95

Анонимен

преди 3 години

ГЕрб управлява кризата пропорционално на красотата и интелигеността на тоя *** от снимката

94

ПроСоТо

преди 3 години

тая Сачева е изключителнонагла и надъханаЛЪЖКИНЯ!Плещи измишльотини НА ПОРАЗИЯ!!!Точно за това МалоумникаотБанкя я пусна на първа линия..Барабар с оня фъфлещия-Дончев.А самата Тиква се "КУРДИСА" в бронираната ДЪРЖАВНА кола и се вози ли вози,необезпокояван от нищо.....За бой сте хора-българи!..За як лобут!..но явно предпочитатеГАВРАТА....Щом търпите тия издевателства..

93

ПроСоТо

преди 3 години

"Трябва да си даваме сметка, че пандемията е трудна за управление, защото е трудна за прогнозиране, подчерта Сачева."..?!?!?!Че нали точно ТЕХНИЯ ГЛАШАТАЙ-така наречения "женералгоджи" ПРОГНОЗИРА и за увеличаване на заболеваемостта,и за мерките,които трябва да се вземат НА ВРЕМЕ!!!!!!!!ОЩЕ ПРЕЗ м. МАРТ!!!!Къде СПАХТЕ до сега,КРИВОУСТИЛЪЖЦИ?!..Китайците за ДЕСЕТ дни построиха болница СПЕЦИАЛНО за новата зараза и за два месеца ЛИКВИДИРАХА опасността!!А Мутрьо си прави ВОАЯЖИ с джипката

92

Анонимен

преди 3 години

Сачева е културна и интелигентна жена.Но сам човек не може да огрее всички,особено ако са и...диоти.

91

Пипи

преди 3 години

Ало, Сачевата, къде бяхте зад двамата починали на стълбите в Пловдивската болница - нещо не ви видях в клипа?

90

Анонимен

преди 3 години

Закръгляш се. И ти правиш гуша.

89

НЕКОЙ

преди 3 години

Вчера застанах зад млада герберка.....хванах едновременно спин, ковЕЙд, малария и грип А.....

88

Анонимен

преди 3 години

Застават зад всеки човек с черен трупен чувал и са готови да го вкарат в него!

87

Тончо

преди 3 години

Лъжци, какво управлявате, собствените си далавери управлявате. Държавата отдавна е на автопилот. Лъжцииииииии.

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"но могат да произведат лаборанти"Лаборантът, който ти бърка в гърлото, не е с кой знае каква квалификация, че да се произвежда трудно. Да не говорим, че не е медицински персонал.

85

бацо

преди 3 години

Нищо не управлявате - носите се по течението. Калинки управлявани от кукловоди.

84

Mitko-UK

преди 3 години

Вие сте буквално зад всеки човек и му го забивате здраво. Благодарим ви.

83

анонимен

преди 3 години

Какво управлявате, вижте какво става, умират хора пред входа на болницата!

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Няма как от март до септември да произведем нови лекари и нови медицински сестри"Обаче от пролетта до сега не може да се отрече че произведоха много ковид лаборатории и ковидлаборанти но ако лабораториите са с европейски пари по съответните проекти то как се произвеждат лаборантите а не могат да се произведат медицински сестри. Както са успяли за пет месеца да произведат лаборантки за новите ковид лаборатории така да произведат и медицински сестри. "По бързата процедура."

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "то минусите ги прави един единствен ***, но въпроса е че не спи, за целта"

80

Анонимен

преди 3 години

Пропагандната машини не спира да разпространява фалшиви новини.

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Не можели да произведат лекари?" но могат да произведат лаборанти тях как ги произведоха за толкова много нови ковидлаборатории от къде са лаборантите и какво са работили преди ковид кризата. Ако лаборантите са взети от бюрата по труда и са обучавани по бързата процедура, което ме съмнява но защо това не е общоизвестно.

78

Анонимен

преди 3 години

НЕ МОГАТ ДА ПРОИЗВЕДАТ ЛЕКАРИ АМА МОГАТ ДА ПРОИЗВЕДАТ КОВИД ЛАБОРАТНКИ ОТ КЪДЕ ГИ ВЗЕМАТ КОВИД ЛАБОРАТОРИИТЕ.ЛАБОРАНТИТЕ И КАКВО СА РАБОТИЛИ ТИЯ ХОРА ДО СЕГА ОСОБЕНО АКО СА ПОЛУЧАВАЛИ ЗАПЛАТА ПРЕДИ КОВИД КРИЗАТА КАКВО СА РАБОТИЛИ ТОГАВА МИ ТОВА Е ПРИНЦИПЕН И РЕЗОНЕН ВЪПРОС КАК И КЪДЕ ПРОИЗВЕДОХА ЛАБОРАНТИТЕ ЗА КОВИД ЛАБОРАТОРИИТЕ МОЛЯ ДА МИ ОТГОВОРИ КОЙТО ЗНАЕ

77

Анонимен

преди 3 години

Проглушиха ни ушите, как всичко било под контрол.Е, да, под контрол е - всеки който умре, го записват в надлежен списък, даже тези, които умират на стълбите пред входа на някоя частна болница, защото не ги пускат вътре.Не можели да произведат лекари?Добре де, а защо прогонихте от българия наличните лекари и медицински сестри? Толкова ли беше трудно да им направите заплатите и условията за работа нормални спрямо средните Европейски стандарти????Вие затова и специалисти нямате, прогонихте ги.

76

Анонимен

преди 3 години

"Няма как от март до септември да произведем нови лекари и нови медицински сестри"Не е от март, вуйно! Сестрите и лекарите протестират от години, а вие вдигате детските на ц..ите и заплатите на милиционерите!Сега се оправдавате! Ай сиктир!