205

за демокрацията

преди 3 години

Живял съм и при двете системи..................но демокрацията е 100 пъти по-лоша от социализма...............не казвам комунизма, защото комунизъм никога не е имало...................но 20 годишните няма как да знаят това и повтарят като папагали колко лош бил комунизма...................хаха!!!!

204

за демокрацията

преди 3 години

Демокрация.....................власт на народа.........................хаха.........................това никога не е било и няма да бъде.................от библейски времена народа е стадо и си иска овчар.................четете Библията, ей.................не слушайте разни приказки за демокрация!!

203

за демокрацията

преди 3 години

Демокрация няма и никога не е имало......................хаха...................демокрацията е само един термин, измислен от западните професори, аналитици и стратези за да държат хората в заблуждение, манипулация и подчинение!!Още 100 години ли ще ви трябват за да го разберете. селяни прости???

202

за демокрацията

преди 3 години

Демокрацията е новото име на робството....................уж гласуваш, а нищо не зависи от тебе, защото, когото и да избереш, едни и същи хора определят как ще живееш!!!

201

за демокрацията

преди 3 години

Демокрацията е много по-лоша от комунизма.....................тогава са крали 100 висши функционери от ЦК на БКП.....................сега крадат активисти от поне 20 партии, бели екички в министерства, агенции, НПО-та и т.н.................минимум 100 000 човека, т.е 1000 пъти повече, отколкото при комунизма, и в много по големи размери!!

200

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах само , втори септември или втори февруари имат впредвид?

199

Анонимен

преди 3 години

Любопитни снимки има от протестите- един мята знаме, друг се тресе неистово, като че ли иска да се отърве от натрупаните кила, трети с извита глава, да го не познаят, преобладават читателите на вестник трета възраст...преобладават и журналистите- то като че ли ако ги изключим- протест има, ама на него само отразяващи....пазели си силите за 2.9.- ха да видим клошарите, черепа и резидента ко са намислили на народа си- щели да въстават всенародно- ще ги видим...

198

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден ще е така до март, ако искат и нататък- демокрация е и всеки който иска нека протестира...да блокира, да мята яйца, да трепе портрети, ДА РАЗНАСЯ КОВЧЕЗИ, ДА ИЗДИГА БЕСИЛКИ- само дето не разбрах защо Сарая на Доан го подминаха с яЙцата, ХАЙДЕ НЕ Е КЪСНО, УЖ ПРОТИВ ДОГАН И ПЕЕВСКИ, ПЪК НЕЩО САРАИТЕ- А.....

197

Фейк протест

преди 3 години

Когато казионните антибългарски, антихристиянски медии, от рода на Нова Телевизия и БТВ подкрепят протеста, то този протест със сигурност не представлява интереса на народа.

196

HeinrichHimmler

преди 3 години

След като ДПС забиха прът в колелото на ГЕРБ сега и днес беге имат за протеста! Вие сте платени к*рви и като мафията падне от власт няма да забравим как тази медия услужливо лъжеше хората в полза на мафията с години! Злат*ко на татко, застраховка бързо офиса, че ще гори като коледна елха !

195

Анонимен

преди 3 години

Здравейте Герберски онанисти, протеста е против онова спящо некадърно нещо, което единствено ходи с преводач и ни се води премиер.Освен, че е най-некадърния, неграмотен премиер управлявал някога Бългория се оказа и най-заспалия.Слагайте минуси на воля защото само това ви остана, ДПС и те го нахлузиха на некадърника.

194

Решетников

преди 3 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на *** Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.

193

Селянка

преди 3 години

Протеста има поведение на заклана кокошка в селски двор - главата вече е отрязана и хвърлена на земята, но тялото подрипа, подскача и търчи хаотично из целия двор, като постепенно движенията става все по-унили и слаби и накрая закланата кокошка притихне. Това е!

192

Анонимен

преди 3 години

Този израз е на Костов за фасадната демокрация, преди много години го каза, обаче сега тия по площадите решили да плагиатстват. Иначе плюят по Костов, ама му ползват изреченото. Е, нещо много сте се объркали, другари протестъри.

191

Хаха

преди 3 години

Протестите са на Черепа, народа не ги подкрепя - само шепа лyмпени!

190

Х

преди 3 години

Ти ри ри рам ри ри рам ри ри рам...Дали от любовта... дали от ей така...

189

Анонимен

преди 3 години

Тоз провален адвокат е срам за гилдията! Вероятно е бил с тежко детство, но е резил!

188

На

преди 3 години

2ри септември ще стане само Великото Отровно Потъване :)

187

Активист на БСП

преди 3 години

Човеконенавистното управление на Крадецът от Банкя се провали ,но донесе глад и мизерия на България!!!

186

--$

преди 3 години

Само Слави ще ни оправи!