145

Анонимен

преди 3 години

Хората пак ще гласуват за Герб защото помнят колко по зле беше преди тях. Комунистите крадяха държавна собственост без да се крият. Р овч преподписа договора за газ с руснаците и ограби цялата ни нация с един подпис и национално предателство. ПОМНИМ!!!!

144

Радев-подстрекател

преди 3 години

Импийчмънт на Грипен Радев , съд и затвор за насаждане на омраза и подтикване към сблъсъци!

143

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е дали ще има поне един гербер/ка, които да решат достойно съдбата си на слуги на мафията и убийци на българския народ или ще гледат като телета до последно като онзи министър на здравеопазването, който не знаел, че дава два милиона евро от нашите пари на зетя си. Николай Петров, Тома Биков, Спас гърневски, Фандъкова, Плугчиева, Ненков шута и т.н.

142

Анонимен

преди 3 години

54 на 0 за Бойко

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 146Само зад монитора си смело хихихи

140

emigrant

преди 3 години

За разните червенужковци,полезни и,диоти,платени б,андюги на черепа и вся асталная св. не ми е нито чудно нито жал!Същото важи и за някакви младежи,които се мяркат тук таме и са с дълбоки коминтерновски корени и се изживяват като алтернатива на правителството и баш носители на демокрацията и антикорупцията.Този фалшив миманс ми е ясен!Но ако има дори един млад човек,заблуден като афца излязла да пасе със стадо вълци в *** кожи,Жална им майка на такива афце,щот пак ще вкарат вълците в кошарата!!

139

Анонимен

преди 3 години

До ПрипомнямВземай гинкобилобата редовно. Падна защото се скарараха кой повече да краде"умните"във властта, както ги наричат сега "отровното трио" от една страна, и от другата страна Мая, Корделия и сие. Христо Иванов отново "повдига топката" за да му я забият. В далаварата с Булгартабак всички участваха. Много се учудих защо тогава неговия ментор Костов не се обади. А той се оказа "съветник" на една от страните - Цветан Василев заедно с върхушката на БСП. "Хора помнете"!!!

138

Българин

преди 3 години

По добре Макрон да ни нарича африканци от Гана, но да можеме да бегаме на Запад да чистиме улиците за 3 хиляди евро, отколкото да живееме като руснаци с 80 евро заплати.

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ако подаде оставка вед ага,Борисов даже ще спечели симпатии,защото ще постъпи държавнически,като мъж,а не като магаре"Борисов изпусна момента да направи такъв ход. Той вече реве като магаре втори месец и хората вече го асоциират с магарешкия инат. Сега наистина ще подаде оставка, щото няма полезен ход. Опитът да се опита да занимава обществото с правене на конституция и така да отклони вниманието като че ли се провали след като и ДПС съвсем ясно казаха, че подкрепа няма да получи

136

Анонимен

преди 3 години

Ако подаде оставка вед ага,Борисов даже ще спечели симпатии,защото ще постъпи държавнически,като мъж,а не като магаредопуснало кръвопролитие...

135

Анонимен

преди 3 години

Спрете със спекулациите - Путин не се е занимавал с Беларус, най-малкото щото идват избори в Щатите и в момента той е зает да им избира новия щатски президент. Американците вместо да му благодарят, дрънкат глупости за Беларус.

134

Анонимен

преди 3 години

Путин каза, че изборите в Беларус са легитимни. Тия какво искат от ЕС от Путин да си гледат в техните кOчини протестантите и да ги подкрепят що не ги подкрепят, идеи ? Моята идея е че българския народ не заслужава и капка внимание от високопоставените европейски институции С две думи вас ви смятат за тунизийски талибани, Макрон дори каза, че предпочита африканци от Гана и Сомалия пред българи.

133

Много развит Беларус

преди 3 години

Мин.раб. заплата в Беларус е 129 ?Мин.раб.заплата в България е 312 ?

132

Анонимен

преди 3 години

Днес пуснаха видео с контрапротестъра Флоров, на което са документирани измислиците му за някакво посегателство върху него. Човека влиза в спор с протестиращи, дърпа им някакви плакати и в един момент почва неистово да крещи, че го бият. Само че за негово нещастие отстрани са снимали и се вижда, че никой не го е пипнал и с пръст. Въпреки всичко едни полицаи услужливо се намесват. Видеото го има във Фрогнюз.

131

гражданин

преди 3 години

До 126. Просто изчакай изборите. Подкрепата народът ще им я даде. И преди се е случвало, нали?

130

Българин

преди 3 години

СПОРЕД МЕН РАДЕВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

129

Анонимен

преди 3 години

Никаква революция няма да има, и червената армия не е на Дунава а в Крим, и не е аермия а ракети, и ракетите са насочени към американските бази и пристигат за минути ако Русия бъде нападната. Русия не се интересува от България за да праща армия. Българите винаги ще бъдат бедни васали и ще работят като скотове за богатите и за правителството което служи на господарите от Вашингтон и Брюксел, каквито и правителства да сменят и колкото и да протестират.

128

Анонимен

преди 3 години

Хора бдете!Долу възраждащия комунизъм и фашизъм!Да живее демокрацията и ЕС!

127

Анонимен

преди 3 години

Събраха ли се 20 човека?

126

Анонимен

преди 3 години

Путин призна изборите. САЩ и ЕС могат да си гледат и обръщат погледите и взоровете колкото си искат към Белорусия.