357

Додо

преди 1 година

Живо ме интересува колко секунди/минути/часове/дни/ ще лежи НАИСТИНА в затвора на ОБЩ режим. Всичко друго е вербална, мастурбационнa пропаганда.

356

Анонимен

преди 1 година

Йес! Най-сетне, започвам да вярвам в правосъдието, дайте името на съдията да си закача портрета му над бюрото си! Има светлина в тунела братя!

355

Анонимен

преди 1 година

Това е най показателно какви хора ни управляват. Как да им вярваш. Не случайно се вика под прозорците им Мутри ВЪН.

354

Залагалка за идиоти

преди 1 година

Това не е било и няма да стане. Само за да залъже скандиращата сгган и да се радва на победа. Марешки е наш човек и с дебели връзки в русия и няма как да влезе в българия в затвора. Няма шанс

353

Йово

преди 1 година

До БСПВ БСП и там има не малко гнили ябълки за затвора но сравнение с ГЕРБ направо са си рози. Марешки не случайно подкрепи Борисов защото знаеше какво го чака а сега депутатски имунитет после едно две обаждания от вожда и само условна. Реалността в България!

352

Анонимен

преди 1 година

сега остава гербераста Мухалабойко и тои вътре да стане булка

351

Реалист

преди 1 година

Сега остава тоя мутрьо и за лежи, ама едва ли.Правят впечатление смешните глоби и отказа на исковете за щети. Това ме навежда на мисълта, че има пак някаква шмекерия в съда.

350

Анонимен

преди 1 година

АИКБ добива смелост и се дистанцираха от крадеца - мутра,Гелосаната м'астия е ясен,пере париците на крадеца,ама на тоя къде му беше акъла да се НАВЕЖДА?

349

Анонимен

преди 1 година

Рижият Лозан Панов в действие

348

Анонимен

преди 1 година

Марешки няма да влезне в затвора. Хващам се на бас с който иска.

347

Анонимен

преди 1 година

Вах.............и защо сега???? Къде бяхте 4 години, когато си развяваше кърпата в НС и наприемаха толкова лобистки закони? Или сега ще хвърляте прах в очите!!! Егати ли-цеме-рите!

346

БСП

преди 1 година

Ето това са политиците подкрепящи ГЕРБ!!.Такива политици ли искате да ви управляват Българи!!В БСП няма нито един политик нарушил закона.Затова и България застана зад БСП

345

Анонимен

преди 1 година

*** от варненският затвор го чакат. боровият вазелин от всичките му аптеки няма да му стигне.

344

Анонимен

преди 1 година

На тоя само как му го набиха изотзаде с 200.Сега ще има време да прочете и проекта за нова Конституция.

343

Анонимен

преди 1 година

Защо ми се струва,че Марешки и Борисов може да се окажат в съседни килии,дори заедно в една и съща...обнадежден съм от работата на съда...Борисов може да се уплаши и наистина да забегне някъде с шкафчето...

342

student

преди 1 година

sobstvenik e mareshki , koito ne plashta vun- kaza hazaiat

341

emigrant

преди 1 година

Ей,въстаници?!Стига сте внушавали,че съдът е на ГЕРБ!!Съдът е на Лозан Панов и съдиите се е,бават с когото си искат!!Борисов ви обясни хиляда пъти,че той не се меси в съдебната власт.Ако тази фейк нюз е вярна,то жал ми е за таз съдийка,защото не съм симпатизант на Марешки,но ми изглежда почтен бизнесмен и човек!Ако един съдия е поръчков и вкарва в затвора човек на такова ниво,с такива възможности и то за кокошкарски истории,помнете ми думата че тоз съдия няма да види деца и внуци изкласили!!

340

BOGDANOV

преди 1 година

OT PROCHETEOTO OT MEDIITE PREDI GODINI,,besche YASNO ,che MARESCHKI''SI BESCHE VINOVEN'',NO imasche ''NEKAKVA PATERIZA'',KOTATO GO KREPESCHE.!!!CHAOOO MARISCHKI ,sega za ''NADROBENOTO'', STE POLUCHISCH ---''KIRKA I LOPATAi na OBEKTA ''TUNELAT POD SCHIPKA'',DA SI ''IZRABOTENOTOO'',KOETO DALJISCH.''!!!

339

emigrant

преди 1 година

До 335Я си налегни парцалите ве лудньо!!Какъв съд на ГЕРБ те е окълвал по мозъка?!Ти не виждаш ли,че съдиите и адвокатите начело с *** Панов си разиграват конят както си поискат?!Не видя ли Борисов как трябваше да се обяснява на Тръмп заради произволът на българските съдии,дето пуснаха руския шпионин да го награждава Путин?!Стига сте се заяждали с ГЕРБ за щяло и нещяло,освен ако не си *** на ДСБ и насъскваш публиката,а те съдиите ваши и корумпета до козирките!!

338

Видя се

преди 1 година

Защо му дадоха Кабакум за толкова много години. Ще има време след излежаване на присъдата да си ходи семейно на личния плаж с бай Ставри, защото в затвора ще намери голямата си любов.