341

Анонимен

преди 3 години

Йес! Най-сетне, започвам да вярвам в правосъдието, дайте името на съдията да си закача портрета му над бюрото си! Има светлина в тунела братя!

340

Залагалка за идиоти

преди 3 години

Това не е било и няма да стане. Само за да залъже скандиращата сгган и да се радва на победа. Марешки е наш човек и с дебели връзки в русия и няма как да влезе в българия в затвора. Няма шанс

339

Йово

преди 3 години

До БСПВ БСП и там има не малко гнили ябълки за затвора но сравнение с ГЕРБ направо са си рози. Марешки не случайно подкрепи Борисов защото знаеше какво го чака а сега депутатски имунитет после едно две обаждания от вожда и само условна. Реалността в България!

338

Анонимен

преди 3 години

сега остава гербераста Мухалабойко и тои вътре да стане булка

337

Реалист

преди 3 години

Сега остава тоя мутрьо и за лежи, ама едва ли.Правят впечатление смешните глоби и отказа на исковете за щети. Това ме навежда на мисълта, че има пак някаква шмекерия в съда.

336

Анонимен

преди 3 години

АИКБ добива смелост и се дистанцираха от крадеца - мутра,Гелосаната м'астия е ясен,пере париците на крадеца,ама на тоя къде му беше акъла да се НАВЕЖДА?

335

Анонимен

преди 3 години

Рижият Лозан Панов в действие

334

Анонимен

преди 3 години

Марешки няма да влезне в затвора. Хващам се на бас с който иска.

333

Анонимен

преди 3 години

Вах.............и защо сега???? Къде бяхте 4 години, когато си развяваше кърпата в НС и наприемаха толкова лобистки закони? Или сега ще хвърляте прах в очите!!! Егати ли-цеме-рите!

332

БСП

преди 3 години

Ето това са политиците подкрепящи ГЕРБ!!.Такива политици ли искате да ви управляват Българи!!В БСП няма нито един политик нарушил закона.Затова и България застана зад БСП

331

Анонимен

преди 3 години

*** от варненският затвор го чакат. боровият вазелин от всичките му аптеки няма да му стигне.

330

Анонимен

преди 3 години

На тоя само как му го набиха изотзаде с 200.Сега ще има време да прочете и проекта за нова Конституция.

329

Анонимен

преди 3 години

Защо ми се струва,че Марешки и Борисов може да се окажат в съседни килии,дори заедно в една и съща...обнадежден съм от работата на съда...Борисов може да се уплаши и наистина да забегне някъде с шкафчето...

328

emigrant

преди 3 години

Ей,въстаници?!Стига сте внушавали,че съдът е на ГЕРБ!!Съдът е на Лозан Панов и съдиите се е,бават с когото си искат!!Борисов ви обясни хиляда пъти,че той не се меси в съдебната власт.Ако тази фейк нюз е вярна,то жал ми е за таз съдийка,защото не съм симпатизант на Марешки,но ми изглежда почтен бизнесмен и човек!Ако един съдия е поръчков и вкарва в затвора човек на такова ниво,с такива възможности и то за кокошкарски истории,помнете ми думата че тоз съдия няма да види деца и внуци изкласили!!

327

BOGDANOV

преди 3 години

OT PROCHETEOTO OT MEDIITE PREDI GODINI,,besche YASNO ,che MARESCHKI''SI BESCHE VINOVEN'',NO imasche ''NEKAKVA PATERIZA'',KOTATO GO KREPESCHE.!!!CHAOOO MARISCHKI ,sega za ''NADROBENOTO'', STE POLUCHISCH ---''KIRKA I LOPATAi na OBEKTA ''TUNELAT POD SCHIPKA'',DA SI ''IZRABOTENOTOO'',KOETO DALJISCH.''!!!

326

emigrant

преди 3 години

До 335Я си налегни парцалите ве лудньо!!Какъв съд на ГЕРБ те е окълвал по мозъка?!Ти не виждаш ли,че съдиите и адвокатите начело с *** Панов си разиграват конят както си поискат?!Не видя ли Борисов как трябваше да се обяснява на Тръмп заради произволът на българските съдии,дето пуснаха руския шпионин да го награждава Путин?!Стига сте се заяждали с ГЕРБ за щяло и нещяло,освен ако не си *** на ДСБ и насъскваш публиката,а те съдиите ваши и корумпета до козирките!!

325

Видя се

преди 3 години

Защо му дадоха Кабакум за толкова много години. Ще има време след излежаване на присъдата да си ходи семейно на личния плаж с бай Ставри, защото в затвора ще намери голямата си любов.

324

Анонимен

преди 3 години

След Магарешки и на Борисов идва реда...той кво си мисли...Чудно ми е защо телевизиите се надпреварваха да канят това криминале на интервюта и то по сериозни въпроси,а той си предаваше значение...дори се подиграваше,че не бил чел конституцията,но я подкрепял...станахме държава за смях...всъщност човек като ср позсмисли...няма голяма разлика между двамата бандити...

323

V

преди 3 години

Аве това са лъжи ве. Заведението е на Марешки и той не можеше да изгони дълго време наемател дето не си плаща. Това е гербавия съд. Не е като американския с обикновени хора избрани на случаен принцип. Имота е на марешки кви глупости за рекет ??? В моя имот аз съм си господар. Тва е мафията герб. беззакония и анархия.

322

Анонимен

преди 3 години

Пържен Марешки суджук по древнобанска рецепта.