381

Работник на марешки

преди 3 години

Вътре

380

Сандо

преди 3 години

зам.-председатели на Народното събрание в Република България по различно време са били: Петко Каравелов, Петко Славейков, Захарий Стоянов, Тодор Икономов, Стефан Стамболов. Толкова за историята..... и този *** наред с тях !!!!

379

Анонимен

преди 3 години

ahaaa...ogromen reket...nai-eftinite ceni na bg kartelnite benzini sa v benzinostanciite na mareshki, nai-eftinite medikamenti sa v aptekite na mareshki...super reket...:-)))

378

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

КЪВ РЕКЕТ, БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААИМОТА СИ Е НА МАРЕШКИ И Е ДАДЕН ПОД НАЕМ НА ТОЯ НАХАЛНИК ....КОЙТО НЕ ГО ПЛАЩА , А ДАВА МАРЕШКИ ПОД СЪД...ХА,ХА,ХАААААААААЯВНО НАЕМАТЕЛЯ СЕ ПОЛЗВА С ПАРТИЙНА И СЪДЕБНА ПОДКРЕПА И.....ПРИВИЛЕГИИ !ЯВЕН ЧЕРВЕН РЕКЕТ , ЗА ПОДПИСА НА МАРЕШКИ ЗА НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ НА ГЕРБ!ИГРАТА Е ЯСНА!!!!!

377

Анонимен

преди 3 години

Това е много ясен сигнал за Марешки ,че ако не подкрепя ГЕРБ като нищо на трета инстанция ще му се потвърди ефективната присъда !!----------Затова не гласувайте за ЕНП,само за БСП или ДПС,защото иначе няма как да спре терора и убийствата в България! Ще загубим страната и населението си,заради безкрайната алчност на една група хора!

376

Ангел

преди 3 години

Това е много ясен сигнал за Марешки ,че ако не подкрепя ГЕРБ като нищо на трета инстанция ще му се потвърди ефективната присъда !!

375

Анонимен

преди 3 години

"Като чух обясненията на Марешки човекът е невинен."Ти вече по устни обяснения ли раздаваш присъди? Само човек, който не е живял и една минута във Варна може да твърди, че Марешки е невинен, дори честен бизнесмен, ползващ се с всеобща подкрепа.

374

Милен

преди 3 години

до мдаПитай някой варненец да ти обясни колко е невинен Марешки. Останалите добиват представа само от неговите обянсния, които са точно толкова верни и смислени, колкото и глупостите му за конституцията

373

Анонимен

преди 3 години

това е отмъщението на столетната *** че не й играе по свирката

372

Само питам

преди 3 години

Смятате ли, че присъдата на г-н Марешки е справедлива?

371

мдаа

преди 3 години

Като чух обясненията на Марешки човекът е невинен.наемателят на съседа му се разширил в имота му като си направил тераса на ресторанта Това с плажа и присъдата започва да ми прилича на тоягата и моркова ,защото гласовете на марешки са важни за някои работи. Но тоягата може и да я държи другарката нинова защото не й играе по свирката .Затова лустрация в съдебна изпълнителна и законодателна власт!!!!

370

Анонимен

преди 3 години

Ето сега ще станете свидетели на безкрайната наглост на Тиквата и сие. От днес нататък съден престъпник ще крепи властта на Тиквата.

369

ДДРОнег

преди 3 години

До Възмутен 389Абе и аз това се чудя отдавна - различни закони ли има за различнит градове и съдилища ?!?!?!Явно законът наистина е като врата у полето ...

368

Възмутен

преди 3 години

Да живее българският съд-най-справедливия в света! Единият присъжда-невинни, другия-виновни....!Кой както иска си тълкува законите, или по-точно както ти кажат отгоре шефовете! Ще си слагаш подписа за нова конституция-сега подписа ще ти излезе солено!

367

Анонимен

преди 3 години

Боце чрез съда иска да накара Марешки да стане послушно и вярно кученце. Ако М. се опълчи и започне да изтегля 11-те си депутати поне една седмица , *** няма да събере цяла седмица кворум. Боце няма да посмее да рекетира Воля непрекъснато, защото предстоят тежки решения и без Марешки са за никъде. Така че Марешки трябва да покаже характер, какъвто май че няма. Няма да посмеят да го вкарат в затвора.

366

Отвратен от политика

преди 3 години

На ВНС да му ги зкръглат на 5г. дано и 10 бона глоба.

365

Анонимен

преди 3 години

ще слушкащ и ще подписваш всичко което ти дадат без да го четеш.разбра ли кой кара влака.сега да видим кога ще ти конфискуват имуществото.

364

Анонимен

преди 3 години

Не е много за вярване,че ВКС ще потвърди присъдата,но все пак да изчакаме...винаги има първи път...

363

Даа

преди 3 години

картелите яко са кихали на съдиите , конкуренцията трябва да се унищожи !

362

Отговор

преди 3 години

До Гледна точка 370:Не според доказателствата,а според спуснатите отгоре опорки?!Решението на единият съд е отпреди протестите и исканата оставка на правителството,а другото след?!Нали знаете,че интереса клати феса!?Свободата или независимостта на съда е мит,отдавна размит в обществото и звучи,като виц от "Приказките за малкият Иванчо"!?Спокойно,има още една инстанция-ВКС,където със сигурност ще бъде окончателно оправдан и оневинен?!?Нали и той подписа преписаната за една нощ Конституция!?!