116

Анонимен

преди 3 години

СЕГА РАЗБРАХ КАКВО Е ДА СИ МАЗЕН ДВУЛИЧНИК СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА ЕКЗЕМПЛЯРИ

115

Що бе

преди 3 години

Марешки , що пак го облиззваш тоя лойко.Нали нямаше да гласуваш за ВНС.

114

60% отЛудницата

преди 3 години

ИКлошаритеПодМоста не прави 60% от обществото

113

Анонимен

преди 3 години

Той настоя и за съд за президента Румен Радев......Дам му бъде поставен червен катетър с червено пликче.

112

Анонимен

преди 3 години

Не сто, а 60% от 7 млн, или 4 200 000 стоят зад тези 111 на орлов мост!Свалям шапка на тези 100 на барикадата,защото защитават интереса на 4 200 000!Ако някой не е разбрал ще му обясня още един път.А това нещо Марешки е просто един олигарх който печели от това че е по случайност депутат. Да каже как е придобил общински имоти за аптеки и защо в момента никой не го проверява за нищо!Така че ще говори и прави това което искат от Банкя!

111

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите на кръстовищата да са легитимират за да знаеме, колко депутата да има в следващото Народното събрание.Защото ако Бабикян не влезе в Парламента, ще остане сам да хвърля яйца и да разнася Релсата.+ 1 място за Черепа !

110

Лустрация

преди 3 години

На всеки присъствал на блокадите-има достатъчно снимков материал за каталог с лицата на терора. Да е публичен и тияУтрепки да бъдат уволнени и никога повече назначени във фирма, претърпяла неудобства заради блокадите. Всеки безделникДаСиПолучиВъзмездието

109

Анонимен

преди 3 години

А тази на Варна как да я наречем вчера минах по обяд и видях трима пенсионера седят под една шатра и заради тях е затворен центърът даже и за белот не им достигат хора

108

Анонимен

преди 3 години

Аз бих ги квалифицирал като посегателство към гражданското общество. Шепа хора тероризират СТОТИЦИ ХИЛЯДИ и твърдят че тяхната позиция е по-важна от тази на всички останали.

107

adskd

преди 3 години

до 108 - *** да бе, той бай ти Ицо разсипа държавата, в никой случай боеку и герп дето Оправляват, те са най-умните и най-красивите, видиме ги.

106

Конституционен

преди 3 години

И ся Член 1: всички малоумниПротестъри и останалите наркоманиДегенерати на въжетоОбесени. Масово прочистванеНаОбществото от инфантилнатаБезмозъчнаСганЧлен2: смъртноНаказание за всичко еквивалент на 3+ години затворЧлен 3: образователен ценз за да гласувашАйде

105

ленко

преди 3 години

Този крадлив варненски престъпен чвор,отново е в ролята на лизни,мазни духни!Стратега на 100 народни бензиностанции,точно отражение на марешките му аптеки,отново се изживява,като петролен,народен и всякакъв експерт!Не петролен,нито аптечен и банков холдинг ще ви спаси!СПСЕНИЕТО Е В ...НАБОВАНЕТО СПОРЕД БОЙКО бОРИСОВ,НАРОДА ВИ ИСКА ОСТАВКАТА!

104

Анонимен

преди 3 години

То бива, бива да ни смятат за ***, ама шепа *** начело с ония тримата, Радев и Бай ти Ицо да се опитват да ми дават наклон на оная работа- айде моля ви. Особенно президента.

103

Анонимен

преди 3 години

Член 1: всички малоумниПротестъри и останалите наркоманиДегенерати на въжетоОбесени. Масово прочистванеНаОбществото от инфантилнатаБезмозъчнаСганЧлен2: смъртноНаказание за всичко еквивалент на 3+ години затворЧлен 3: образователен ценз за да гласуваш

102

Анонимен

преди 3 години

Къде 5 млн. били на ръба на оцеляването не разбрах? Нещо троловете не може да смятате- не 5 млн., а 5 млрд. и не у нас ами във вселената- даже с марсианците. Глупави пумпали дето пускат само фейкове. На избори ще издухат супата, ГЕРБ пак ще бие, а вие ще видите като счупена латерна:)))))))))))))))) Видяхме *** дето счупи колата на жената- искрено ще се радвам повече работа са не си намери, освен като платен клакьор, какъвто е в момента:))))))))))

101

Конституцията

преди 3 години

Член 1: една партия,един народ, една държаваЧлен 2: всички малоумниПротестъри и останалите наркоманиДегенерати на въжетоОбесениЧлен 3: образователен ценз за да гласуваш

100

рм

преди 3 години

Тонка, а ще уцелите ли централата коя е?, защото малоумната барека обърка къщата, хахаххаа, де-би-ли.

99

А така, кажи им го

преди 3 години

На тия лумпениПротестърски да се прибират по оборитеСИ

98

рм

преди 3 години

До Анонименне, не е нужно. това което е нужно е хората да гласуват с главите си, а не с .... си.

97

ОНЗИ

преди 3 години

ТОЗИ ГО ПОЗНАВАМ ОЩЕ КАТО СТУДЕНТ ПО МАШИННО ИНЖЕНЕРСТВО В ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - ВАРНА. АМИ КАТО СПЕЦИАЛИСТ НЕ СТАВА А СЕГА РАЗБИРАМ ЧЕ ОТ НЕГО И ЧОВЕК НЕ СТАВА - В ТОЗИ ЖИВОТ ОСВЕН ПАРИ ИМА И ДРУГИ НЕЩА БЕ ОНЗИ ?!?!? ОСОБЕНА ГРОЗНОТИЯ ПРИ ТОЗИ ЧОВЕК Е НЕГОВАТА ПОДЛОСТ ДЕМАГОГИЯ И ЛИГАВЕНЕ - ВСЕ ОТВРАТИТЕЛНИ НЕЩА!!! ДА ВЪРВИ П ... СИ МАЙ......!!!!