96

rm

преди 3 години

96 - или лъжеш или си супер наивенРуски Поток, Белене, съдебните дела дето ги загубихме защото никой от държавата не си направи труда да отиде на делото - стотици милиони всяка година отиват посока Русия. Прокурорите къде ходиха на обучения, я си спомни - във Франция/Германия/UK или в Русия.Кой се подмокря всеки път когато стане въпрос за Путин - не ли бойко борисов!?Водел ни бил в правилната посока!? - какво още ви трябва, за да си отворите очите за това което боеку прави с държавата ни!?

95

Анонимен

преди 3 години

Вескооо, я кажи ти ще подкрепиш ли конституцийката на Даниту?

94

Анонимен

преди 3 години

Явно наистина трябва да има здрав ремонт на основния закон, след като такова рядко, ***, гнусно ....... е станало депутат.

93

Тонката

преди 3 години

Утре с Барека ше ходим 11 пред централата на ДъБъ да си правим малко ташкент с Пинокио:):):)Аз ходих и на Буджака пред на Прокопи имението,но предната вечер така се бех напил на Дърти Градина.,че слънцето направо ми разказа играта:):):)Барека много рано ги прави тези мероприятия:):):):)

92

аааа

преди 3 години

То и Вашите заплати и кражби са извращение докато държите 5 000 000 на ръба на оцеляването!!!

91

Анонимен

преди 3 години

Извращение е такъв като марешки да е народен представител.

90

Анонимен

преди 3 години

Марешки сутринта: - Трябва депутатите да са с максимум 1 мандат!Марешки след 5 минути: - Кандидатирам се за втори мандат!

89

Sichtpunkt

преди 3 години

много се радвам за бъдещата липса в парламента и от Вас г-н Марешки!Магарешки е в пъти по - умен от БСП, в пъти! Онези са кратунки от ***!

88

rm

преди 3 години

До мадонаопомни се човек, комунистите са си тук, герп не са по-малкото зло, погледни какво става, огледай се - това което се случва е тотален грабеж като за последно - колко по-зле още може да стане според теб. Стига с това по-малко зло, погледни докъде ни докара този начин на мислене!

87

ля ля

преди 3 години

много се радвам за бъдещата липса в парламента и от Вас г-н Марешки!

86

Sichtpunkt

преди 3 години

Марешки може да е всякакъв, но тук е прав. Подвеждане под отговорност за подстрекаване към метеж!! Немедлено товаришчи, нали така искате да стане в Беларус!?

85

Веселяка

преди 3 години

Не знам тоя дали слуша какво говори. Все едно няма връзка с централния мозък.

84

мадона

преди 3 години

Опомнете се, хора, ще докарате отново на власт комунисти, този път в коалиция с чалга-героя Слави и съвсем ще я втасаме.

83

Тонката

преди 3 години

Върнете чантата на жената бе умни,красиви и грамотни деца:):):)

82

Анонимен

преди 3 години

Марешки...................ти си още по-голямо извращение, на хората им писна да ти гледат противната и алчна муцуна!!!

81

Анонимен

преди 3 години

И за мен е алчен. Не съм чувал да се работи при него на двойни или тройни заплати, а се води едър милионер. Много жалко. Такъв на мен не може да ми пример за политика или просперитет. Каква файда да си милионер...

80

Анонимен

преди 3 години

да

79

Анонимен

преди 3 години

Тая алчнотия Марешки....................не му стигнаха парите от лекартствата, ами влезе и в петролния бизнес..........................................много алчен тоя!!!

78

1

преди 3 години

До Лора А *** вие ще докарате баш мутрите и крадците на власт. (БКП-БСП,ДПС и ДС)И

77

саки

преди 3 години

Колкото и да удължават агонията на своето управление,крадливите гробари през зимата ще изпитат силата на народното недоволство и силата на народния гняв!Нека не забравяме,че държавата до 1 септември,тази година ще е фалирала на 50%!Другото ще го гледаме в Беларус!Лукашенко,Мутренко,Томинко и много студ и сняг...