221

Анонимен

преди 3 години

18. Ще се намери и.ди.от, който ще каже Не искам да всявам паника, но...19. Глобите не са правно оправдани по никакъв начин, но се глобява. Глобява се, но глобите не се събират20.Измислени са глоби за тези, които нарушават карантината, но можете да глобите и тези, които нищо не нарушават. Особено ако сте инспектор от инспекцията по трудЪ21.Обещани са обезщетения за безработни, обещ. за работодатели и др. по правилото 60/40, но от това се възползват само футболни клубове и близки на фин м.

220

Анонимен

преди 3 години

8. Храната в супермаркетите е в изобилие, но не е достатъчна и затова ще се презапасиме.15. Ще се намери ***, който ще каже: това не е вярно, вие лъжете за да вземете пари от Европа16. Казано е с маска, с щит за лице не може! Той не е маска! Ясно! И защо като ви предпазва, ви чувам гласът?17. Не можете сами да отидете при възрастни роднини, но можете да им пратите пакет, като куриерът, който ще им достави пакета, контактува със стотици хора на ден.

219

Анонимен

преди 3 години

9. Вирусът не засяга децата, но децата са в опасност.10. Няма достатъчно оборудване, но оборудването е достатъчно.11. Има много симптоми, че сте болни, но можете да се разболеете и без симптоми.12. За да не се разболеете, трябва да тренирате, но не можете да ходите на фитнес.13. Най-добре е да ходите на чист въздух, но да ходите в паркове не може.14. За да не се излагате на риск е по-добре да си стоите вкъщи и да ядете, отколкото да се разходите на въздух.

218

Анонимен

преди 3 години

Следното вече е известно със сигурност за коронавирус:1. Не можете да напускате София, но ако много ви се ходи някъде, може.2. Маските изобщо не помагат, но трябва да се носят.3. Магазините са затворени, но можете да пазарувате онлайн, ако е необходимо.4. Не ходете в болници, но ако е необходимо, непременно отидете.5. Този вирус е смъртоносен, но по принцип не е страшен.6. Ръкавиците няма да помогнат, но са необходими.7. Всички остават вкъщи, но всеки ходи където си иска.

217

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен".Всички вирусулози казват че докато не се разболеят поне 70 % няма да мине"И след това няма да мине, бъди спокоен.

216

Анонимен

преди 3 години

В ресторант на Алибегов:- Можем да ви предложим салата "Вашите перспективи"!- А какво съдържа?- Ми, нищо!

215

w_bro

преди 3 години

До Доц. Дамян ИлиевТака е, вирусът въобще не се разпространява.

214

И що пищи тоя

преди 3 години

Назначен милиционер мутра милионер?Сега следва КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ/национализация/ като в началото на миналия век и СВЕТЛО БЪДЕЩЕ.Измислили са го чекистите на БСП.

213

Анонимен

преди 3 години

ти ревеш че ще фалираш откакто имаш заведение, но си работиш и си правиш ремонти, така че никой не ти вярва на крокодилските сълзи

212

Кюфте на скара

преди 3 години

Сбогом Ричи!

211

до бай Танас

преди 3 години

хахахахахаааааааааазадавих се от смях

210

Анонимен

преди 3 години

Мазният тип не може да шани!

209

123

преди 3 години

Нощните заведения стават К19 отделения и пак сте на далавера !

208

Анонимен

преди 3 години

Трагедия... Сълзи не ми останаха... Не знам докога ще издържа...

207

Добър ден Ричард

преди 3 години

и децата разбраха за първия и втория път, но докато не се изкъпеш и потстрижеш и излезеш на светло , няма как да проумееш ЗАЩО e така

206

бай Танас

преди 3 години

Рич, вашите да не са роднини, че си толку убав?

205

и какво от това?

преди 3 години

Голяма работа като ви фалират.

204

Счетоводител

преди 3 години

Е как ще ви фалират, като 95% работите все НА ЗАГУБА?Кажи бе, Алибегич?

203

Анонимен

преди 3 години

Алибегов?!?!?!Ама къв е тоя беее??????Това че дедо му Али е бягал не го прави българин !!!Докъде я докарахме някакъв ауслендър да ми дойде в държавата и да ми дава тон на живота!?!?!?!?

202

Анонимен

преди 3 години

Че си Жалък е ясно. Другата смотана дума не знам какво означава. Дано да останеш без работа и да станеш сервитьор. Има много такива ,неквалифицирани' кадри