241

Анонимен

преди 3 години

Аз ако имах заведение, на 08.03.2020 щях да съм го продал. Фалита е най-малкото което те чака, гледай ся кво става и най-богатата държава не може те спаси бек бегов.

240

Анонимен

преди 3 години

Гладувайте за герб .боко тиквата мисли за вас . ха ха ха

239

Max

преди 3 години

Лоренцо Ламас от 80-те, невероятна прилика : ) )

238

Анонимен

преди 3 години

Алибегов вика един от келнерите:- Гледам, онзи тип в ъгъла вече половин час спи на масата. Защо не го изхвърлиш?- Ами, будя го на всеки десет минути, той иска сметката и си я плаща.

237

Продуцент

преди 3 години

Шампоан,коса,алибек

236

Анонимен

преди 3 години

Психолозите съветват:- Ако много ви е харесало някое младо момиче, предложили сте и да я заведете на ресторант, но ресторанта е затворен - не се разстройвайте! Приберете се в къщи, поиграйте с внуците - това успокоява!

235

Анонимен

преди 3 години

С риск да се повторя , аз не съм карал никого да отваря ресторант , или хотел . Мойте данъци , не ги плащам , че вас да издържам . Стягайте се и стига сълзи . а на Али бегащия ще кажа само , да ги затваря тея дупки , и само и с две може да се издържа тоя мазник

234

ц

преди 3 години

ресторантите, кръчмите и подобни са добри за икономиката ако чужденци си харчат парите в тях. Иначе си е просто преливане от пусто в празно и пране.

233

Анонимен

преди 3 години

Някакъв вирус не може да ме спре да водя активен живот! Приключих с разходката в коридора. Сега отивам на ресторант в кухнята и след това на кино в хола.Търся дребни да оставя в купичката пред то-алетната. Жената е сложила табелка 90 ст. Иска бакшиш сигурно щото няма ресто.

232

Анонимен

преди 3 години

Жените дето пишеха "Защо ми е да мога да готвя, като има ресторанти?"Ще ми се да ги питам "КО ПРАЙМ СЯ?" :D

231

Чичо Митко

преди 3 години

450.000 души на работа по кръчмите.Тоя е НЕВЧас да не брои чашите по заведенията на час!!!!!!

230

българин

преди 3 години

Тази мутра си мисля че му е време да си смени "бизнеса"! Я какъв "гардероб" е само.Бая пържоли е изплюскала. Да вземе и стане горила на някого! Ще му отива! Бизнеса в България а и като цяло в Европа е погребан вече. Политиката Европейска е друга вече уви!

229

до 238

преди 3 години

Не съм Божинката.Аз съм Мара под-робната

228

Анонимен

преди 3 години

до оня изброяващия,Божинка, ти ли си?

227

Анонимен

преди 3 години

35. Следвайте стриктно нашите инструкции, но ние самите не знаем дали те ще ви помогнат. Вероятността те да помогнат е много голяма - точно 50%.

226

Анонимен

преди 3 години

29. Лекарите от всички специалности бяха хвърлени в прегръдките на борбата с вируса, а зъболекарите бяха освободени от работа, за да не се заразят.30. Нека бизнесът да не работи, но трябва да плаща данъци.31. Вирусът прониква във всичко, а може би не.37. Политиците са най-добрите специалисти по заразни болести.32. Изслушайте съобщенията на щаба, но не се паникьосвайте!33. Взимаме всички мерки, но те са половин мерки.34. Ще помогнем на бизнеса, но само морално.

225

Анонимен

преди 3 години

26. Вирусът живее на различни повърхности два часа, не, четири, не, шест, не, седемнадесет дни. Но ще видиме В същност в нета информацията е противоречива27. Можете да спите с любовницата си, но не можете да я водите на ресторант.28. От един компютър е възможно дистанционно да се учат 2 деца и да работят 2 родители, но трябва да имате време, защото сега не е нужно да ходите на работа.

224

Анонимен

преди 3 години

2. Стана ясно че, част от лекарите, особено тези със степен доцент, имат нужда от специалицирана лекарска помощ23. Маските не защитават и не предпазват, но това ви го казваме, защото няма маски и да не ги изкупите всичките.24. Не можете да се връщате от чужбина, но ако сте болен от короната може да се върнете да се лекувате тук, в родината.25. Боледуват само възрастните, но умират от всички възрастови групи.

223

Смях в залата

преди 3 години

Ама тоя Назначен милиционер мутра милионер полудял ли е?Сега следва КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ И НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и СВЕТЛО БЪДЕЩЕ осигурено от фашистите кумунисти от БСП.

222

Анонимен

преди 3 години

Къв е тоя събхюман?