281

Куку

преди 3 години

Мисля че не трябва да ги затварят дискотеките защото това ще намалее работата на хората които работят там мисля че трябва да има ограничения поне минимум 30 човека не повече защото така заразата нараства мисля че не не е правилно да съдим човека мисля че трябва да разберем че и той има нужда да работи като нас да има пари да този бизнес ще рухне повярвайте ми и тоя коронавирус не стигаме до никъде правим си извода че трябва да да слушаме глупавия тиквар Бойко мисля че трябва да се осъзнаем

280

Анонимен

преди 3 години

Не ходя по ресторанти и заведения от години.Но не виждам никакъв смисъл да бъдат затворени.А персонала?Да си намерят друга работа,казвате,но замисляте ли се как се търси работа у нас?И не всеки иска да работи с болни,за да ги пращате егоистично в ковидотделенията.

279

Аз

преди 3 години

Рядко противен тип. Както междувпрочем, повечето собственици от бранша. Не спряха да реват. Сякаш само те са засегнати от кризата. Ддс им намалиха. Мярка 60/40им дадоха. Грантове лапат. Все последни ги затварят и първи ги пускат, спрямо колегите ом от ЕС. Но те все с претенции. Най-жалкото е, че действително ще пострадат обикновените сервитьори, бармани и готвачи. Чорбаджиите си прибират своето чрез грантове и ддс, а за барабите остават жълти стотинки от борсата.

278

A

преди 3 години

Ще фалират наркоразпространителите.

277

Анонимен

преди 3 години

Ааа фалшивия алкохол, той не е проблем ?

276

Аззз

преди 3 години

Алибегов закривай!

275

МОТОРОЛА

преди 3 години

ДА ФАЛИРА ЦЕЛИЯ КРАДЛИВ БРАНШ. НЕЧИСТОПЛЪТЕН И БЕЗ НИКАКЪЯ КОНТРОЛ. И ТОЯ АЛИБЕГОВ КЪПЕ ЛИ СЕ ИЗОБЩО

274

Скубе якооо

преди 3 години

Злобни коментарчета от дребни душички.

273

Димитър Данчев

преди 3 години

Този отявлен фен на Бочко да вземе да се скрие, защото скоро бях точно в неговото заведение и видях как се спазват мерките. Всичко е проформа, никаква хигиена

272

Анонимен

преди 3 години

Всяка мярка, която Правителството отпуска за сектора е за съхраняване на работни позиции и не виждам защо казвате, че е лошо, когато се предотвратява претоварването на регистрираните в Бюрото по труда.

271

Анонимен

преди 3 години

aбе разкарайте го тоз келллеш, стига го вряхте на хората в очитв. До кога ще му играе цяла държава по свииррката. На този наглистта е безгранична, ще падат умрели пред кръчмите му но ще ги пидритва само и само да влизат други да му върви печалбата.

270

Анонимен

преди 3 години

Да фалират!

269

аз-ът

преди 3 години

ми фалирай бе мутренце помаческо... Нема целата държава да ходим с маски, всякакви ограничения, хората не могат плановите си операции да правят, лекарите *** като мухи... за да могат кръчмарите да бършат банкнотата у косматата мазна гуша и да викат "охааааа"АРЕБЕЖ БЕ ....

268

Пян Гъ

преди 3 години

Всичко започва от употребата на езика: "не успяха да ни фалират". Кои са тези, дето не успяха? Правителството? Здравните власти? Или всъщност американските демократи и уханските комсомолци в Китай, от които идва проблемът? Или целият свят да налага ограничения, а ние да си разпашем пояса, а после да се наредим за евросубсидии пред същите тези, които участват глобалното изнудване? Има този човек връзка с главния мозък?

267

1

преди 3 години

Мутрите се оплакват, че държавата не им пуска аванта, за сметка на народа.Абсурдистан.

266

От бореца

преди 3 години

Алгебров пак ли ти бе *** с вълнен потник .!.

265

Анонимен

преди 3 години

Алибегов: Ако първия път не успяха да фалират целия бранш, то този път ще фалират всички.Народа: Ако първия път ни излъгаха да ви отворим, сега няма да ни излъжеш пак!!

264

Хайде алибег

преди 3 години

Намятай ямурлука, грабвай гегата и върви по баира след овцете.

263

Я па я..!

преди 3 години

Айде Бегай.

262

Анонимен

преди 3 години

Как да му вярваш с тази мутренска физиономия!!!Какъвто е председателя,такава е и организацията му!!