377

Отговор

преди 1 година

До Гледна точка 370:Не според доказателствата,а според спуснатите отгоре опорки?!Решението на единият съд е отпреди протестите и исканата оставка на правителството,а другото след?!Нали знаете,че интереса клати феса!?Свободата или независимостта на съда е мит,отдавна размит в обществото и звучи,като виц от "Приказките за малкият Иванчо"!?Спокойно,има още една инстанция-ВКС,където със сигурност ще бъде окончателно оправдан и оневинен?!?Нали и той подписа преписаната за една нощ Конституция!?!

376

Анонимен

преди 1 година

Правителство съставено от осъдени престъпници, гангстери, рекетьори , убийци и прочие бандити под ръководството на главния бандит на ЕС борисов

375

Анонимен

преди 1 година

Борисов е по-богат от Марешки и може да избегне правосъдието,а пък и с каскета в момента са дупе и ***...

374

НоНеВярвамВчудеса

преди 1 година

Ако има Държава и Закони, този път господин Марешки ще получи магарешки.

373

Анонимен

преди 1 година

За това лице е хубаво да попитате някой от варненските тарикати и той ще ви каже с какво го държи Бойко. Хич не е хубаво, ама хич...

372

Смях

преди 1 година

Човека има имунитет ,тоя каскет се престарава

371

Анонимен

преди 1 година

Тоз няма да лежи Варна си е Варна и София си е софия.

370

Бай Иван 2

преди 1 година

ХА ХА.Вече няма да се прави на толкова интересен и да поставя условия.Сега ще гласува както му се каже.Иначе ........

369

Me

преди 1 година

Тези ли са без алтернатива?

368

Анонимен

преди 1 година

Гешев пое нова акция под кодовото название " Сломяване на Волята" ..

367

Ахмед Доган

преди 1 година

ГЕРБ ке падне. Патерицата се счупи. Остана втората - обединените и диоти. Но и тя си заминава. Стягайте се за избори.

366

Гледна точка

преди 1 година

Добре, ей това не мога да го разбера на нашата съдебна система. Нали и двата съда ползват едни и същи доказателства и аргументи?Как така единият дава оправдателна присъда, а другият 4 години затвор???

365

Анонимен

преди 1 година

До 362. Той отдавна е със свален имунитет, сам си го даде. Ама иска четене, пич,а не само плюене.

364

Гневен

преди 1 година

Ако е вярна разбира се, тази информация дава точен отговор на въпроса,защо хората са по площадите с искане за незабавна ОСТАВКА на МУТРИТЕ!!! СРАМ и ПОЗОР за БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ,след като в него има престъпници,които получават заплати от парите на данъкоплатците!А този *** магарешки седи и в ПРЕЗИДИУМА на парламента! За информация на смолянската давитка,не ПРЕЗИДЕНТА сваля рейтинга на Парламента,а всички мутри с които гробарите са в братска прегръдка! БОГ да пази МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!

363

gele

преди 1 година

малко му е

362

гражданин

преди 1 година

Марешки от години много добре си го знаем във Варна какво представлява. Редовно изпразваше общинският бюджет за здравеопазване, имплементира в общинският съвет своя група от съветници - жена му, синът му, любовницата и т.н., открадна втори и трети етаж на централната поща, историческа сграда с архитектурна стойност, беше решил да я направи хотел. Същия екземпляр и Коста Копейкин, който търси национално факторизиране с неговата партийка, но хората вече не са толкова кухи да вярват на приказки.

361

Анонимен

преди 1 година

А и кой знае какво ще поискат от Марешки..Условието или отиваш при бай Ставри или ВКС те оправдава напълно..Това все едно му опират дулото в слепоочието.

360

Анонимен

преди 1 година

E все пак последната дума ще е на Висшия Касационен Съд. Той ще прецени дали оправдателната присъда или присъдата за затвор ще влезе в действие. И при това заседание на ВКС няма пледуари нъс адвокати, няма разпити на свидетели. ВКС решава да или не при закрити врати.Марешки и майка си ще продаде само и само ВКС да отсъди в негова полза.Ето как някой съдия рязко ще забогате е.. и то много ще забогатее

359

На му сега!

преди 1 година

Ще иска оставка на зеления чорап! Е, показа му що е то демокрация по български!

358

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ показа нагледно как се смазва Волята!Всички дълбоко да се замислят..