201

Анонимен

преди 3 години

Гладувайте за герб .Всички вирусулози казват че докато не се разболеят поне 70 % няма да мине .боко тиквата казва аз съм по голям вирусулог .Нищо че всяка година става все така аз тиквата по добре разбирам .боко тиквата мисли за вас .ха ха ха .гладувайте за герб ,аа гласувайте.

200

Анонимен

преди 3 години

Абигеров не виждаш ли че хората *** защото няма място в болниците, твоя вой не е важен

199

Анонимен

преди 3 години

Всичко да се затваря и изключва - магазини, фабрики, електричество, интернет, транспорт и пр. - всичко! Аман от глезотии. Дошло е време за пост, разкаяние, себепознание, смирение и обновление!

198

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Безумието на коронаджиите е заплаха за всекиго в тази държава! Алибегов може да е всякакъв,но казва истината и никой не може с го обори! Няма доказано нито едно огнище в нощно заведение, хотел, полицейски участък, затвор, хипермаркет. Огнищата са там където има струпване на хора, които не са доволни от работата си и ходят самоинициативно да се тестват или пък са материално заинтересовани от разпалване на корона-истерията (някои лекари и учители).

197

Анонимен

преди 3 години

Ох, Арабела кърти отвсякъде. Кифла. Не ми пука колко е дебела и грозна. Ще дойде и твоят ред да ревеш тука.

196

СМЕХ...

преди 3 години

А , ТОЯ АЛИБЕГОВ , КОГА ШЕ СЕ ИЗКЪПЕ ,БЕ....??!КАТО ГО ГЛЕДАМ ТОЯ ---СИ Е ЖИВ , БАЦИЛОНОСИТЕЛ ...!

195

Анонимен

преди 3 години

Ще плача неутешно за вас...Кръчмарски скъм!

194

Арабела

преди 3 години

Аз отслабнах 5-6 килограма от началото на пандемията, точно защото почнах да се движа доста повече и да се храня по-здраволсловно и да пия по-рядко алкохол. За това допринесе и фактът, че не съм стъпвала в ресторант или кафене от март. И нямам никакво намерение да се връщам към "нормалността", що се отнася до заведенията, защото в действителност никога не съм била удовлетворена от качеството на храната и обслужването в българските ресторанти, за да поемам и риск от заразяване.

193

Джо

преди 3 години

До Елемагдобре си го обяснил, заведенията не работят, персонала в тях и той, по малко пари за услигите които ползват заетите там.. ама аджеба помисли ли? те заведенията не са най-отгоре.. или автомонтьорите дето разчитат на процент от парите за запалати дето получават сервитьорките, дето разчитат на процент от заплатите на клиентите (същите автомонтьори?) ще спрат да ходят по кръчми, щото сервитьорките са спрели да ходят да си ремонтират колите?!

192

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Ами да затворят и собствениците на заведенията, зер да не останат без работа горките... ще им дават работа там, ще метат градинките и прочее.

191

Анонимен

преди 3 години

БОРО ТУР ООД РИЧАРД ГЕОРГИЕВИЧ АЛИБЕГОВ - СъдружникРики 06 ЕООД Ричард Алибегов - Едноличен собственик на капиталаР. Алибегов - УправителРИКО 05 ЕООД Алибегов - Едноличен собственик на капиталаР. Алибегов - УправителХАЛФМУН БЪЛГАРИЯ ЕООД АЛИБЕГОВ - УправителР.М. 2012 ЕООД Ричард Алибегов - Едноличен собственик на капиталаАлибегов - УправителРигаст ЕООД Р.Алибегов Едноличен собственик на капитала-УправителКВР-ИЗТОК ЕООД АЛИБЕГОВ - Съдружник/УправителИНТЕР ГАЛАКСИ НЕТ ООД-съдружник

190

Анонимен

преди 3 години

Бях се притеснил. Цял ден без интервю със Сандокан.

189

гаргамел

преди 3 години

споко,при мен на полето а и в болниците, има работа за всички които реват,без доходи няма да останат ,но май е по лесно да трьскат шейкьра и да чакат бакшиш

188

Анонимен

преди 3 години

Ричард също хвърля прах, ама бял...

187

Анонимен

преди 3 години

Турчина Алибегов реве. Иска 0% ДДС и да излезе милиардер от тая криза. Иска да задмине Черепа по богатство.

186

Аребегов

преди 3 години

???????????

185

до Ричката

преди 3 години

Много болници търсят доброволци, *** поработи в една такава болница и после пак дрънкай за бизнеса.

184

Анонимен

преди 3 години

ДОНЯКЪДЕ Е ПРАВ, НЯМА ЛОГИКА ДА ЗАТВАРЯТ ЗАВЕДЕНИЯТА ПЪК СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ДА ОСТАНАТ НА СВОБОДА. ПОЛОВИНЧАТИ СА МЕРКИТЕ НА ФАНДЪКОВА.

183

Някой 07

преди 3 години

По добре е да фалират и да затворят завинаги всички заведения, хотели, молове, дребни търговци. ПО ДОБРЕ ЗДРАВИ, ОТ КОЛКОТО РАБОТЕЩИ.

182

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До до Странджатаименно