЪБУДИ И СИ ОТВОРИ ОЧИТЕ И УШИТЕ КАКВО ПРАВИТЕ

61

Анонимен

преди 3 години

Защо винаги изглеждат като животновъди?

60

Анонимен

преди 3 години

Не слагайте на тази жена снимка над изказването и получавам паник атака ,като я видя !?

59

X

преди 3 години

пълен леш

58

Като

преди 3 години

пожарникари-пиромани сте. Първо я разпалвате, после се вайкате, тичате след събитията и се биете по гърдите, колко сте добри.

57

Jimmy

преди 3 години

Това кюфте с кръгла глава ала класическа калинка од дека я изкопаа

56

Анонимен

преди 3 години

Тала управлявате, че за много хора ще е последната коледна елха. Но явно всички сме се разбрали че това е ок.