341

emigrant

преди 2 месеца

Ей,въстаници?!Стига сте внушавали,че съдът е на ГЕРБ!!Съдът е на Лозан Панов и съдиите се е,бават с когото си искат!!Борисов ви обясни хиляда пъти,че той не се меси в съдебната власт.Ако тази фейк нюз е вярна,то жал ми е за таз съдийка,защото не съм симпатизант на Марешки,но ми изглежда почтен бизнесмен и човек!Ако един съдия е поръчков и вкарва в затвора човек на такова ниво,с такива възможности и то за кокошкарски истории,помнете ми думата че тоз съдия няма да види деца и внуци изкласили!!

340

BOGDANOV

преди 2 месеца

OT PROCHETEOTO OT MEDIITE PREDI GODINI,,besche YASNO ,che MARESCHKI''SI BESCHE VINOVEN'',NO imasche ''NEKAKVA PATERIZA'',KOTATO GO KREPESCHE.!!!CHAOOO MARISCHKI ,sega za ''NADROBENOTO'', STE POLUCHISCH ---''KIRKA I LOPATAi na OBEKTA ''TUNELAT POD SCHIPKA'',DA SI ''IZRABOTENOTOO'',KOETO DALJISCH.''!!!

339

emigrant

преди 2 месеца

До 335
Я си налегни парцалите ве лудньо!!Какъв съд на ГЕРБ те е окълвал по мозъка?!Ти не виждаш ли,че съдиите и адвокатите начело с *** Панов си разиграват конят както си поискат?!Не видя ли Борисов как трябваше да се обяснява на Тръмп заради произволът на българските съдии,дето пуснаха руския шпионин да го награждава Путин?!Стига сте се заяждали с ГЕРБ за щяло и нещяло,освен ако не си трол на ДСБ и насъскваш публиката,а те съдиите ваши и корумпета до козирките!!

338

Видя се

преди 2 месеца

Защо му дадоха Кабакум за толкова много години. Ще има време след излежаване на присъдата да си ходи семейно на личния плаж с бай Ставри, защото в затвора ще намери голямата си любов.

337

Анонимен

преди 2 месеца

След Магарешки и на Борисов идва реда...той кво си мисли...Чудно ми е защо телевизиите се надпреварваха да канят това криминале на интервюта и то по сериозни въпроси,а той си предаваше значение...дори се подиграваше,че не бил чел конституцията,но я подкрепял...станахме държава за смях...всъщност човек като ср позсмисли...няма голяма разлика между двамата бандити...

336

Анонимен

преди 2 месеца

От това, което преди години прочетохме в медиите относно този случай, всеки може да си направи заключението, че Марешки няма вина и че версията е съшита с бели конци.

335

V

преди 2 месеца

Аве това са лъжи ве. Заведението е на Марешки и той не можеше да изгони дълго време наемател дето не си плаща. Това е гербавия съд. Не е като американския с обикновени хора избрани на случаен принцип. Имота е на марешки кви глупости за рекет ??? В моя имот аз съм си господар. Тва е мафията герб. беззакония и анархия.

334

Анонимен

преди 2 месеца

Пържен Марешки суджук по древнобанска рецепта.

333

Анонимен

преди 2 месеца

На батко играчките - много като вас реваха!

332

Анонимен

преди 2 месеца

Утре пак да се Подложи на Тиквето,абе вие не разбрахте ли че тоя мутрафон ви прави всички на луди?

331

Бау

преди 2 месеца

Щом народа го е избрал да бъде зам. председател на парламента, какво значи някакъв си съд!!!? Герберугите нали това са им редовните аргументи - Народа на избори решава кой да краде, да такова мисирки в спалнята и кой да е виновен! Няма нужда от съд и прокорор - Герб решава всичко!

330

Трета, ама власт

преди 2 месеца

Изглежда, че съдът улучи ваксата срещу ивангешефщината. Да, прокурорът може да предяви обвинения срещу някого, за да го накара да преклони глава пред изпълнителната власт, но в крайна сметка решава съдът. Марешки си е мислил, че като се поклони на тукашния властелин, ще реши проблемите си. Съдът обаче демонстрира, че не е станал институция без значение, защото може да оправдае изнудвания, но може и да го осъди, затова че неправилно е преклонил глава. Не е като да се зъбиш на президента...

329

Анонимен

преди 2 месеца

Генерал Годжи взе торбата и бега, свърши поръчката. То и Краси Радков се насмука.

328

Непопулярно мнение

преди 2 месеца

"Заря", извинете.

327

Непопулярно мнение

преди 2 месеца

Бах тез бушони - как гърмят... Като заяра ще е, докато падне шалтерът.

326

Анонимен

преди 2 месеца

Герберасти, ще разпродавате ли костюми евтино?

325

Смешници

преди 2 месеца

Само преди месец Марешки бе гост на националната конференция на прокуратурата....абсурдно е, обвиняеми и прокуратурата заедно да празнуват...каскетурата е с иновации от световна величина... Ни

324

Анонимен

преди 2 месеца

Иде и реда на другите, затова не подават оставка!

323

Анонимен

преди 2 месеца

Като осъдиха Драгня в Румъния (Драгня имаше огромно влияние, дори може би повече и от Борисов), въпреки че имаше 24 часа за да влезе в затвора, прокуратурата нареди да го арестуват веднага, защото се предполагаше че ще избяга в чужбина!
Ако не натиснете Марешки до тази вечер, считайте че утре ще ви пише от някой райски остров

322

северомакедонец

преди 2 месеца

Бойко е велик политик - хем Марешки му подписа за конституцията, хем ще се отчете в Брюксел ловил ли е мафиотите !