225

До 128

преди 3 години

Единствено младия премиер с харема може да бие на изборите ББ а не Радев

224

Анонимен

преди 3 години

Баси протеста,заля кръстовищата, отвя минувачите!Черепа шя са гордей!

223

само минавам

преди 3 години

Тия тримата Велислав Минеков, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян стават ли за нещо? Нагоре палеца - ДА става нещо от тях! Обратното - НЕ!Я да видим сега какво ще кажат хората!!!

222

Гост

преди 3 години

Свободата Самчо е на върха на скопието,не съм го казал аз ,а Сааведра,а той не е *** чиляк.

221

Анонимен

преди 3 години

А всъщност Борисов иска да види на изборите какво ще има насреща му. Всичките са или меки китки или безтопкови създания. Реално в момента няма кой друг да управлява освен ГЕРБ. Младите и умните- се прибраха в новите се родини, останаха глупавите и грозните дето всяка вечер виждаме 20 от тях да се търкалят по площада.Не, не Борисов или Гешев и проблема- те са проблем на Радев, проблема ви драги протестъри е че сте платени.

220

Анонимен

преди 3 години

Ало протестъри- триото уличници ви спря отпуската. Връщайте се на площада всичките 30 човека. Утре трябва да покажете масовост:)))))))))))))))))

219

публиката

преди 3 години

Като гледам , какви неграмотни хора се изказват , разбирам за какви управляващи искат да властват.

218

Анонимен

преди 3 години

Куку, Пипи и Ян Бибиян предлагат отровна демокрация да замини "фасадата демокразия" !Те били "гражданите", а Народът - селяните.

217

1

преди 3 години

До Анонимен 246Какво да работят, като повече от половината са ходили /ако са ходили/ на училище само за присъствие и да се бъзикат с даскалите! Други пък са започнали някаква работа, но не ги устройва заплащането. Е имате си работодатели и си договаряйте условията! Всеки си мисли, че трябва да работи като голям началник и да взема голяма заплата, но без да има аргументи за това!

216

Анонимен

преди 3 години

е как ще имате бъдеще като не работите, а чакате стипендията от Ел Чапо

215

Анонимeн

преди 3 години

Платеното трио-***, Минетов и Бабишкян организират въстание, интересно това по коя Конституция го правят ? Айде двама са правно неграмотни, но единия се пише адвокат. Президент който се бори срещу държавността и нарушава Конституцията върху която на всеослушание в Народното събрание положи клетва. Верно има чудеса и младото попче което се мотае там, ще ги опише в житие.

214

Хаджигенов

преди 3 години

"Еднополовите бракосъчетавания и осиновяването на дете от гей-двойка са основни човешки права", BG ON AIR-2017г.

213

Черепа

преди 3 години

"Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста (разбирай Платеното трио)" ... "Гешев ще го направиме фигурант като Президента"

212

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам че Слави ще вземе 10% на изборите! Толкова ли е изкукал народа български?!?!?!?

211

някой

преди 3 години

До карачанаковУж говорят за някаква "демокрация", а като чета виждам, са настроени за реваншизъм срещу инакомислещите! Такова нещо е имало след 9.09.1944г. чрез "народния съд"! Добре и ако падне правителството, кой ще сложите да управлява? Онези отровните ли? Ами тогава ще ги видите, те как ще се избият за власт! Слави, циркаджията на висаджиите ли? А готови ли сте за нови протести след три месеца?

210

АК-47

преди 3 години

Ало-ооо, Фандъкова, жандармерията, полицията, изметете ги тези платени катунари. След две седмици децата тръгват на училище, как ще пътуват? Какво чакате, бащите ли да разкарат тези лежащи безхаберници.

209

GURU

преди 3 години

Da tazi ctarata ce zakani che chte vidim na @ septemvry, a ne mogax da razbera kakvo i e naprvil Gechev mnogo e tupa ama to vcichki na tezi protecti ca pulni nehranimaikovzi trabvalo da ce cuberat 4000 dychi za 2 septemvry

208

Стъки е

преди 3 години

Алоу, мисирките, остават ви 24 часа да сте се разотишли. Събрал съм 300 човека Бригада, полирали сме бухалките, напомпали сме мускули и ще има уроци по обществено поведение.

207

опетков

преди 3 години

До Решетников Истината е малко по-друга. Решетников предложи Радев за кандидат. Тя не беше и чувала за него. На допитването на "масите" на БСП за кандидат, Радев беше на 17 място. Първа беше ММ. След "консултацията" в Москва, Радев изведнаж застана начело. Бедни ми бедни, "протестиращ" народе, ти си толкова сляп, че не виждаш кой те води за носа и си мислиш, че се бориш с "мутрите". Всичко става по волята на кукловода, който е в Москва, ***.

206

Аман вече

преди 3 години

Всякви луди се изказват къде по площадите къде по форумите. Мнение били имали, права имали.... кир по петите