185

Анонимен

преди 3 години

Утре ще се съберм 2-пъти повече и ще видите вие...как от 50 ще станем 100.

184

Кукуригууу

преди 3 години

Локо ше бие Тотнъм. А Булгериа отива на чао.

183

Щерю

преди 3 години

Бенефициент - ГЕРБ. Финансиране на протеста - Васил Божков, Изпълнители - БСП структури, Поръчители - Руското КГБ...

182

Анонимен

преди 3 години

Еврогей.ският душман е мноооого агресивен .За тва е важно да умре. Много агресивно посяга на живот който спазва закона до полследната точка за разлика от герберас евроге.йста .Затова е важно душманите на герб и Ес да пукнат в мъки най душмански за да се съхрани живота на тези които спазват закона което вбесява нацистите от Брюксел.

181

Хаджигенов

преди 3 години

"Еднополовите бракосъчетавания и осиновяването на дете от гей-двойка са основни човешки права", BG ON AIR-2017г.

180

Черепа

преди 3 години

"Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста (разбирай Платеното трио)" ... "Гешев ще го направиме фигурант като Президента"

179

Анонимен

преди 3 години

Райха ке падне . Никой не ще да му купува каруците ;) Ке падне райха. Ке падне боко душмана .Ке падне надупената на САЩ българоизмет ,която навремето се е дупила на Султана а сега на новият господар. Само независима държава може да даде шанс на народа ни. На райха му хвърлиха око и САЩ и Русия .Няма да го бъде.

178

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 191 прав си , ЕС не е СССР , по -зле е , много по-зле .Докато СССР беше заинтересован България и другите страни от блока да имат силна икономика , силна армия ит.н. , на ЕС му е все тая за страните от периферията . Първо те карат да си унищожиш икономиката преди да влезеш в организацията , за да не си им конкурентоспособен , после те използват за евтина работна ръка и робуване

177

СССР

преди 3 години

ЕС и НАТО вън от България!!Оставка на *** политици

176

Тонката

преди 3 години

И тази вечер опазихме Ситняково:):):)Хаджигенчо голем мерак имаше да го блокира и него,обаче нещо напълни гащите:):):)

175

муааххахахах

преди 3 години

До Анонимен 187 Пробвай - над 2млн гласували за Радев - да не избягаш плачейки

174

Анонимен

преди 3 години

Абе вие американофилите имате ли предпочитания кой да бъде слдващия президент на САЩ ? Кого подкрепяте ? А слугите , където са на заплащане - паричните потоци зависят ли от това дали е републиканец или демократ ? Или независимо какъв е , има си перо бюджета и си вървят плащанията ? Очаквате ли , че ако спечели Байдън , с него ще се завърне Сорос и ще потекат много пари?Демократите не са ли нашенското БСП ? Как тук се пишете за десни , а подкрепяте американските социалисти ?

173

буахахахах

преди 3 години

До Анонимен 183 Напротив , за да ви е по-гадно , Радев като назначи служебно правителство , ще изпрати документите за одобрение от ВВП За незнаещите ВВП =Владимир Владимирович Путин И после американските слуги заедно с троловете им , ще бъдат разжалвани от Вашингтон , защото въпреки милионите инвестирни в тях са допуснали да изтърват властта

172

Анонимен

преди 3 години

Ние сме един милион гласували за партия ГЕРБ, да плюнем ще ви удавим! За къде сте тръгнали боси през просото?

171

Анонимен

преди 3 години

До Тонката 178 този въпрос въобще не стои на дневен ред в обществото Министрите на ГЕРБ първо карат стаж в ДПС и после биват назначавани , справка - Горанов

170

Решетников

преди 3 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на *** Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.

169

Анонимен

преди 3 години

Вашите източни слуги ги търпяхме половин век! Сега ще търпите нашите половин век!

168

Анонимен

преди 3 години

Няма да позволим кабинет с руско участие, първо! Второ,ДПС пак ще се мляскат май на площада с БСП!

167

Анонимен

преди 3 години

До Руски слуга 177Много просто , както 11 години давате на един слуга на Вашингтон да управлява България, давате му изпълнителната и законодателната власт . Притеснил ,че 3 месеца Козяк няма да има достъп до управлението на България , или какво ?

166

Анонимен

преди 3 години

Тука има яко надрусани протестанти с пещерен език!