140

Анонимен

преди 2 месеца

Драскайте, гърбави циреи. Облизвайте обилно задниците на властта. Още малко и канчето секва. Един ден самите ви деца ще ви изоставят и плюят на останките ви, задето сте били гербаджийски ***. Надявам се умно да инвестирате кирливите герболевове.

139

Ало

преди 3 месеца

Марешки е един от малкото разумни гкасове в тоя парламент

138

Анонимен

преди 3 месеца

Още малко ще бъдат търпени тези протестъри-безделници. Най- много до 15 септември.
След това, като се напълнят улиците с родители, които возят децата си до училище, ще бъде изметена тази *** от кръстовищата.
Да маршируват по тротоарите. Кой им пречи?

137

Анонимен

преди 3 месеца

Когато такива като този *** изказват становище по важни въпроси,благодарен съм,че е далеч от мен,иначе ще се наложи да посети близката за него болница.Натикаха 4-дела на този гларус под килима и го направиха от уличен *** на послушно домашно кученце. Аланкоолу,не закачай президента,той ненавижда продажните елементи.Ти си аут завинаги от политическата сцена.Готов си,да пистанеш на Боко,само и само да останеш над водата.Ще нагълташ вода и то много скоро.

136

Анонимен

преди 3 месеца

Магарешки е извращение - оня ден не иска ВНС, сега вече бил съгласен. Колко ти плати тулупа от шкафчето с крадени пари?!? Всички сте за народен съд!!!

135

haha

преди 3 месеца

Племенникът ми на 8 години е по-добър с Photoshop от тази картинка в новините, вярвайте си. И си вдигайте шум да. Като болни животни, губещи територията сте си, Марешски Ви е най-малкият проблем..

134

58

преди 3 месеца

До Не ми пречитеСкъп на триците,евтин на брашното.

133

1

преди 3 месеца

До Анонимен-120,значи тиквата е невинен.

132

Анонимен

преди 3 месеца

Управляващата коалиция е перверзия, извращение, пълна отврат..

131

Анонимен

преди 3 месеца

Затвор за Марешки!

130

Жоро

преди 3 месеца

До Лустрация 113
Ти си наивник.В БГ това никога няма да стане в рамките на нормален човешки живот.Затова хората бягат от това проклето място.В БГ няма и никога не е имало закон и правосъдие.БГ е РАЙ за корупция и беззаконие, наследствие от СОЦИАЛИЗМА-оставил незаличими следи върху днешните наследници.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Вижте социологията 60% подкрепят протеста, за гербавите подкрепата е 12%,за това вият на умряло!
Скоро колчетата и еврото от шкафчето ще заминат за някоя екзотична дестинация и гербавите трикове ще спрат да замърсяват сайтовете с простотията си!

128

Анонимен

преди 3 месеца

Тази адвокатката е член на дай България, всички вътре са ***

127

АЗ

преди 3 месеца

А защо не пишат за адвокатката на вандала, който чупи колата на жената пред румънскато посолство. Долно и просташко деяние. Да направиш на жив човек некролог?! Ако беше за баща й, как би реагирала. Това същество не уважава и баща си! И това ми било жена!

126

Анонимен

преди 3 месеца

Очаквано е подобно поведение. След една година ще реве, че са го принуждавали да служи на ГЕРБ. Марешки ще продаде и майка си за комплексите си

125

niki

преди 3 месеца

Един съвсем безплатен съвет към този Марешки!Сложи си маската,противогаза и онзи палячовски костюм с калцоните от Парламента.Отиди поне до една такава барикада или кръстовище и просто това ще е последното ти виждане или излизане!Парламентарни мишоци,чакащи поредното курско набиване от Бойко мутрата!

124

Анонимен

преди 3 месеца

Само Марешки!Радеф предай св на Гешев!

123

До 115

преди 3 месеца

На колко водки си?
Какво смяташ. Какво броиш.
Направо си зациклил
Никой не те упълномощавал да говориш от името на хората.

Не случайно няма официално уведомление за нито един протест.
Затова ще ви дърпат ушите за всяко посегателство срещу гражданите.

122

Анонимен

преди 3 месеца

Как може протестиращите да обвиняват жената с колата онзи ден, че се е опитала да ги сгази? Тя не се е качила на тротоара да ги гази , а те са на пътя и то незаконно. Кой е виновен в случая, та чак и счупиха колата в присъствието на двете и деца. Осъдете тези неща.стници.

121

До 79

преди 3 месеца

Е какво се оказва.
Вие утре ще пишете маршрута на всеки от нас. Така ли?
Първо вие си напишете уведомление за протестите, ама там трябва да напишете и колко души ще участват, а вие нямате законния минимум за шествие.
По въпроса за провокациите.
Ами. Не се поддавайте на провокации. За целта трябва да сте трезви.
Мисия невъзможна.