261

Хм !?

преди 3 години

Щели да фалират? И какво от това? България има толкова много опит с фалитите - 3-4 хиляди фабрики и заводи фалираха, сега за някакви си ресторанти ще плачем? Ами да фалират и да влагат това, което им е останало в нанотехнологии - тогава пазар ще имат навсякъде без значение дали има пандемия. Добре би било, но не могат! Защото са мутри.

260

Димитър

преди 3 години

АБЕ тия ресторантьори и хотелиери те са от ония мутри същите бе приятели какво се правят на света вода ненапита?? ЗАТВОР и конфискация веднага ?? Стоят тихичко и ни ограбват до сега и искат помощи същите *** от сик вис и т.н. трябва да ги премахнем тия всичките ! КАК се правят на овчици а всеки със хотелче ресторантче заводче И ПОМОЩ ЗАКЪСАХМЕ ДА НЕ ПИПАМЕ МИЛИОНИТЕ АЙДЕ ПОМОЩ 100 НА 0 АКО МОЖЕ!! ЗАТВОР И НА ПОЛИТИЦИТЕ И НА ПОЛИЦАЙТЕ ПРОКУРОРИТЕ И МН. ДР

259

264

преди 3 години

Руснаците им казват-чорбань,чурка!Нещо като нащо чобан или пък див селянин!Общо взето човек от бившите съветски републики с ниска култура и образование,но тарикат за сметка на това!

258

Гамен

преди 3 години

Значи, според тарзан, болни и заразени има в цехове, фабрики, в училищата и къде ли още не. Само в дискотеките няма. Хммм, интересно. Само да питам - а тези, които ходят по дискотеки, не са ли работещи в цехове и фабрики, не са ли учащи? Или те тия дето ходят по дискотеки са от друга планета, а? ***, на кого ги разправяш тия неща бре тарзанчо?ЗАТВАРЯЙ ЗАВЕДЕНИЯТА. Там има най много струпване на хора и никакви предпазни мерки. Да се затворят. Казах.

257

66

преди 3 години

Този грип ще сложи всички на мястото си.И работниците и работодателите и тези от които няма полза обществото на досега лапаха здраво.Може и да изгони и некадърни и крадливи управници.За съжаление ще изгине доста народ и български лекари,работещи без пари в системата и подложени на риск.Народа не се усеща как пропагандата се насочва срещу тях.Но накрая той ще си изпати а онези си имат специална болница и лекари и пари също.

256

хаха

преди 3 години

Много се кефя, като гледам как на мутрягите лека полека им се таковат фамилийките. Маазно маазно им го набутват целия. Без вазелин. хахахахаха

255

...

преди 3 години

Тоя орева орталъка. Всеки ден по всякакви медии. Излиза и само се оплаква. Ми да фалират, кво толкова. Да си търсят друга работа и това е. В условията на пандемия, искат да ядат и пият и хвърлят салфетки. Е няма как да стане. Затваряйте заведенията и толкова. Тоя не му давайте трибуна за изява. Само реве, оплаква се и чака някой да му даде пари за да живее. ВЕЧЕ НЯМА, налага се да бачка за да се изхранва. Точка по въпроса. Затваряй.

254

РептилАсосиешън

преди 3 години

Идеално, по-малко безполезни хора. Какво печели обществото от късачи на билети, пускачи на ютуб плейлисти, сипвачки на напитки и ударачи на барабани?

253

Анонимен

преди 3 години

Баце ще издаде заповед да не плащат нищо след като отворятАбигеров да не реве сега а да поиска мярката -90 /10 от дьржавата

252

Off

преди 3 години

А, наистина ще спаднат оборотите, особено от наркотиците. А иначе е прав - мачовете трябваше да се забранят много преди това.

251

Анонимен

преди 3 години

Забележете: "Как така изведнъж ще затворим заведенията, където няма нито едно огнище?"Това е абсоютна лъжа на Алибегов.Първите случаи в България баха от рожден ден в едно село. Мъжът и жената починаха и бяха от първите случаи.На снахата родителите и и сестра и с децата прихванаха вируса от едно събиране в ресторант в Мадрид на една кръщенка. Само вуйчо и жена му не са могли да отидат. От 97 гости 49 са положителни.От март не бяха се събирали.Отидоха преди 1 месец и се разболяха.Риска е голям.

250

Додо

преди 3 години

И какво като "фалират" мазните кръчми и чалготеки, г-н Мазник Али-еди-кой-си Ефенди? Те не са животоспасяващи. Напротив! Разпространяват дрога, лоша храна и алкохолизъм. Освен това не си плащат данъците - не случайно повечето дори не приемат карти за разплащане. Да фаливат, след тях нови ще отворят, вероятно и по-хубави!

249

Наблюдател

преди 3 години

За ресторантите не знам, но дискотеките със сигурност трябва да бъдат затворени. Там Ковид е най-малката беда. Чалга, наркотици, мутри...

248

Анонимен

преди 3 години

Тоя май е чеченец, с тази фамилия!

247

Анонимен

преди 3 години

Много интересни имена! Бабикян,Алибегов,Халваджиян...! Кви са тия бе?

246

Анонимен

преди 3 години

Събуждам се по пижама в празна хотелска стая. На нощното шкафче звъни телефон:- Ало, здравейте, аз съм Вашият лекуващ лекар!- Лекар? Ама как, какво се е случило?- Ами... направихме изследвания... накратко: КОРОНАВИРУС.- Как?! Ама направете нещо! Започвайте да ме лекувате!- Започваме. От днес - палачинкова диета.- Как така?- Ами - на закуска палачинки, на обяд палачинки, на вечеря - палачинки.- Ъъ.. ще помогне ли??- Не знам. Просто палачинките са единственото, което минава под вратата.

245

Зобаджия

преди 3 години

Тоя не спря да рИве...

244

ХФ

преди 3 години

Нощните клубове ИМА смисъл да се затварят, защото там на практика няма как да се спазва дистанция. Там е хаос, това е ясно. Ресторантите/кръчмите обаче са съсвсем друга песен. При тях все пак може да се сяда на необходимото разстояние и да се осигурят засилени мерки. Реално хората могат да си излязат, да си хапнат, но без веселба и игри. Който иска вкъщи да си играе хорото.

243

ген. Мутафчийски

преди 3 години

Али да не Бяга.....

242

999

преди 3 години

А бе, защо не проверите на колко броя фирми е собственик Алибегов ? Поне 8. Ами да му събираме помощи. Аз съм пенсионер, мога да му пратя до 5 лв. Това е дневната ми дажба. Ще го изгладувам, за да му помогна.